Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Öncelikle hayırlı olsun sen boş yere evham yapıp ağlamışsın. İlk transferimde en kaliteli 5aa embriyo verildi tutmadı bu transferimde verilen embriyolar daha düşüktü diğerine oranla ama bu tuttu. Kaliteye ilgili olmuyor sakın üzülme ayrıca hiç bişey hissetmezsin transferden sonra belirti arama

Ya ben isime devam ediyomda senin biraz kol gucu oldugundan sikinti ama bence bak zaten o soveleler ayarlaniyo en kotu en ust tarafi cizecegin zaman epey asagiya indirirsin en kotu bilmiyorum resim ebatlarin kac ama kucaginda durulitle ciz
Ya evet işte kol gücü istiyorya ondan sıkıntı biraz. Doktora ayrıntılı sorucam benim ebatlar büyük bacım ya 90x120 lik 100x100 lük falan çalışıyom genelde pek kucakta yapabileceğim ebatlar değil geniş alan boyuyorum genelde soyut çalışmalar minik minik ilerlenmşyo komple boyama istiyor

Canim tesekkur ederim, haklisin, cok haklisin, sandm ki tup bebek olunca her sey daha kolay olacak, ama zormus cok, insan bilmiyor hc isin icine girmeden yumurta toplamasi, kalitesi gunu vs, ve o gun embriyolog oyle bir knsma yapti ki dedim herhlde cok cok kotu bir embriyo, transfer oncesi altustu oldm, cok caresiz hissettm, Allah'a sigindm, insallah hayrolur

Canim cok sagolasin, transfer gunu esim de ben de oyle kotu olduk ki ilk bize 2 embriyonuz ulasti 5.gune denilince, once onun sokunu yasadik snrasinda kalitesi ile ilgili bilgi geldi vs, cok sukur gecti gtti, suan yapabilecegim degistirebileceg bir sey yok, dua ediyorum hayirlisi icin, dun de kizimin parmagi kapiya sksti onun sesine kosup kapiyi acmaya clsrken dustum, olursa Allah'in bir lutfu olacak, olmazsa da hayirlisi boyleymis diyecegiz, Allah bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Herkeste konuşma yeteneği yok malesef. Beni de 3. Gün arayan embriyolog öyle bir anlatmıştı ki, sanki 2 tane sağlam embriyo var. Ben 5.güne giden embriyomun olamayacağını düşündüm. Ama 4 tane donduruldu. Mühim olan embriyonun olması. Ona canı verecek olan dr değil ki, Rabbimiz. Senin ilk galiba. Inşaallah ilk denemende güzel hayırlı sonuç alırsın

Al
lah razı olsun cnm sana da bol bol dua edicem olduktan sonra her şekilde olur sen sıkma canını bak varmış bir evladın daha sanırım ona kardeş istediniz inşallah pozitif sonucunu alırsın zaten 5. Güne çook fazla embriyo ulaşmıyor 24 yumurtam vardı sadece 3 embriyom ulaşmıştı birinin genetiği bozukmuş olmamıştı. Zaten 1 embriyo yetecek stres yapma güzel beslen

Muz mu hiç gülesim yoktu kaderim yaa muz kese
Kız ne bilim böyle yayvan oluyor ya o büyüyünce oluyo demekki benim usg de kesenin yanında Bi karartı var sanki 2 göz şeklinde çıkmış altta da yayvan muz gibi karartı var canavar gibi Bi yüz görünüyor bakıp bakıp gülüyorum

Aslında yayvan duruyor mu emin değilim. Hep yuvarlak da olabilir. Ultrasonu oynattıkça dr değişiyor çünkü şekli. Parlama oluyor ya. Minik canavarın yicek seni hammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…