Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet canım saliya kadar çok kurar dururuz artık söylemi böylemi akışına bırakmak gerek aslında malesef hiçbirimiz yapamıyoruz neyse az kalmış ilk asamslari gencmissin
Çok şükür umutlarimin tükendiği zaman mucize gibi oldu şu 2 3 ayı da atlatırsak inşallah hepimiz güzel ilerler heralde sonra Allah'ın izniyle

Çok şükür umutlarimin tükendiği zaman mucize gibi oldu şu 2 3 ayı da atlatırsak inşallah hepimiz güzel ilerler heralde sonra Allah'ın izniyle
Aynen sabredip bekleyeceğiz 12haftadan sonra risk biraz düşüyor sanırsam inşallah sağlıkla geliriz o günlere

545 çıkmış daha nasıl katlanıcaktı :KK49: bana bak, hemşireye bi el hareketi yapsaydın ya :halay: ben hiç yapmadım beybi kan testi :KK59:
Evet canım evet cemin asistan 2degil 3 katlanmış nerdeyse hiç canını sıkma gayet güzel bizim için yeterli dedi sonucu e nabizdan baktım hemşireye gitmedim ne hareketimiz kız o 😁

Koyulaşmasını takip edersin haftasonu belki, pazartesi de kan testin var zaten🥰 Allah devamını getirsin canım, başka test yaparsan at buraya da, gözümüz gönlümüz açılsın🍀🧿🥰
öyle yapacağım inşallah yarın güzel bir erken gebelik testi yaparım diye düşündüüm inşallah daha gözle görülür olur o testte ve atarım 😍 amin canım çok sağol inşallah sağlıkla ilerlesin benim gözüm gönlüm de en yakın zamanda senden gelecek güzel sonuçta inşallahh evde herkese sizden bahsediyorum arkadaşlar sonuç atacak onları bekliyorum diye 😍

🥰hayirli sonuclar olsun insallah en tatli bekleyis surecindesin desene streste cabasi :skandal:tahlil tarihin ne zaman?
Teşekkür ederim amin inşallahh🧿🍀🥰en tatlı bekleyiş mi🤭 ömrümden ömür gidiyor, 9 Şubat salı günü kan testim, hayırlısıyla yaşayıp göreceğiz bakalım🤷🏻‍♀️ Senin durumun nedir test mi bekliyorsun sen de🥰

öyle yapacağım inşallah yarın güzel bir erken gebelik testi yaparım diye düşündüüm inşallah daha gözle görülür olur o testte ve atarım 😍 amin canım çok sağol inşallah sağlıkla ilerlesin benim gözüm gönlüm de en yakın zamanda senden gelecek güzel sonuçta inşallahh evde herkese sizden bahsediyorum arkadaşlar sonuç atacak onları bekliyorum diye 😍
Bekliyorum gözümden yıldızlar saçarak🤩 inşallah canım ben de çok istiyorum çok güzel haberlerle gelmeyi, sonu güzel olsun, sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah🧿🍀

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm😔 ilk kontrolde anlaşılmıyor mu ki dış gebelik hemde kalp atımı varken. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda Allah çok büyük sevinçler yaşatsın🙏🏻
ilk kontrolde ortaya çıktı kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı.gelisimide güzel ve kalbi atiyrdu ama yanlış yerdeydi.insallah en kısa zamanda kavuşum bnde bebegime

teşekkür ederim sizinde inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur , transfer sonrası beslenme dikkat edilecek vs. neler yapıyorsunuz ?
Sebze ağırlıklı yemekler yemeye dikkat etmeni tavsiye ederim, et sulu tavuk sulu çorbalar da iyi gidiyor bu dönemde, gerçi ne yaparsak yapalım tutacak olduktan sonra aç da kalsan en vitaminli yemekleri de yesen tutuyor, tamamen embriyoyla alakalı, inşallah sağlıkla gelsin bebişin🥰🍀🧿 tadını çıkar bol bol dinlen, ağır kaldırma ve kabız olmamaya çalış, varsa öyle bir problemin kefir çok iyi geliyor. Stresten uzak dur ve 5 günden önce idrar testi yapma😂 hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım benim

X