- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.781
Hee atıp tutuyodum ilk 3 günHergün yaparim falan diyordun ya ondan sordumaz kalmış ha gayret
Merakla bekliyorum, sen at biz görürüz o çift çizgiyicanım sabah yaptım ama o kadar uyduruk bir test ki internette adını yazdığımda tek şey bulamadım.. heal point gebelik testi duyan var mı aranızda.. yani pek güvenemedim çok hafif bir çizgi belirdi kör eden cinstenne sevinebildim ne üzülebildm atayım bakalım görecek misin sende.. yarın sabah predictor test yapıcam insallah
Bence de çıkması lazım, seninki çift embriyo diye daha net çıkacağını düşünüyorumbeni de etiketle yaptığında, hadi hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haber vereceksin bugün
Merakla bekliyorum, sen at biz görürüz o çift çizgiyiçıktıysa vardır canım Allahın izniyle
Baya çıkmış kuzum maşallaho kadar belli belirsiz ki.. inşallah belirginleşir zamanla
çok geçmiş olsun canım Allah sabırlar versinbüyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...
5.gun embriyosu idi az önce kan verdim hemşire değerin düşük dedi iyice canım sıkıldı bende farkındayım zaten senin 3gunmuydu kaç çıkmıştı değerin doktorun ne dediGüzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah çok çok katlanmıştırKaçıncı gün embriyosu verilmişti? Bende yarın gideceğim ikinci kan testi için, korkuyorum...
Senin ne zamandı transferinEee canim masallah baya belliNegatif olsa o silik olan çizgi bile görünmez..Ay çok sevindim yaaa Hadi inşallah kanlarimizi da verelim pazartesi onlarda güzel güzel çıksın
Kaç çıktı kan sonucun, niye öyle bişey dedi ki hemşire5.gun embriyosu idi az önce kan verdim hemşire değerin düşük dedi iyice canım sıkıldı bende farkındayım zaten senin 3gunmuydu kaç çıkmıştı değerin doktorun ne dedi
Inan anlayamazsın canım. Hiç belirti arama. Bana baksana dr'a gidicektim elimde test olsun diye yaptım. Yoksa 2 hafta daha anlamazdım inan. Ki 2 hafta sonra kalbi duyduk düşün. Aynı adet belirtileri oluyor. Bulantılar başlayana kadar anlamazdım yani.Hee atıp tutuyodum ilk 3 günşimdi yusuf yusufum Çok karışık yaa var gibi yok gibi, neye inanırsam daha az acıtır diye düşünüyorum, ya sabır çekiyorum sonra yaşayıp göreceğiz Allah herkese sabır versin gerçekten delirmemek elde değil
Yav ne bileyim çok karışık duygular dayım az önce hemsire de değerin düşük dedi zaten biliyordum iyice gözüme soktuKasma kendini canım yaahapşururken öksürürken bişey olmaz.sıkı sıkı tutunmuş sana bugün de çok çok güzel çıkacak betan inşallah hadi dualarım seninle
İlk çıkan 174 olan değere dedi az önce verdiğim daha çıkmadı tatlimKaç çıktı kan sonucun, niye öyle bişey dedi ki hemşire
Yaaaa neye dayanarak dedi ki onu5.gun embriyosu idi az önce kan verdim hemşire değerin düşük dedi iyice canım sıkıldı bende farkındayım zaten senin 3gunmuydu kaç çıkmıştı değerin doktorun ne dedi
Kk çıkan sonuca göre 174 tü ya ona dediYaaaa neye dayanarak dedi ki onueski değerlerini biliyor mu yani? Kaç cıktı yavrum?
Oyy onun kalbine kurbanInan anlayamazsın canım. Hiç belirti arama. Bana baksana dr'a gidicektim elimde test olsun diye yaptım. Yoksa 2 hafta daha anlamazdım inan. Ki 2 hafta sonra kalbi duyduk düşün. Aynı adet belirtileri oluyor. Bulantılar başlayana kadar anlamazdım yani.
ya gerçekten öyle mi diyorsunuzEee canim masallah baya belliNegatif olsa o silik olan çizgi bile görünmez..Ay çok sevindim yaaa Hadi inşallah kanlarimizi da verelim pazartesi onlarda güzel güzel çıksın
gözle görülmesi baya zordu kuruyunca net görülür oldu çok şükür yoksa sabah hiç silik çzgi var diye bile düşünememiştim kendi kendimeBaya çıkmış kuzum maşallaherken gebelik testi mi bu yaptığın. Kan testine kadar evde tekrarlarsın koyulaşır gün geçtikçe, daha çok yeni bugün 6. Günün böyle çıkması normal bence
erken gebelik yazıyor testte evetBaya çıkmış kuzum maşallaherken gebelik testi mi bu yaptığın. Kan testine kadar evde tekrarlarsın koyulaşır gün geçtikçe, daha çok yeni bugün 6. Günün böyle çıkması normal bence