Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlarda da çıkıntı oluyor işte canım. Ama sen o koccca m'ye de çocuğun şeyi dedin ya daha bişey demiyorum

Kızlar midem felaket. Gece uyuamıyorum gündüz oturamıyorum doğursam da rahatlasam demeye başladım bile nasıl geçecek bilmiyorum.
Ilk zamanlar gaviscon içiyordum geceleri rahat uyuyabiliyordum ama son 4 haftadır hele dünden beri aetik dayanılmaz seviyede bir mide yanması var. Ne süt fayda ediyor ne gaviscon. İçiyorum sadece 5 dakika rahatlatıyor sonra yine aynı. Mide yanmasına etkili bir çözümünüz var mı süt ve gaviscon dışında? Rennie tablet hamilelikte kullanılıyor mu acaba bi de onu denesem?

Canım geçmiş olsun. Petitbör bisküvi bir iki tane ye. Bir onu dene. Birde Refcon şurup var. Gaviscon gibi. Sanırım saçları çıkıyor bebişlerin. Aklıma da başka birşey gelmiyor bildiklerimi kullanmışsın. Unutmadan elma gibi mide yakan yiyecekler yeme.

Bu mide yanmasına iki tane ayı doğurmam lazım aygülüm düşün artık
Bisküviyi deneyeceğim ilacı da doktor onay verirse ondan alırım bu sefer. Zaten gaviscon da bitti

Bisküviyi deneyeceğim ilacı da doktor onay verirse ondan alırım bu sefer. Zaten gaviscon da bitti
Yazımı düzenledim canım bir daha oku sonunu. İnternetten oku hamilelikte kullanılıyor mu yazar içeriğinde. Tahmin ediyorum acını benim normalimde de böyle dikkat etmezsem çok sıkıntısını çekiyorum.

Hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılabiliyor muş yinede doktorunuza sorun yazıyor. Şimdi gaviscona bağışıklık kazandın ondan etki etmiyor.

Hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılabiliyor muş yinede doktorunuza sorun yazıyor. Şimdi gaviscona bağışıklık kazandın ondan etki etmiyor.
Kız yok muz biraz rahatlatıyor onun dışında ne yesem yakıyor. Salçalı tuzlu baharatlı asla yiyemiyorum zaten.
Vitaminlere başladıktan sonra iyice arttı acaba onların da etkisi olabilir mi? Kalsiyum özellikle suda eriyince gazoz gibi oluyor. Ama 3-4 haftadır uyutmayacak kadar çok yani toprak ye taş yala deseler yaparım.
Allah razı olsun canım mutlaka bunu da yarın doktora mesaj atıp nöbetçi eczaneden bulcam bi de bunu deneyeyim. Dedigin gibi gaviscon bağışıklığı da olabilir önceden rahatlatıyordu çünkü.

İnşallah iyi gelir canım. Ben lansor kullanıyordum önceden, rahatsız edecek yemeklerden önce ve ilaçlardan önce. Mideyi koruyordu. Uzun zamandır iyiyim. Ama hamilelikte alınır mı bilmiyorum. Muzuda bilmiyordum mesela. Vitamin ilaçlarımı bebeklerin saçlarımı çıkıyor bilemedim

Saçtansa rapunzel olmaları lazım bu mide yanmasına
Muzu da rastgele keşfettim yani bende işe yaradı. Bi de şunu deneyeyim, bi de bunu deneyeyim diye her şeyin tadına bakıp mideme ne iyi gelecek bulmaya çalışıyorum.
Lansor babam kullanıyordu gebelikte kullanılıyor mu peki? Hayır normalde olsa gider çaresini bulursun da hamile olunca elin kolun bağlı oturuyon insanın canını en çok o sıkıyor. Inşallah sende olmaz, illa olacaksa da son haftalarda olsun. Şimdiden doğursam da rahatlasam diyorum

Hay Allah yaa üzüldüm bacım ama başlar onlar maalesef artık. Ya geçen bende oldum öyle bir tatlı kaşığı bal at ağzına iyi geliyo biraz rahatlatır belki

Bende de ara ara oluyor, çok kötü bir durum gerçekten. Rennie tablet kullanılabilir yazıyor prospektüsünde. Bir de rennie duo şurup var genelde onu yazıyor doktorlar. Dokturuna danışıp kullanabilirsin diye tahmin ediyorum. Çok geçmiş olsun. Muz ben de de işe yarıyor gerçekten.

Hay Allah yaa üzüldüm bacım ama başlar onlar maalesef artık. Ya geçen bende oldum öyle bir tatlı kaşığı bal at ağzına iyi geliyo biraz rahatlatır belki
Kâbus gibi bi gece geçirdim bacım valla en son gaviscon şişesini kafama diktim saat 4 buçuk olmuştu hala midem yanıyordu

Kâbus gibi bi gece geçirdim bacım valla en son gaviscon şişesini kafama diktim saat 4 buçuk olmuştu hala midem yanıyordu
Ay bende diyorum nerde bu kız çok geçmiş olsun yaaa zorlukları başladı desene geçen doktora bende sordum benimde midem kötü olmuştu yağlı baharatlı kızartma türünden uzak dur dedi biraz yediklerine dikkat et bakalım belki diner yaa

İnşallah canım son haftalarda olur lansor gebe iken kullanılmaz herhalde. Naptın sordun mu ne aldın ilaç.

Öyle bir sey ki bu yememen gereken bir şeyi kokladığın zaman bile miden yanıyor ve asla geçmiyor

Öyle bir sey ki bu yememen gereken bir şeyi kokladığın zaman bile miden yanıyor ve asla geçmiyor
Ayyy kıyamam ya iki bebiş olduğu için acaba daha mı yoğun yaptı bacım bilemedim hiç arada ılık şerbetli su iç biraz iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…