Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Rüyamda doktordayiz yine kese görüyoruz kalp atışı duyamiyoruz acaba boş mu falan diye kendimi yiyorum delircem artık
Bnde hep oyle kendimi yedim. Keseden 6 gun sonra bebek ve kalp atisini gorduk. Gunlerdir kalbi atiyormu diyede kendimi yedim bitirdim. Bugun gittim 10+3 olmusuz. Gelisimide guzel. Rabbim devamini getirsin insallah. Bos gebelik dis gebelik herkeste olmuyormus. Doktorum dolayli yolla azarlamisti beni. gonlunu ferah tut. Nasil olsa kacis yok yasiycaz gorucez

İlk çıkan 174 olan değere dedi az önce verdiğim daha çıkmadı tatlim
Bişeye de bilir bilmez yorum yapmasalar keşke, değerin kötü olsa doktorun uyarırdı seni, benim ilkinde 11. Gün değerim 44 dü, bana doktorum demişti sınırdasın takip etmemiz lazım dedi. 100ün üzerini normal kabul ediyorlar canım, ayrıca da şimdi verdiğin kan değerini görmeden kimse neyin ne olduğunu bilemez, inşallah 400 500 olmuştur da kapak olur o hemşireye

12. Gün 120 ve üstüne okey diyor mustafa bahçeci. Dr'un yorum yapmamış ona ne oluyor ki? Takılma böyle şeylere sen nasıl katlanmış ona bak.
Birazdan belli olur atarım danışirim sizlere yapacak birşey yok bekleyeceğiz insanin yüzü bir düşüyor ama nasipte öte yol yok inşallah kat kat artar Cem e sorsam dusukmu diye oda cvp vermez kafamda hep soru isareti geziyorum

Ne bilem öyle dedi oysa ben ilk defa o hastane kapısından hamileyim diye girmiştimbakalım rabbim yüzümüze baksın kat kat artsın inşallah daha fazla insanların lafına çocuğun yokmu diyenlerin bakışına maruz kalmam allahim gör bizi...

Senin ne zamandı transferin benim 29 ocaktı, salı günü kan testi vereceğim inşallah bize de güzel haberler vermek nasip olur
Canım benim transferim de 30 Ocak ti ...bana ayın 8'i yani pazartesi günü test günü dediler ..Ayy inşallah ya pazartesi salı buralar pozitif beta HCG lerle dolar inşallah

Bn 20,75 degerle katlAndim. Sen niye kafana taktin betayi bu kadar canim ya

Düşük yani bu ne demek? deseydin ya hemşireye? Bakalım nasıl kıvırıcaktı. Değerin arkadaşlara göre düşük evet ama kabul gören bir değer ve artış da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…