Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende öyleyim canım korkulacak bişey yokmuş

Vlahi ya ulan hamile kalmak zaten zor hamilelik zor insanlari keyfini nazini cekmek zor hep zor ya belki biraz heveslerini alsalar falan gecer sonra diye duaunuyorum yani biraz sakinlesirller bi zaman sonra serbest biraksak flan ben ilk evlendigimde oyle yaptim ikinailede evi gelip yerlestormek istiyodu bende dedim siz koyun kafaniza gore zaten ben degistiricem sonra simdi napiyosaniz yapin dedim haha o tatikte ise yariyor cunki

Profil foton tanıdık geldi evet eylüldeki tazeydi düşükle sonuçlandı, şimdi dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi, hayırlısıyla tutar inşallah, hadi senden de bekliyoruz böyle heyecanlı haberler

Hahaha senin taktik iyimiş kız valla herşeye he diyip geçicen yoksa çok takarız kafaya bişey diyim ki iki gün at çocuğu kaynanana üçüncü gün bakmaz zaten emin ol boşver şimdi ne diyorlarsa he diyip geçelim

Transfer olduğun gibi ne hissedebilirsin ki? Içine bir toz zerresi bıraktılar. O kadar minik. 4bc gebelik vaad eden embriyo. 5aa da gebelik vaad eden embriyo. Gerisi Allah'ın takdiri. Ol derse olucak. Aa'sı bc'si yok inan buna canım. Yok yere sıkıntı yapıyorsun kendine

Ya beninki gezmeyi tozmayi seviyo allahtanda aynen zaten diger turlu cok dusunuruz ben takiyom valla simdi ama sallamiyorum dediklerini ayy kiz verirmiyim ben bir lqlahin kuluna onu yaaaa valla cocukdq yaparim kariyerde

Ya beninki gezmeyi tozmayi seviyo allahtanda aynen zaten diger turlu cok dusunuruz ben takiyom valla simdi ama sallamiyorum dediklerini ayy kiz verirmiyim ben bir lqlahin kuluna onu yaaaa valla cocukdq yaparim kariyerde
Aynıymış valla bizimki de öyle sever rahatlığı takıyız her söyleneni farkındayım bu tedaviye katlanıyosak hem çocuk yaparız hem kariyer. Off kariyer demişken ben de artık işime dönmem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum acaba oturduğum yerde şövalye karşımda boyasam arada ayağa kalkıp öyle yapsam birşey okur mu işi bırakamam ki

Ya ben isime devam ediyomda senin biraz kol gucu oldugundan sikinti ama bence bak zaten o soveleler ayarlaniyo en kotu en ust tarafi cizecegin zaman epey asagiya indirirsin en kotu bilmiyorum resim ebatlarin kac ama kucaginda durulitle ciz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…