Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

oyyy cok az kalmis bol bol keyfini surun esinle diyecehim dogumdan once lakin covid
Yok kuzum ya artık Urfa bize çekilmez oldu 4 yıl oldu ben sıkıldım çünkü burada yalnızım ailem İstanbulda eşimin ailesi de İstanbul da burada hiç arkadaşım bile yok o yüzden haftaya aileme gidicem kalcam biraz kafa dağıtayım

Işte böyle oluyormuş bu işler

Eklentiler

• Screenshot_20210324-001934_Chrome.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 49
Canim amin, Allah hayirlisyla saglikla herkese gonlune gore versin insallah seninki de ikili de yapar blki bi yorum
Eveet ya heyecanla onu bekliyorum bende ikilide tahmin yapar belki Ben 12 ye erken diyodum cinsiyet için ama seninki masallah ya Çok hoşuma gitti

Benim de ailem Istanbul'da kuzum ama
kizim okula gittiginden, virus sebepli gidemiyoruz bayagidir, eminim sana cok cok iyi gelecektir, doya doya alisveris de yaparsin

Kizlar plesntada vakualler olmasi ne demek bilen varmi ? Benim kasilma devam ediyor. Progestani alttan kullanmami onerdi. Bide boyle deneyelim dedi. Acikcasi bas agrim coktu fazla adapte olup dr'mla konusamadm. Bu sorun teskil edermi ? Netten bakiyorum bulamiyorum hic bsey. Kafam corba oldu.

Tekrar düsünmuyorum. Maddi manevi cok yiprandim. 3cu denemeydi. Tek yumurta ikizlerinde gorulen durummus malesef. Kurtaj sonrasi sinirden boynum belim tutdu. Sonra bobregimde das olusmus onun agrisi ve s derken aslinda bi derdim digerini unutdurdu. Yinede cok.sukur. bundan sonrasi kismet..olursa ne guzel olmazsada demek.kismetimiz diyilmis. Azerbaycanda cook zor tup bebek tedavisi. Devlet yardim etmiyor malesef. İlac ve s her sey hastani kendi cebinden oluyor. Minimal sizin parayla 17000oluyor . Tahliller ve s saymiyorum bile.

Bende düşük yapınca. İki gün sonra kitlendim. Zaten fıtık vardı. Üzüntü ve beklenmedik şok kitledi beni. Umarım herşey gönlünce olur. Şu ortalık bir düzelse de tekrar deneyebilseniz.

Gerçekten maddi manevi cok zor bi süreç Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylıklar nasip etsin.
Hayırlısıyla sağlıkla rabbim sana tekrar nasip etsin inşallah

Bizde de fiyatlar öyle ama devlet desteği olanlarda oluyor raporu olanlara. Ne diyim ki bacım zaten bu süreç maddi manevi yıpratıyor. Bu arada çok geçmiş olsun sen umudunu yitirme doğal yoldan rabbim nasip eder belli mi olur yeterki sıkıntı stres olmasın üzerinizde inşaşlah kendiliğinden olur dualarım seninle bacım

Benim de ailem Istanbul'da kuzum ama
kizim okula gittiginden, virus sebepli gidemiyoruz bayagidir, eminim sana cok cok iyi gelecektir, doya doya alisveris de yaparsin
Ah sorma hemde ne iyi gelmek en son geçtiğimiz haziranda gittim senesi gelecek neredeyse birazda dediğin gibi alışveriş yaparım artık

Kızlar selamlar. Benimkiler tek yumurta ikizleri. Bir turlu doktor bulamadim.. çekmeköyde oturuyorum. Bu taraflarda önerebileceginiz tecrubeli bi doktor var mı? Gittigim yerde 2 dakikada paket yapıp gonderiyor doktor özel olmasina ragmen pek memnun kalmadim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…