- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.901
Senin bu yaşadığın şeyde mucizeye ihtiyacın yok canım. Herşey normal takılma sen bunlara. Prof olmuş başımıza uyuzNeye göre değişiyor beta dedim bilmem onu dedi 1000 Keri bı görmemiz gerek dedi bende kanımı verdim çıktım burda ne mucizelere şahit olduk başta sen bir yandanda moral bozmamaya çalışıyorum
Amaaaan ne çok da düşünürmüş kocasınıYa çıkmazsakocişim de anlar, şimdi adamın keyfi yerinde en azından, yürek yemişim de her gün test yapacam demişim
Test yaptırmadım. Geçen tüp bebekte kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. Su gibi kanamam olmuştu kesmiştik iğneyi. Yok herhaldekofi canım sende kan pıhtılaşması var mıydı?
Hayırlı olsun tesavin, sonu bebekli olsun inşallahbenimde 23 ocakta muayenem oldu 9,5 du rahim kalınlığı, 29 ocakta transferim yapıldı, merak etme genelde öyle oluyor, ayarlıyor doktorlar onu
Ne alaka ya benim 3.gün embriyosuydu 12.gün değerim 87.3 14.gün değerim 170.3 çıktı herkesin 300-500 üstü çıkmıyorki anladığım kadarıyla bozma moralini bence değerin gayet güzel inşallah ikincide yüksek çıkmıştırİlk çıkan 174 olan değere dedi az önce verdiğim daha çıkmadı tatlim
teşekkür ederim sizinde inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur , transfer sonrası beslenme dikkat edilecek vs. neler yapıyorsunuz ?Hayırlı olsun tesavin, sonu bebekli olsun inşallahbenimde 23 ocakta muayenem oldu 9,5 du rahim kalınlığı, 29 ocakta transferim yapıldı, merak etme genelde öyle oluyor, ayarlıyor doktorlar onu
Çıktı canım benim 544.9 çıktı güzel katlanmış önemli olan katlanmasıymis evet ama yinede moralim bozulmuştu sen tekrarladinmi birdahaNe alaka ya benim 3.gün embriyosuydu 12.gün değerim 87.3 14.gün değerim 170.3 çıktı herkesin 300-500 üstü çıkmıyorki anladığım kadarıyla bozma moralini bence değerin gayet güzel inşallah ikincide yüksek çıkmıştır
Katlanması güzel oldu canim gördük bugünSenin bu yaşadığın şeyde mucizeye ihtiyacın yok canım. Herşey normal takılma sen bunlara. Prof olmuş başımıza uyuz
Yok ben tekrarlamadım doktor gerek yok artık dedi ama ben çok merak ediyorum yarın gidip baktırsam mı acilden yoksa Pazartesi’yi mi beklesem çarşamba günü kese muayenesine gideceğim ama son bir kez daha ölçtürsem mi kiÇıktı canım benim 544.9 çıktı güzel katlanmış önemli olan katlanmasıymis evet ama yinede moralim bozulmuştu sen tekrarladinmi birdaha
Gördüm sonradan çok sevindim maşallah çok çok güzel artmışÇıktı canım benim 544.9 çıktı güzel katlanmış önemli olan katlanmasıymis evet ama yinede moralim bozulmuştu sen tekrarladinmi birdaha
Kız olacakSen kocaman olmuşsun badecim ya maşallah cinsiyet belli oldu mu
Gerek yok diyorlar keseye gidileceği için hiç kafamızı karıştırmayalım bence sakince bekleyelim 2kez artışı gordulermi yeterli sanırsamYok ben tekrarlamadım doktor gerek yok artık dedi ama ben çok merak ediyorum yarın gidip baktırsam mı acilden yoksa Pazartesi’yi mi beklesem çarşamba günü kese muayenesine gideceğim ama son bir kez daha ölçtürsem mi ki
Sağol canım evet Dr asistanı tekrara gerek yok 10 gün sonra kese için randevu al demisGördüm sonradan çok sevindim maşallah çok çok güzel artmış
Kaçıncı haftada siniz?Kizlaaaar salı günü akşama randevu aldım para verince doktorun saati de degisiyoşaka bı yana nobetciymis ya salı günü iyi denk geldi salı ya perşembe dedim perşembe 5 e kadar varmış ama salı günü nobetciymis 10 bucuga kadar bende 8 e aldım boşu boşuna işten izin almaz eşcagzim yemekten sonra gider dinleriz inşallah Allah nasip ederse atışları
Bilmiyorum ki desemKaçıncı haftada siniz?
Bilmiyorum ki desemsalı günü kese gördük buldumcuk olup hiç sormadım unuttum 13 ocakta transfer 25 ocakta beta da gördük
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kizlar 23 ocak ta transfer olmuştum sali günü beta hcg teslim 70.57 çıktı dun ikinci kez yaptırdım 157 çıktı
Insalalh canim tesekkur ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah