- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.981
Öncelikle hayırlı olsun sen boş yere evham yapıp ağlamışsın. İlk transferimde en kaliteli 5aa embriyo verildi tutmadı bu transferimde verilen embriyolar daha düşüktü diğerine oranla ama bu tuttu. Kaliteye ilgili olmuyor sakın üzülme ayrıca hiç bişey hissetmezsin transferden sonra belirti aramaArkadaslar merhaba dun aksam uzeri gerceklesti transferim lakin transfer oncesi 2 embriyonun 5.gune ulastigini ve transfer edilevek olanin 4bc kalitede oldugunu ogrendigim icin transferde agliyordum, hatta gozumu kapamak yetmedi ellerimle de kapadm, ve sadece btsin istedim, dunden beri de hicbir sey hissetmiyorum, zerre degisiklik yok vucudumda, gercekten her sureci cok zormus hem manevi hem de maddi olarak, cok dua ettm sizlerden dua istedim, inaniyorum ki sonuc ne olursa olsn hayirlisi olacak
Hayy maşallah badecim çok güzel haber buKız olacak
Koficim anlıyo mu sen öyle kesenin şeklinden yerinden benimki nasıl benim doktor hiç yorum yapmadıMaşallah kesenin şekli muntazam. Allah tamamına erdirsin inşaallah
Ya evet işte kol gücü istiyorya ondan sıkıntı biraz. Doktora ayrıntılı sorucam benim ebatlar büyük bacım ya 90x120 lik 100x100 lük falan çalışıyom genelde pek kucakta yapabileceğim ebatlar değil geniş alan boyuyorum genelde soyut çalışmalar minik minik ilerlenmşyo komple boyama istiyorYa ben isime devam ediyomda senin biraz kol gucu oldugundan sikinti ama bence bak zaten o soveleler ayarlaniyo en kotu en ust tarafi cizecegin zaman epey asagiya indirirsin en kotu bilmiyorum resim ebatlarin kac ama kucaginda durulitle ciz
Rahim büyüyorya ondan oluyo galiba bende de var öyle ağrı ama arada bi geliyoYav boyle gerginlik var gergin orasi bi degisik anlatamiyomdq tam boyle bakim sorucam ama zaten cokda yatmiyorum aslinda herzamanki hayatima devam ediyorum
Canim tesekkur ederim, haklisin, cok haklisin, sandm ki tup bebek olunca her sey daha kolay olacak, ama zormus cok, insan bilmiyor hc isin icine girmeden yumurta toplamasi, kalitesi gunu vs, ve o gun embriyolog oyle bir knsma yapti ki dedim herhlde cok cok kotu bir embriyo, transfer oncesi altustu oldm, cok caresiz hissettm, Allah'a sigindm, insallah hayrolurTransfer olduğun gibi ne hissedebilirsin ki? Içine bir toz zerresi bıraktılar. O kadar minik. 4bc gebelik vaad eden embriyo. 5aa da gebelik vaad eden embriyo. Gerisi Allah'ın takdiri. Ol derse olucak. Aa'sı bc'si yok inan buna canım. Yok yere sıkıntı yapıyorsun kendine
Ay maşallah ne güzel kızlar çok tatlı olurKız olacak
Var bir tane daha dondurulmuşHadi yaa ben söylediğin belirtileri pozitif tir diye umuyordum. Sağlık olsun sıkma canını yine denersin var mı dondurulmuş
Canim cok sagolasin, transfer gunu esim de ben de oyle kotu olduk ki ilk bize 2 embriyonuz ulasti 5.gune denilince, once onun sokunu yasadik snrasinda kalitesi ile ilgili bilgi geldi vs, cok sukur gecti gtti, suan yapabilecegim degistirebileceg bir sey yok, dua ediyorum hayirlisi icin, dun de kizimin parmagi kapiya sksti onun sesine kosup kapiyi acmaya clsrken dustum, olursa Allah'in bir lutfu olacak, olmazsa da hayirlisi boyleymis diyecegiz, Allah bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahÖncelikle hayırlı olsun sen boş yere evham yapıp ağlamışsın. İlk transferimde en kaliteli 5aa embriyo verildi tutmadı bu transferimde verilen embriyolar daha düşüktü diğerine oranla ama bu tuttu. Kaliteye ilgili olmuyor sakın üzülme ayrıca hiç bişey hissetmezsin transferden sonra belirti arama
İnşallah canım vardır bunda da bir hayır. Bu da bizim sınavımız sabredeceğizCanim benim yaa cok uzuldum senin cok iyi anliyorumm insallah tez vakitte hayirliisiylann gebe kalirsinn
Yerinden anlamam da tostoparlak güzel şekilli işteKoficim anlıyo mu sen öyle kesenin şeklinden yerinden benimki nasıl benim doktor hiç yorum yapmadı
Canim Allahim gonlune ferahlik versin insallah, doktorunla gorusur tekrardan bi yol haritasi cizersinizKızlar negatif 1,20
Heee anladım bacım benimkide yuvarlak ben de diyorum niye oval muz gibi değilYerinden anlamam da tostoparlak güzel şekilli iştedr bana öyle yorum yapmıştı
Herkeste konuşma yeteneği yok malesef. Beni de 3. Gün arayan embriyolog öyle bir anlatmıştı ki, sanki 2 tane sağlam embriyo var. Ben 5.güne giden embriyomun olamayacağını düşündüm. Ama 4 tane donduruldu. Mühim olan embriyonun olması. Ona canı verecek olan dr değil ki, Rabbimiz. Senin ilk galiba. Inşaallah ilk denemende güzel hayırlı sonuç alırsınCanim tesekkur ederim, haklisin, cok haklisin, sandm ki tup bebek olunca her sey daha kolay olacak, ama zormus cok, insan bilmiyor hc isin icine girmeden yumurta toplamasi, kalitesi gunu vs, ve o gun embriyolog oyle bir knsma yapti ki dedim herhlde cok cok kotu bir embriyo, transfer oncesi altustu oldm, cok caresiz hissettm, Allah'a sigindm, insallah hayrolur
Canını sıkma bak ne güzel varmış onu transfer ettirirsin inşallah o tutacak çok ara vermeden yaptır transferini derimVar bir tane daha dondurulmuş
Muz muHeee anladım bacım benimkide yuvarlak ben de diyorum niye oval muz gibi değil
lah razı olsun cnm sana da bol bol dua edicemCanim cok sagolasin, transfer gunu esim de ben de oyle kotu olduk ki ilk bize 2 embriyonuz ulasti 5.gune denilince, once onun sokunu yasadik snrasinda kalitesi ile ilgili bilgi geldi vs, cok sukur gecti gtti, suan yapabilecegim degistirebileceg bir sey yok, dua ediyorum hayirlisi icin, dun de kizimin parmagi kapiya sksti onun sesine kosup kapiyi acmaya clsrken dustum, olursa Allah'in bir lutfu olacak, olmazsa da hayirlisi boyleymis diyecegiz, Allah bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Kız ne bilim böyle yayvan oluyor yaMuz muhiç gülesim yoktu kaderim yaa muz kese
Aslında yayvan duruyor mu emin değilim. Hep yuvarlak da olabilir. Ultrasonu oynattıkça dr değişiyor çünkü şekli. Parlama oluyor ya. Minik canavarın yicek seni hammmmKız ne bilim böyle yayvan oluyor yao büyüyünce oluyo demekki benim usg de kesenin yanında Bi karartı var sanki 2 göz şeklinde çıkmış altta da yayvan muz gibi karartı var canavar gibi Bi yüz görünüyor bakıp bakıp gülüyorum