- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.841
Evet canım artmis şükürler olsun her seferinde stres yapmayacağım desemde yapıyorum işte minicigim bana mesaj yolladı bana inan artik diyemaşallah canım bak ne güzel artmış
Amin canım amin inşallah kat kat artsın hepimizin değerleri burda kimse birbirini tanımasada sevincine ortak buna canı gönülden inanıyorumMaşallahçok mutlu oldum senin adına. Kat kat katlansın hep. Darısı yarın benim başıma inşallah ve tüm bekleyenlerin başına
Çoookk şükürBacaklarım sonucum katlanmış Allah'ıma binlerce şükür olsun
Sağol canım benim şimdi sıra köşede inşallah kaç gün sonra gitmeyelim
İnşallah canım inşallah beyanın düşük olması bebekte bir sorun olduğu anlamı taşımaz demi?Çoookk şükürinşallah sağlıkla ilerleyecek böyle böyle annesi
1000 dediğin nedir gülüm yaaBacilarim yazacaktım klavye azizligi birde heyecan bacaklarım yazmışımay evet canım ya çok şükür birdaha tekrar edecemmiki acaba kese için 1000 lerin üstü bı değer gerekiyormuş sanirsam
evet haklısınn canım binlerce şükürrr
Aynen bu şekilde katladiginda haftaya giderim Dr inşallah sağol güzel yüreklim sendende güzel haber bekliyoruz1000 dediğin nedir gülüm yaa2 gün sonra 1000inin üstüne çıkacak hayırlısıyla, hafta içi de görürsün keseyi inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım
1 hafta sonraya çağırır onun için deSağol canım benim şimdi sıra köşede inşallah kaç gün sonra gitmeyelim
İnşAllah canım güzel güzel değerlerin çıksın inşallahevet haklısınn canım binlerce şükürrrAllah razı olsunn inşallah güzel kan değerleri ile ilerleyelimm sağlıkla
Cemin asistanı 10 gün sonra kese için randevu alın demis1 hafta sonraya çağırır onun için de
Betaya göre genelde kendileri gün veriyorlar. Ama senin doktorun sistemi bilmiyorum eğer öyleyse randevunu al cnmCemin asistanı 10 gün sonra kese için randevu alın demis
Onların 10 gün dediğine bakmaa, sen haftaya cumaya al randevunu benceCemin asistanı 10 gün sonra kese için randevu alın demis
Asistanı öyle yazmış cem gitmem zaten hem çok uzak hem 850 TL muayenesi yaşadığım şehirde bir Dr bulacagimBetaya göre genelde kendileri gün veriyorlar. Ama senin doktorun sistemi bilmiyorum eğer öyleyse randevunu al cnm
Öylemi diyorsun az daha beklesem garantimi olsa?Onların 10 gün dediğine bakmaa, sen haftaya cumaya al randevunu bence1 haftaya görünür artık kesecik
Aaa muayene ücreti istiyorlar mı. Benden istenmedi kese görmeye gidince. Valla eğer öyleyse bence hiç gitme normal bulunduğun yerden Bi doktordan randevu al canım yazık günah o kadsr paraya 5 dakka anca sürecek alt tarafı kese bakacakAsistanı öyle yazmış cem gitmem zaten hem çok uzak hem 850 TL muayenesi yaşadığım şehirde bir Dr bulacagim
Sen nasıl istersen öyle yap canım, erken görüp için rahatlar diye dedim, 10 gün sonra dedilerse öyle git, bundan sonrası beklemeyle geçecek baksana kalp atışına da 2 haftaya gel diyolar bacılaraÖylemi diyorsun az daha beklesem garantimi olsa?
Evet beklemeyle heyecanla geçecek bakalım bir Dr araştırmasına falan gireyim benSen nasıl istersen öyle yap canım, erken görüp için rahatlar diye dedim, 10 gün sonra dedilerse öyle git, bundan sonrası beklemeyle geçecek baksana kalp atışına da 2 haftaya gel diyolar bacılara