Aralık - Ocak Transfer olacaklar

dogal yolla hamile kalamayinca bu yolla olsa da hamile kalma ihtimalinin olmasi guzel bence o yuzden stresin yaninda bir tatli bekleyis oluyor benim icin bu donem. Ekim de 3.ivf yaptirdim simdi 4. icin dr umun cagirmasini bekliyorum

dogal yolla hamile kalamayinca bu yolla olsa da hamile kalma ihtimalinin olmasi guzel bence o yuzden stresin yaninda bir tatli bekleyis oluyor benim icin bu donem. Ekim de 3.ivf yaptirdim simdi 4. icin dr umun cagirmasini bekliyorum :)
Ben seni hatırlıyorum sanki, bende 24 eylülde ilk transferimi olmuştum, sanırım eylül ekim grubuydu ordaydın yanlış hatırlamıyorsam evet orası öyle, işin şakası tabi hayali bile çok çok güzel, tüp bebek annelerinde stres hiç bitmez o ayrı bir konu

Test yaptırmadım. Geçen tüp bebekte kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. Su gibi kanamam olmuştu kesmiştik iğneyi. Yok herhalde hayırdır cano?
Ben test yaptırmıştım ya sonucumda biraz varmış. Corasprin kullanıyorum şuanda. Tüp bebeğe başlamadan. Normal döngüme döndüysem 5 gün sonra adet olacağım. Şuan için bir faydası var mı onu bilemedim de. Birde senin decavitten aldım 20 gündür kullanıyorum.

Sen ne zaman başlayacaksın tüp bebeğe? Kan sulandırıcıya erkenden başlamana gerek yok. O pıhtılaşma gebelikle ortaya çıkıyor çünkü. Vitamin depolarını da dolduruyorsun şimdiden aygülüm

Bu adetimde gidip yumurta durumuma bakayım öyle karar vereyim dedim. Genelde iki oluyor ikiside dölleniyor. Bu sefer ne olur bilmiyorum kısmet artık. O Aygülüm diyen dilini sevsinler

Benim de tek embriyom var ve kalitesi 4 bc canım sabah transfer hazırlıgına başlıycaz adet oldum doktor çagırdı. 2 haftaya kadar transferim olur diye düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa Allah nasip edecek olursa bunlarda tutar bu formda bu kalitede tutan çok var sıkma canını sanada çok dua edeceğim

Ya iste bence bos konusuyolar mesela ben bunlari goruyoeum ya diyorumki hep gelinim yada damadim okursa boyle davranmiycam cunki insan sinir oluyo ya sanki onlar yasamadilar boyle hemen nasil unutuyolar ben anlamiyorum bu durumlar degisiker vallahi iyi demissin valla ya hee bende iste ya cvp vermiyorum yada basinda diyorum herseyi ulan sevmek istiyonuz bakmak istiyonuz anliyorumda ee biz neyiz burda bende yasamak istiyorum valla herseyi cocugumla ama iste o ilk dogdugunda nasil olucak bilmiyorum hic ya

Kizlar bisi diycem ya ben 18 .gunumfalan yanlis saymadiysam eger yahu kasiklarimda degisik boyle batmalar acilar hissediyorum cok siddetli degil ama rahatsiz ediyor ya korkuyorum ya dusuk olursa falan diye bi is falanda yapmiyorum genelde oturuyorum zatende boyle yasayan varmi suana siei gerginim sali gunu subat 9da kese gormeye gidicez

Bu adetimde gidip yumurta durumuma bakayım öyle karar vereyim dedim. Genelde iki oluyor ikiside dölleniyor. Bu sefer ne olur bilmiyorum kısmet artık. O Aygülüm diyen dilini sevsinler
Inşaallah bu âdetinle başlarsın. Senden de güzel haberler alırız tez vakitte aygülüm sen benim aygülümsün işte

hafizan super masallah.. tedavi surecinde buralara daha sik ugruyordum simdi arada bakiyorum, senin dondurulmuslar yapildi ozaman. sende duymussundur burada okudugum kadariyla dondurulmuslarin tutma sansinin yuksek oldugunu soyleyenler olmustu. insallah senin dondurulmuslarda guzel guzel tutunurlar sana

Kızlar 29 ocakta 1 tane 3.gün embriyo transferi oldum.. Ve bugun erken gebelik testi yaptım sonuç herzaman ki gibi tek çizgi.. Olsaydı çıkardı dimi.. Test günüm 10 subat

Kızlar 29 ocakta 1 tane 3.gün embriyo transferi oldum.. Ve bugun erken gebelik testi yaptım sonuç herzaman ki gibi tek çizgi.. Olsaydı çıkardı dimi.. Test günüm 10 subat
merhaba canım.. 3. gün embriyosu diyorsun bence 2-3 gün sonra tekrar et bugun yaptığın testle umudunu kırma inşallah pozitife döner daha küçük çünkü bir anda yükseliverir sağlıkla inşallahh

Canim cok tesekkur ederim, hayirli olsn insallah tedavin, cok moralim bozukdu internettekileri okuyunca ama Allah'im ne derse o olacak, buradaki arkdslara hep ismen dua ediyorum, sana da edecegim canim, Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

merhaba canım.. 3. gün embriyosu diyorsun bence 2-3 gün sonra tekrar et bugun yaptığın testle umudunu kırma inşallah pozitife döner daha küçük çünkü bir anda yükseliverir sağlıkla inşallahh
Ayy inşallah ya Allah razı olsun hiç belirtim de kalmadı ya en azından hafif bel agrım vardı o da kayboldu..

Aynen sorma valla kendileri de gelin oldu sonuçta.. Niye böyle konuşurlar hiç bilmem ama damatlara öyle davranılmıyo valla onlar şanslı benim oğlum olsa gelinime asla karışmam üstüme vazife şeyleri hiç konuşmam. O yeni dopulan kısmı ben de düşünmüyor değilim ama hele Bi o zamana gelelim oraya gelene kadsr daha sinir bozan şeyler çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…