- 21 Ekim 2020
- 101
- 148
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.741
Adet bulantısı gibi bulantı da var normal mi, inşallah canımAdet sancısı korkulacak birşey değil canım. Çok normal. Güzel haberler al yarın inşallah
Bence de çıkması lazım, seninki çift embriyo diye daha net çıkacağını düşünüyorumayy salıya kadar sabretmek nasıl heyecanlı olur allah sabrın sonunu güzel eylesin deevet hiç yapmadım benim eşim şuan askerde yanımda annem var o da sağolsun utanmasa transfer günü bile yap dicekti testi tam destek testçi yani o yüzden sabaha yapmak fikrindeyim ilk idrar ile ,, 5 günlük embriyo içerde de 6. gününde erken gebelikte az da olsa bi şey olabilir gibi geliyor inşşallah güzel haberlerle gelebilirim sabah nolur gören dua etsin
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah çok çok katlanmıştırEvet canım benim yapacağız aynı saatlerde vereyim diye bekliyorum Çarşamba 1.30 da vermiştim bugünde 1.30 da vereceğim inşallah güzelce katlanir hep içimde bir korku ya hapsuracagim korkuyorum kasıklarıma vuruyo direk hapsurunca çok stresli
Bence o da çok normal. Bendede adet belirtileri vardı, birden halsizleştim, bacaklarım ağrımaya başladı kısa bir süre, Miğdem tuhaftı, ama adetim gelmedi ve dün pozitifi gördüm. İnşallah devamı gelir hepimizdeA
Adet bulantısı gibi bulantı da var normal mi, inşallah canım
Kasma kendini canım yaaEvet canım benim yapacağız aynı saatlerde vereyim diye bekliyorum Çarşamba 1.30 da vermiştim bugünde 1.30 da vereceğim inşallah güzelce katlanir hep içimde bir korku ya hapsuracagim korkuyorum kasıklarıma vuruyo direk hapsurunca çok stresli
TebriklerSelam.Teyzoslar. Bir tane kese görüldü
Hayırlı olsun güzel güzel büyüsün içindeki bebiş inşallahSelam.Teyzoslar. Bir tane kese görüldü
Korkma canım ben dün kese gördüm hala var o ağrı. Doktora sordum hatta çok fazla yatma dediKızlar test günüm yarın bugün adet sancısı gibi sancım var korkmalı mıyım
Selaaam beybiii maşallah canımSelam.Teyzoslar. Bir tane kese görüldü
Bbiz rüyada başka ne görecektikRüyamda doktordayiz yine kese görüyoruz kalp atışı duyamiyoruz acaba boş mu falan diye kendimi yiyorum delircem artık
Sen bugün yapmadın mı beybi?Bence de çıkması lazım, seninki çift embriyo diye daha net çıkacağını düşünüyorumbeni de etiketle yaptığında, hadi hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haber vereceksin bugün
Aynen ya interntte ki battaniyeler falan cok guzel yada digwr herseyHaha aynı valla kafalarımız seni çok iyi anlıyorumzaten senin istediğin olmalı yani bilmiyorum ben çok sert miyim bu konularda ama anne annedir kimse kusura bakmasın hem de o kadsr acıya katlanıyoruz biz burda bizim de bebek battaniyesi 2 takım şimdiden var örülmüş ben hazır alacaktım yelekler patiklerde dolu. Aslında çok yanlış doğmamış çocuğa don biçmek Bi 5-6 aylık olmalı en azından. Ha seninkiler bş de ikiz olacak diye o şekilde yapmışlar yani vay canına ben de beğenmedim zaten yapılanları. Herşeye o kadsr hevesliyimki internette çok güzel takımlar battiyeler var onlardan ançlmak istiyorum
Oluyor öyle ağrılar. Hatta âdetli gibi hissedecek kadar âdet belirtileri oluyor. Bunlar gebelik belirtisi değil ama gebe olmadığının da belirtisi değilKızlar test günüm yarın bugün adet sancısı gibi sancım var korkmalı mıyım
Yaaa sana inanmıyorum resmen aynıyız heeeAynen ya interntte ki battaniyeler falan cok guzel yada digwr hersey
Aslinda dediginde dogru bi 4. Ayida atlatalim sonrasi zaten hazirlamak daha mantikli ya bide bilmiyorum seninkiler nasil ama bizim iki tarafta cok baskin beni bunaltacaklar gibike geliyi ama insalalh yanilirim esimle anlastik zaten eger oyle bisi yaparlarsa herkes kendi ailesine konuscak bunaltmayon falan diye
Simdi sey modu olabilir ilkkez anne olucaz ya ben simdiden diyorum iste ben buyutcem herseyiyle ben ilhilencem fakan alttan allattan
Al isteYaaa sana inanmıyorum resmen aynıyız heeebizim de iki taraf aynı iki tarafında ilk torunu kısmetse ben verecem düşün artık yani. Annem de örgü sevmiyor anneme dedim yapmıyor ama kaynanayı durdurabilene aşk olsun aynısını bende konuşuyorum Bi çocuğu anne büyütür eğitimini ailesi verir büyükler sever falan diyorum sende bende daha çok bunalırız gibi görünüyo Bi de şey var bizde Bi tarafa götürünce öteki taraf küsecek gibi potansiyeli var
Haydi hayırlı olsun , sağlıcakla gelsin :)Selam.Teyzoslar. Bir tane kese görüldü
Yani yat kak bununla olcagi oBbiz rüyada başka ne görecektikrüyalar tersine çıkarmış sen hiç korkma