Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Düşük yani bu ne demek? deseydin ya hemşireye? Bakalım nasıl kıvırıcaktı. Değerin arkadaşlara göre düşük evet ama kabul gören bir değer ve artış da normal.
Neye göre değişiyor beta dedim bilmem onu dedi 1000 Keri bı görmemiz gerek dedi bende kanımı verdim çıktım burda ne mucizelere şahit olduk başta sen bir yandanda moral bozmamaya çalışıyorum

Dusuk degil bence beta. Bu stresle dusurucen once kendini inandir. Baskalarina kulagini kapa bi sure. Sonucun n zaman cikicak
Bı yarım saate çıkacak bakıyorum sürekli e nabizdan çıksa hemen yollayacağım siz canım destekcilerimetamam tamam bir kendini bilmez yüzünden stres olmayayım silkelendim.

Kız 3. Gün başladım deli gibi 5de de yaptım, çıkmadı tabi, şimdi tırnaklarımı yiyorum kan testini beklicem gaza gelmicem
Test edildi onaylandi. 6.gun yarim saat sonra hayaletinde hayaleti cikmsti. 7 gunde hemen hemen ayniydi. Sen yinede bi yap derim valla gaz vermiyorum Kendimdeki gibi merak ediyorm

Masallah cok şükür canim çok sevindim
Yok canım daha haber gelmedi bekliyoruz bakalim bugün 12.gün
Hep sizlerin durumunu gormek icin giriyorum sayfaya ya valla. Bazen cok konusuyonuz saatlerce sayfa bitmiyor ama girmeden de dayanamiyorum Su gibi gecsin insallah zaman. Geride kalsin kotuler

Hep sizlerin durumunu gormek icin giriyorum sayfaya ya valla. Bazen cok konusuyonuz saatlerce sayfa bitmiyor ama girmeden de dayanamiyorum Su gibi gecsin insallah zaman. Geride kalsin kotuler
Amin canim inşallah hepimizin yüzü gülsün kotu gubler geride kalsin
Valla bende hep giriyorum yorum yazmadamda hep okuyorum hepsini bazen bi bakıyorum 10 sayfa olmus yine okuyorum

Şimdi geldi canım hep gözüm e nabizdaydi ayyy şükürler olsun Rabbime Yaa emhamdilillah Allah'ım affetsin ne kadar umutsuz cumleler kuruyorum her defasında Allah var keder yok sözü vuruyor yüzüme ayy evet güzel katlanmi s demi

Ohhh çok şükür maşallah canım, Allah daim etsin haftaya kese görmeye gidersin inşallahhhhh, çok şükür
Bacilarim yazacaktım klavye azizligi birde heyecan bacaklarım yazmışımay evet canım ya çok şükür birdaha tekrar edecemmiki acaba kese için 1000 lerin üstü bı değer gerekiyormuş sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…