- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.821
Neye göre değişiyor beta dedim bilmem onu dedi 1000 Keri bı görmemiz gerek dedi bende kanımı verdim çıktım burda ne mucizelere şahit olduk başta sen bir yandanda moral bozmamaya çalışıyorumDüşük yani bu ne demek? deseydin ya hemşireye? Bakalım nasıl kıvırıcaktı. Değerin arkadaşlara göre düşük evet ama kabul gören bir değer ve artış da normal.
Dusuk degil bence beta. Bu stresle dusurucen once kendini inandir. Baskalarina kulagini kapa bi sure. Sonucun n zaman cikicakNe bileyim arkadaşım beta düsük olunca riskli diye gördüm heralde
Masallah cok şükür canim çok sevindimIyiyim canim cok sukur hersey yolunda simdilik. Haber gelmedimi senin daha
İnşallahh dolacak inşallahhhCanım benim transferim de 30 Ocak ti ...bana ayın 8'i yani pazartesi günü test günü dediler ..Ayy inşallah ya pazartesi salı buralar pozitif beta HCG lerle dolar inşallah
Bı yarım saate çıkacak bakıyorum sürekli e nabizdan çıksa hemen yollayacağım siz canım destekcilerimeDusuk degil bence beta. Bu stresle dusurucen once kendini inandir. Baskalarina kulagini kapa bi sure. Sonucun n zaman cikicak
Yap bi çılgınlık ya valla bende heyecanla bekliyorum inankiKorkuyorumbugün 7. Gün, salı günü kanda öğrenelim diye eşime söz verdim çılgınlık yapmamak için kendimi zor tutuyorum gaza getirmeyin kız beni
Test edildi onaylandi. 6.gun yarim saat sonra hayaletinde hayaleti cikmsti. 7 gunde hemen hemen ayniydi. Sen yinede bi yap derim valla gaz vermiyorumKız 3. Gün başladım deli gibi5de de yaptım, çıkmadı tabi, şimdi tırnaklarımı yiyorum kan testini beklicem gaza gelmicem
Evet hayirli haberlerini bekliyoruzzzBı yarım saate çıkacak bakıyorum sürekli e nabizdan çıksa hemen yollayacağım siz canım destekcilerimetamam tamam bir kendini bilmez yüzünden stres olmayayım silkelendim.
Ya çıkmazsaSabah yap hasta etme adamı
Hep sizlerin durumunu gormek icin giriyorum sayfaya ya valla. Bazen cok konusuyonuz saatlerce sayfa bitmiyor ama girmeden de dayanamiyorumMasallah cok şükür canim çok sevindim
Yok canım daha haber gelmedi bekliyoruz bakalim bugün 12.gün
Amin canim inşallah hepimizin yüzü gülsün kotu gubler geride kalsinHep sizlerin durumunu gormek icin giriyorum sayfaya ya valla. Bazen cok konusuyonuz saatlerce sayfa bitmiyor ama girmeden de dayanamiyorumSu gibi gecsin insallah zaman. Geride kalsin kotuler
Ayy sayfayı yenile yenile her defasında bakıyorum yazmamıssin canım ...Geldi sonunda çok şükürBacaklarım sonucum katlanmış Allah'ıma binlerce şükür olsun
Ohhh çok şükürBacaklarım sonucum katlanmış Allah'ıma binlerce şükür olsun
Şimdi geldi canım hep gözüm e nabizdaydi ayyy şükürler olsun Rabbime Yaa emhamdilillah Allah'ım affetsin ne kadar umutsuz cumleler kuruyorum her defasında Allah var keder yok sözü vuruyor yüzüme ayy evet güzel katlanmi s demiAyy sayfayı yenile yenile her defasında bakıyorum yazmamıssin canım ...Geldi sonunda çok şükürHemşireye de kapak olsun çok çok güzel katlanmış canım masallah Sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Bacilarim yazacaktım klavye azizligi birde heyecan bacaklarım yazmışımOhhh çok şükürmaşallah canım, Allah daim etsin haftaya kese görmeye gidersin inşallahhhhh, çok şükür
Git şimdi hemşireye al işte deBacaklarım sonucum katlanmış Allah'ıma binlerce şükür olsun
maşallah canım bak ne güzel artmışBacaklarım sonucum katlanmış Allah'ıma binlerce şükür olsun
MaşallahBacaklarım sonucum katlanmış Allah'ıma binlerce şükür olsun