- 25 Ekim 2013
- 8.093
- 19.691
- 50
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.961
inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar bugün test günüm dua edin bana bir saat sonra teste gideceğim kalbim sanki yerinden çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar bugün test günüm dua edin bana bir saat sonra teste gideceğim kalbim sanki yerinden çıkacak
Bende öyleyim canım korkulacak bişey yokmuşKizlar bisi diycem ya ben 18 .gunumfalan yanlis saymadiysam eger yahu kasiklarimda degisik boyle batmalar acilar hissediyorum cok siddetli degil ama rahatsiz ediyor ya korkuyorum ya dusuk olursa falan diye bi is falanda yapmiyorum genelde oturuyorum zatende boyle yasayan varmi suana siei gerginim sali gunu subat 9da kese gormeye gidicez
Yav cok degisik bi agri bu ama ay valla korkuyorum ya elimde olmadan allah korusun insallahhhhBende öyleyim canım korkulacak bişey yokmuş
Vlahi ya ulan hamile kalmak zaten zor hamilelik zor insanlari keyfini nazini cekmek zor hep zor ya belki biraz heveslerini alsalar falan gecer sonra diye duaunuyorum yani biraz sakinlesirller bi zaman sonra serbest biraksak flan ben ilk evlendigimde oyle yaptim ikinailede evi gelip yerlestormek istiyodu bende dedim siz koyun kafaniza gore zaten ben degistiricem sonra simdi napiyosaniz yapin dedim haha o tatikte ise yariyor cunkiAynen sorma valla kendileri de gelin oldu sonuçta.. Niye böyle konuşurlar hiç bilmem ama damatlara öyle davranılmıyo valla onlar şanslı benim oğlum olsa gelinime asla karışmam üstüme vazife şeyleri hiç konuşmam. O yeni dopulan kısmı ben de düşünmüyor değilim ama hele Bi o zamana gelelim oraya gelene kadsr daha sinir bozan şeyler çıkar zaten
Keseye gidince sor canım bende de kasıklarda ağrı var ben keseye gittiğimde sordum doktora fazla yatma dediYav cok degisik bi agri bu ama ay valla korkuyorum ya elimde olmadan allah korusun insallahhhh
Profil foton tanıdık geldi evet eylüldeki tazeydi düşükle sonuçlandı, şimdi dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi, hayırlısıyla tutar inşallah, hadi senden de bekliyoruz böyle heyecanlı haberler
hafizan super masallah.. tedavi surecinde buralara daha sik ugruyordum simdi arada bakiyorum, senin dondurulmuslar yapildi ozaman. sende duymussundur burada okudugum kadariyla dondurulmuslarin tutma sansinin yuksek oldugunu soyleyenler olmustu. insallah senin dondurulmuslarda guzel guzel tutunurlar sana
Hahaha senin taktik iyimiş kız valla herşeye he diyip geçicen yoksa çok takarız kafaya bişey diyim ki iki gün at çocuğu kaynanana üçüncü gün bakmaz zaten emin ol boşver şimdi ne diyorlarsa he diyip geçelimVlahi ya ulan hamile kalmak zaten zor hamilelik zor insanlari keyfini nazini cekmek zor hep zor ya belki biraz heveslerini alsalar falan gecer sonra diye duaunuyorum yani biraz sakinlesirller bi zaman sonra serbest biraksak flan ben ilk evlendigimde oyle yaptim ikinailede evi gelip yerlestormek istiyodu bende dedim siz koyun kafaniza gore zaten ben degistiricem sonra simdi napiyosaniz yapin dedim haha o tatikte ise yariyor cunki
Amin inşallah isteyen herkese versin AllahAyy cicili bicili takılı tokalı kız bebekmaşallah sağlıkla gelsin
İnşallah sonu bebekli çok çok kaliteli yumurtaların olsun canım benimBu adetimde gidip yumurta durumuma bakayım öyle karar vereyim dedim. Genelde iki oluyor ikiside dölleniyor. Bu sefer ne olur bilmiyorum kısmet artık. O Aygülüm diyen dilini sevsinler
Yaaa canımm, çok üzüldümKızlar negatif 1,20
Transfer olduğun gibi ne hissedebilirsin ki? Içine bir toz zerresi bıraktılar. O kadar minik. 4bc gebelik vaad eden embriyo. 5aa da gebelik vaad eden embriyo. Gerisi Allah'ın takdiri. Ol derse olucak. Aa'sı bc'si yok inan buna canım. Yok yere sıkıntı yapıyorsun kendineArkadaslar merhaba dun aksam uzeri gerceklesti transferim lakin transfer oncesi 2 embriyonun 5.gune ulastigini ve transfer edilevek olanin 4bc kalitede oldugunu ogrendigim icin transferde agliyordum, hatta gozumu kapamak yetmedi ellerimle de kapadm, ve sadece btsin istedim, dunden beri de hicbir sey hissetmiyorum, zerre degisiklik yok vucudumda, gercekten her sureci cok zormus hem manevi hem de maddi olarak, cok dua ettm sizlerden dua istedim, inaniyorum ki sonuc ne olursa olsn hayirlisi olacak
Ya beninki gezmeyi tozmayi seviyo allahtanda aynen zaten diger turlu cok dusunuruz ben takiyom valla simdi ama sallamiyorum dediklerini ayy kiz verirmiyim ben bir lqlahin kuluna onu yaaaa valla cocukdq yaparim kariyerdeHahaha senin taktik iyimiş kız valla herşeye he diyip geçicen yoksa çok takarız kafaya bişey diyim ki iki gün at çocuğu kaynanana üçüncü gün bakmaz zaten emin ol boşver şimdi ne diyorlarsa he diyip geçelim
Yav boyle gerginlik var gergin orasi bi degisik anlatamiyomdq tam boyle bakim sorucam ama zaten cokda yatmiyorum aslinda herzamanki hayatima devam ediyorumKeseye gidince sor canım bende de kasıklarda ağrı var ben keseye gittiğimde sordum doktora fazla yatma dedi
Bende maalesefYaaa canımm, çok üzüldüm
Aynıymış valla bizimki de öyle sever rahatlığı takıyız her söyleneni farkındayım bu tedaviye katlanıyosak hem çocuk yaparız hem kariyer. Off kariyer demişken ben de artık işime dönmem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum acaba oturduğum yerde şövalye karşımda boyasam arada ayağa kalkıp öyle yapsam birşey okur mu işi bırakamam kiYa beninki gezmeyi tozmayi seviyo allahtanda aynen zaten diger turlu cok dusunuruz ben takiyom valla simdi ama sallamiyorum dediklerini ayy kiz verirmiyim ben bir lqlahin kuluna onu yaaaa valla cocukdq yaparim kariyerde
Canim benim yaa cok uzuldum senin cok iyi anliyorumm insallah tez vakitte hayirliisiylann gebe kalirsinnKızlar negatif 1,20
Hadi yaa ben söylediğin belirtileri pozitif tir diye umuyordum. Sağlık olsun sıkma canını yine denersin var mı dondurulmuşKızlar negatif 1,20
Maşallah kesenin şekli muntazam. Allah tamamına erdirsin inşaallahDoktorum hastaydi yoktum..yardımcı doktorlari var onlar bakti. İnan o kadar heyecanlıydım hiç binsey sormadım.
Ya ben isime devam ediyomda senin biraz kol gucu oldugundan sikinti ama bence bak zaten o soveleler ayarlaniyo en kotu en ust tarafi cizecegin zaman epey asagiya indirirsin en kotu bilmiyorum resim ebatlarin kac ama kucaginda durulitle cizAynıymış valla bizimki de öyle sever rahatlığı takıyız her söyleneni farkındayım bu tedaviye katlanıyosak hem çocuk yaparız hem kariyer. Off kariyer demişken ben de artık işime dönmem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum acaba oturduğum yerde şövalye karşımda boyasam arada ayağa kalkıp öyle yapsam birşey okur mu işi bırakamam ki