Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Maşallah çok mutlu oldum senin adına. Kat kat katlansın hep. Darısı yarın benim başıma inşallah ve tüm bekleyenlerin başına
Amin canım amin inşallah kat kat artsın hepimizin değerleri burda kimse birbirini tanımasada sevincine ortak buna canı gönülden inanıyorum

Bacilarim yazacaktım klavye azizligi birde heyecan bacaklarım yazmışımay evet canım ya çok şükür birdaha tekrar edecemmiki acaba kese için 1000 lerin üstü bı değer gerekiyormuş sanirsam
1000 dediğin nedir gülüm yaa2 gün sonra 1000inin üstüne çıkacak hayırlısıyla, hafta içi de görürsün keseyi inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım

1000 dediğin nedir gülüm yaa2 gün sonra 1000inin üstüne çıkacak hayırlısıyla, hafta içi de görürsün keseyi inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım
Aynen bu şekilde katladiginda haftaya giderim Dr inşallah sağol güzel yüreklim sendende güzel haber bekliyoruz

Asistanı öyle yazmış cem gitmem zaten hem çok uzak hem 850 TL muayenesi yaşadığım şehirde bir Dr bulacagim
Aaa muayene ücreti istiyorlar mı. Benden istenmedi kese görmeye gidince. Valla eğer öyleyse bence hiç gitme normal bulunduğun yerden Bi doktordan randevu al canım yazık günah o kadsr paraya 5 dakka anca sürecek alt tarafı kese bakacak

Sen nasıl istersen öyle yap canım, erken görüp için rahatlar diye dedim, 10 gün sonra dedilerse öyle git, bundan sonrası beklemeyle geçecek baksana kalp atışına da 2 haftaya gel diyolar bacılara
Evet beklemeyle heyecanla geçecek bakalım bir Dr araştırmasına falan gireyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…