Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Düşük yani bu ne demek? deseydin ya hemşireye? Bakalım nasıl kıvırıcaktı. Değerin arkadaşlara göre düşük evet ama kabul gören bir değer ve artış da normal.
Neye göre değişiyor beta dedim bilmem onu dedi 1000 Keri bı görmemiz gerek dedi bende kanımı verdim çıktım burda ne mucizelere şahit olduk başta sen bir yandanda moral bozmamaya çalışıyorum

Dusuk degil bence beta. Bu stresle dusurucen once kendini inandir. Baskalarina kulagini kapa bi sure. Sonucun n zaman cikicak
Bı yarım saate çıkacak bakıyorum sürekli e nabizdan çıksa hemen yollayacağım siz canım destekcilerime🤲😊tamam tamam bir kendini bilmez yüzünden stres olmayayım silkelendim.

Kız 3. Gün başladım deli gibi😂 5de de yaptım, çıkmadı tabi, şimdi tırnaklarımı yiyorum😂 kan testini beklicem gaza gelmicem🍀
Test edildi onaylandi. 6.gun yarim saat sonra hayaletinde hayaleti cikmsti. 7 gunde hemen hemen ayniydi. Sen yinede bi yap derim valla gaz vermiyorum🙈🤣 Kendimdeki gibi merak ediyorm 🥰💞🤣

Masallah cok şükür canim çok sevindim 💕
Yok canım daha haber gelmedi bekliyoruz bakalim bugün 12.gün
Hep sizlerin durumunu gormek icin giriyorum sayfaya ya valla. Bazen cok konusuyonuz saatlerce sayfa bitmiyor ama girmeden de dayanamiyorum🙈 Su gibi gecsin insallah zaman. Geride kalsin kotuler 💞

Hep sizlerin durumunu gormek icin giriyorum sayfaya ya valla. Bazen cok konusuyonuz saatlerce sayfa bitmiyor ama girmeden de dayanamiyorum🙈 Su gibi gecsin insallah zaman. Geride kalsin kotuler 💞
Amin canim inşallah hepimizin yüzü gülsün kotu gubler geride kalsin 🤲
Valla bende hep giriyorum yorum yazmadamda hep okuyorum hepsini bazen bi bakıyorum 10 sayfa olmus yine okuyorum 😍

Bacaklarım sonucum katlanmış Allah'ıma binlerce şükür olsun 🤲🤲

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-05-15-33-22-07.jpg
    Screenshot_2021-02-05-15-33-22-07.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 50
Ayy sayfayı yenile yenile her defasında bakıyorum yazmamıssin canım ...Geldi sonunda çok şükür 😍Hemşireye de kapak olsun çok çok güzel katlanmış canım masallah 🧿Sağlıkla hayırla gelsin inşallah 🤲
Şimdi geldi canım hep gözüm e nabizdaydi ayyy şükürler olsun Rabbime Yaa emhamdilillah Allah'ım affetsin ne kadar umutsuz cumleler kuruyorum her defasında Allah var keder yok sözü vuruyor yüzüme ayy evet güzel katlanmi s demi

Ohhh çok şükür🧿🍀🥰 maşallah canım, Allah daim etsin haftaya kese görmeye gidersin inşallahhhhh, çok şükür🤩
Bacilarim yazacaktım klavye azizligi birde heyecan bacaklarım yazmışım😁ay evet canım ya çok şükür birdaha tekrar edecemmiki acaba kese için 1000 lerin üstü bı değer gerekiyormuş sanirsam

X