Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hergün yaparim falan diyordun ya ondan sordum 😁 az kalmış ha gayret 👍
Hee atıp tutuyodum ilk 3 gün😂 şimdi yusuf yusufum🤦🏻‍♀️ Çok karışık yaa var gibi yok gibi, neye inanırsam daha az acıtır diye düşünüyorum, ya sabır çekiyorum sonra🍀 yaşayıp göreceğiz🥰🧿🍀 Allah herkese sabır versin gerçekten delirmemek elde değil

canım sabah yaptım ama o kadar uyduruk bir test ki internette adını yazdığımda tek şey bulamadım.. heal point gebelik testi duyan var mı aranızda.. yani pek güvenemedim çok hafif bir çizgi belirdi kör eden cinsten🤷‍♂️ ne sevinebildim ne üzülebildm atayım bakalım görecek misin sende.. yarın sabah predictor test yapıcam insallah🙏
Merakla bekliyorum, sen at biz görürüz o çift çizgiyi🤩 çıktıysa vardır canım Allahın izniyle🧿🍀

Eklentiler

• IMG_20210205_131134.jpg
    IMG_20210205_131134.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20210205_102758.jpg
    IMG_20210205_102758.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 80
büyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...
çok geçmiş olsun canım Allah sabırlar versin

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah çok çok katlanmıştır 🙏🏻🥰 Kaçıncı gün embriyosu verilmişti? Bende yarın gideceğim ikinci kan testi için, korkuyorum...
5.gun embriyosu idi az önce kan verdim hemşire değerin düşük dedi iyice canım sıkıldı bende farkındayım zaten senin 3gunmuydu kaç çıkmıştı değerin doktorun ne dedi

Hee atıp tutuyodum ilk 3 gün😂 şimdi yusuf yusufum🤦🏻‍♀️ Çok karışık yaa var gibi yok gibi, neye inanırsam daha az acıtır diye düşünüyorum, ya sabır çekiyorum sonra🍀 yaşayıp göreceğiz🥰🧿🍀 Allah herkese sabır versin gerçekten delirmemek elde değil
Inan anlayamazsın canım. Hiç belirti arama. Bana baksana dr'a gidicektim elimde test olsun diye yaptım. Yoksa 2 hafta daha anlamazdım inan. Ki 2 hafta sonra kalbi duyduk düşün. Aynı adet belirtileri oluyor. Bulantılar başlayana kadar anlamazdım yani.

Kasma kendini canım yaa🥰 hapşururken öksürürken bişey olmaz.sıkı sıkı tutunmuş sana🧿🍀 bugün de çok çok güzel çıkacak betan inşallah🧿🤩hadi dualarım seninle
Yav ne bileyim çok karışık duygular dayım az önce hemsire de değerin düşük dedi zaten biliyordum iyice gözüme soktu🥺inşallah bakalım verdim kanımı Dr sorsam betam dusukmu neye göre değişiyor diye oda cvp vermez ki rabbim ne derse o yapacak birşey yok.

5.gun embriyosu idi az önce kan verdim hemşire değerin düşük dedi iyice canım sıkıldı bende farkındayım zaten senin 3gunmuydu kaç çıkmıştı değerin doktorun ne dedi
Yaaaa neye dayanarak dedi ki onu 🙄 eski değerlerini biliyor mu yani? Kaç cıktı yavrum?

Inan anlayamazsın canım. Hiç belirti arama. Bana baksana dr'a gidicektim elimde test olsun diye yaptım. Yoksa 2 hafta daha anlamazdım inan. Ki 2 hafta sonra kalbi duyduk düşün. Aynı adet belirtileri oluyor. Bulantılar başlayana kadar anlamazdım yani.
Oyy onun kalbine kurban🥰🧿🍀aynen var biraz biraz kasıkta belde huzursuzluk ama ilaçtan da olabilir tabi, salıya öğreneceğiz hep beraber🤩🍀

Eee canim masallah baya belli 😍 Negatif olsa o silik olan çizgi bile görünmez..Ay çok sevindim yaaa 😍😍😍Hadi inşallah kanlarimizi da verelim pazartesi onlarda güzel güzel çıksın 🤲😇❣️
ya gerçekten öyle mi diyorsunuz🙏 bende dolu dolu sevinmek o kadar istiyorum ki .. burada her silik çizgiye rahatça seviniyordu insan şimdi ya kuruma çizgisi falan ise diye bi temkinli yaklaşıyorum sanırım🙊 inşallah pozitiftir Allahımm benim de bekleyen tüm arkadaşlarımızın da yüzümüz gülsün inşallah♥️♥️♥️♥️ öyle bir süreç ki sevincimiz bile korkarak ama çok şükür Allah a♥️

Baya çıkmış kuzum maşallah🧿🤩 erken gebelik testi mi bu yaptığın. Kan testine kadar evde tekrarlarsın koyulaşır gün geçtikçe, daha çok yeni bugün 6. Günün böyle çıkması normal bence🍀🧿🥰
gözle görülmesi baya zordu kuruyunca net görülür oldu çok şükür yoksa sabah hiç silik çzgi var diye bile düşünememiştim kendi kendime🙏 çok şükür elhamdülillahh canımm inşallah koyulaşır inşallah sağlıkla ilerler hemen sizlerden de güzel sonuçları en az kendiminki kadar heyecanla bekliyorum inan inşallah pazartesi salı birlikte çok sevinelim♥️ Allahım evlerimizi bebeklerimizle şenlendirsin♥️🤲🏻

X