Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ayy resmen aynıyız bende de 2 tane teyze var kıpır kıpır onlarında birer tane torunu var ama biz hep bir arada olduğumuz için durum varketmez onlarda severler böyle şeyleri teyzemlerde gelmek istiyor falan seni çok iyi anlıyorum özellikle kaynana tarafına gitmezsem küsecek taraf o taraf zaten iyi hoş ama gerçekten anne gibi olmaz kimse. Benimki de seninki gibi diyo kimselere vermem diyor. Hatta Bi seferinde ben alcam sen bile göremicen sevmeye gelirsiniz kocamla dedi ya ben şok geçirdim geçen şey diyor anneme ikiz olursa birini sen birini ben büyütürüm bu ne demek ya ben çok takılıyorum bu laflara sinir oluyorum. Hayır alamaz zaten ama kuru laf sinirimi bozuyor ben de dedim ben burda çocuk esirgeme miyim evlat mı vericem dedim ben büyütürüm sizler seversiniz dedim napim

Arkadaslar merhaba dun aksam uzeri gerceklesti transferim lakin transfer oncesi 2 embriyonun 5.gune ulastigini ve transfer edilevek olanin 4bc kalitede oldugunu ogrendigim icin transferde agliyordum, hatta gozumu kapamak yetmedi ellerimle de kapadm, ve sadece btsin istedim, dunden beri de hicbir sey hissetmiyorum, zerre degisiklik yok vucudumda, gercekten her sureci cok zormus hem manevi hem de maddi olarak, cok dua ettm sizlerden dua istedim, inaniyorum ki sonuc ne olursa olsn hayirlisi olacak

Bence de çıkması lazım, seninki çift embriyo diye daha net çıkacağını düşünüyorum beni de etiketle yaptığında, hadi hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haber vereceksin bugün
canım sabah yaptım ama o kadar uyduruk bir test ki internette adını yazdığımda tek şey bulamadım.. heal point gebelik testi duyan var mı aranızda.. yani pek güvenemedim çok hafif bir çizgi belirdi kör eden cinsten ne sevinebildim ne üzülebildm atayım bakalım görecek misin sende.. yarın sabah predictor test yapıcam insallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ilk kontrolde anlaşılmıyor mu ki dış gebelik hemde kalp atımı varken. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda Allah çok büyük sevinçler yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…