- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.801
12. Gün 120 ve üstüne okey diyor mustafa bahçeci. Dr'un yorum yapmamış ona ne oluyor ki? Takılma böyle şeylere senİ
Kk çıkan sonuca göre 174 tü ya ona dedibu daha çıkmadı bekliyorum
Hadi inşaallah canımOyy onun kalbine kurbanaynen var biraz biraz kasıkta belde huzursuzluk ama ilaçtan da olabilir tabi, salıya öğreneceğiz hep beraber
Bnde hep oyle kendimi yedim. Keseden 6 gun sonra bebek ve kalp atisini gorduk. Gunlerdir kalbi atiyormu diyede kendimi yedim bitirdim. Bugun gittim 10+3 olmusuz. Gelisimide guzel. Rabbim devamini getirsin insallah. Bos gebelik dis gebelik herkeste olmuyormus. Doktorum dolayli yolla azarlamisti beni.Rüyamda doktordayiz yine kese görüyoruz kalp atışı duyamiyoruz acaba boş mu falan diye kendimi yiyorum delircem artık
Bişeye de bilir bilmez yorum yapmasalar keşke, değerin kötü olsa doktorun uyarırdı seni, benim ilkinde 11. Gün değerim 44 dü, bana doktorum demişti sınırdasın takip etmemiz lazım dedi. 100ün üzerini normal kabul ediyorlar canım, ayrıca da şimdi verdiğin kan değerini görmeden kimse neyin ne olduğunu bilemez, inşallah 400 500 olmuştur da kapak olur o hemşireyeİlk çıkan 174 olan değere dedi az önce verdiğim daha çıkmadı tatlim
bana dediniz sanırım çook teşekkür ederim Allah razı olsunBence gayet belirli bu erken zamanındahayırlı olsun, devamıda gelsin inşallah
Kiz yapsaydin bugun 8. Gün değil miYok yavrum yapmadımevde test yap diyen biri olmayınca, bi de gizli saklı yapınca hiç tadı çıkmıyor salı günü kan verecem inşallah bakalım kısmet artık
Birazdan belli olur atarım danışirim sizlere yapacak birşey yok bekleyeceğiz insanin yüzü bir düşüyor ama nasipte öte yol yok inşallah kat kat artar Cem e sorsam dusukmu diye oda cvp vermez kafamda hep soru isareti geziyorum12. Gün 120 ve üstüne okey diyor mustafa bahçeci. Dr'un yorum yapmamış ona ne oluyor ki? Takılma böyle şeylere sennasıl katlanmış ona bak.
Senin kesede yolkda gozukmus. Hadi hayirli olsn rabbim tamamina erdirsinAmin canım benimtabi attım fotomuzu
Ne bilem öyle dedi oysa ben ilk defa o hastane kapısından hamileyim diye girmiştimBişeye de bilir bilmez yorum yapmasalar keşke, değerin kötü olsa doktorun uyarırdı seni, benim ilkinde 11. Gün değerim 44 dü, bana doktorum demişti sınırdasın takip etmemiz lazım dedi. 100ün üzerini normal kabul ediyorlar canım, ayrıca da şimdi verdiğin kan değerini görmeden kimse neyin ne olduğunu bilemez, inşallah 400 500 olmuştur da kapak olur o hemşireye
Herkes bizmi 3. 4.gun baslasinKiz yapsaydin bugun 8. Gün değil mi
Canım benim transferim de 30 Ocak ti ...bana ayın 8'i yani pazartesi günü test günü dediler ..Ayy inşallah ya pazartesi salı buralar pozitif beta HCG lerle dolar inşallahSenin ne zamandı transferinbenim 29 ocaktı, salı günü kan testi vereceğim inşallah bize de güzel haberler vermek nasip olur
Bn 20,75 degerle katlAndim. Sen niye kafana taktin betayi bu kadar canim yaBirazdan belli olur atarım danışirim sizlere yapacak birşey yok bekleyeceğiz insanin yüzü bir düşüyor ama nasipte öte yol yok inşallah kat kat artar Cem e sorsam dusukmu diye oda cvp vermez kafamda hep soru isareti geziyorum
Valla dogru dedin ama oda yapti 3. Gün yanliz değiliz merak etmeHerkes bizmi 3. 4.gun baslasin
KorkuyorumKiz yapsaydin bugun 8. Gün değil mi
Yaa çok teşekkür ederim canım amin inşallahSenin kesede yolkda gozukmus. Hadi hayirli olsn rabbim tamamina erdirsin
Ne bileyim arkadaşım beta düsük olunca riskli diye gördüm heraldeBn 20,75 degerle katlAndim. Sen niye kafana taktin betayi bu kadar canim ya
Düşük yani bu ne demek? deseydin ya hemşireye? Bakalım nasıl kıvırıcaktı. Değerin arkadaşlara göre düşük evet ama kabul gören bir değer ve artış da normal.Birazdan belli olur atarım danışirim sizlere yapacak birşey yok bekleyeceğiz insanin yüzü bir düşüyor ama nasipte öte yol yok inşallah kat kat artar Cem e sorsam dusukmu diye oda cvp vermez kafamda hep soru isareti geziyorum
Iyiyim canim cok sukur hersey yolunda simdilik. Haber gelmedimi senin dahaValla dogru dedin ama oda yapti 3. Gün yanliz değiliz merak etme
Bu arada sen nasılsın hersey yolunda mi görüşemedik çoktandır.
Kız 3. Gün başladım deli gibiHerkes bizmi 3. 4.gun baslasin
Sabah yap hasta etme adamıKorkuyorumbugün 7. Gün, salı günü kanda öğrenelim diye eşime söz verdim çılgınlık yapmamak için kendimi zor tutuyorum gaza getirmeyin kız beni