- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.921
Google a göre tüp bebek te 5+4 diyo ama bilmiyorum doktora soracağım inşallah unutmazsamOlsun bakalım son adet tarihine goremi hesapliyorsun
Hadi İnşallah kalp atışı heyecanını yasa bakalımGoogle a göre tüp bebek te 5+4 diyo ama bilmiyorum doktora soracağım inşallah unutmazsam
Hayırli olsun tatlım rabbim devamını göstersinMerhaba kizlar 23 ocak ta transfer olmuştum sali günü beta hcg teslim 70.57 çıktı dun ikinci kez yaptırdım 157 çıktı
Randevu da aldım ya geçmez günler az kaldı ama geçmek bilmez yatar kalkar düşünürümHadi İnşallah kalp atışı heyecanını yasa bakalım
Evet canım saliya kadar çok kurar dururuz artık söylemi böylemi akışına bırakmak gerek aslında malesef hiçbirimiz yapamıyoruz neyse az kalmış ilk asamslari gencmissinRandevu da aldım ya geçmez günler az kaldı ama geçmek bilmez yatar kalkar düşünürüm
Çok şükür umutlarimin tükendiği zaman mucize gibi oldu şu 2 3 ayı da atlatırsak inşallah hepimiz güzel ilerler heralde sonra Allah'ın izniyleEvet canım saliya kadar çok kurar dururuz artık söylemi böylemi akışına bırakmak gerek aslında malesef hiçbirimiz yapamıyoruz neyse az kalmış ilk asamslari gencmissin
545 çıkmış daha nasıl katlanıcaktıKatlanması güzel oldu canim gördük bugün
Aynen sabredip bekleyeceğiz 12haftadan sonra risk biraz düşüyor sanırsam inşallah sağlıkla geliriz o günlereÇok şükür umutlarimin tükendiği zaman mucize gibi oldu şu 2 3 ayı da atlatırsak inşallah hepimiz güzel ilerler heralde sonra Allah'ın izniyle
Evet canım evet cemin asistan 2degil 3 katlanmış nerdeyse hiç canını sıkma gayet güzel bizim için yeterli dedi sonucu e nabizdan baktım hemşireye gitmedim ne hareketimiz kız o545 çıkmış daha nasıl katlanıcaktıbana bak, hemşireye bi el hareketi yapsaydın ya ben hiç yapmadım beybi kan testi
El kol hareketi yapaydın diyorumEvet canım evet cemin asistan 2degil 3 katlanmış nerdeyse hiç canını sıkma gayet güzel bizim için yeterli dedi sonucu e nabizdan baktım hemşireye gitmedim ne hareketimiz kız o
öyle yapacağım inşallah yarın güzel bir erken gebelik testi yaparım diye düşündüüm inşallah daha gözle görülür olur o testte ve atarımKoyulaşmasını takip edersin haftasonu belki, pazartesi de kan testin var zatenAllah devamını getirsin canım, başka test yaparsan at buraya da, gözümüz gönlümüz açılsın
Teşekkür ederim amin inşallahhhayirli sonuclar olsun insallah en tatli bekleyis surecindesin desene streste cabasi tahlil tarihin ne zaman?
Ayy cicili bicili takılı tokalı kız bebekKız olacak
Sakadanak bir hareketmi cekeydimEl kol hareketi yapaydın diyorum
Bekliyorum gözümden yıldızlar saçaraköyle yapacağım inşallah yarın güzel bir erken gebelik testi yaparım diye düşündüüm inşallah daha gözle görülür olur o testte ve atarımamin canım çok sağol inşallah sağlıkla ilerlesin benim gözüm gönlüm de en yakın zamanda senden gelecek güzel sonuçta inşallahh evde herkese sizden bahsediyorum arkadaşlar sonuç atacak onları bekliyorum diye
ilk kontrolde ortaya çıktı kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı.gelisimide güzel ve kalbi atiyrdu ama yanlış yerdeydi.insallah en kısa zamanda kavuşum bnde bebegimeÇok geçmiş olsun çok üzüldümilk kontrolde anlaşılmıyor mu ki dış gebelik hemde kalp atımı varken. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda Allah çok büyük sevinçler yaşatsın
Ne düşünecem onu be, dırdırıyla uğraşmak istemediğimdenAmaaaan ne çok da düşünürmüş kocasınıiyi hadi bekle bakalım bizi de beklet
amin.canim çok saolçok geçmiş olsun canım Allah sabırlar versin
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz hep birlikte sağlıklı evlatlara kavuşalımilk kontrolde ortaya çıktı kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı.gelisimide güzel ve kalbi atiyrdu ama yanlış yerdeydi.insallah en kısa zamanda kavuşum bnde bebegime
Sebze ağırlıklı yemekler yemeye dikkat etmeni tavsiye ederim, et sulu tavuk sulu çorbalar da iyi gidiyor bu dönemde, gerçi ne yaparsak yapalım tutacak olduktan sonra aç da kalsan en vitaminli yemekleri de yesen tutuyor, tamamen embriyoyla alakalı, inşallah sağlıkla gelsin bebişinteşekkür ederim sizinde inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur , transfer sonrası beslenme dikkat edilecek vs. neler yapıyorsunuz ?