Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bence de çıkması lazım, seninki çift embriyo diye daha net çıkacağını düşünüyorum beni de etiketle yaptığında, hadi hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haber vereceksin bugün

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah çok çok katlanmıştır Kaçıncı gün embriyosu verilmişti? Bende yarın gideceğim ikinci kan testi için, korkuyorum...

A

Adet bulantısı gibi bulantı da var normal mi, inşallah canım
Bence o da çok normal. Bendede adet belirtileri vardı, birden halsizleştim, bacaklarım ağrımaya başladı kısa bir süre, Miğdem tuhaftı, ama adetim gelmedi ve dün pozitifi gördüm. İnşallah devamı gelir hepimizde Hatta son bir hafta içinde önce pembe, sonra kahverengi lekelenme oldu 5 gün boyunca. Bu beni biraz korkuttu ama geçti. Güzel haberler alalım devamındada inşallah :)

Kasma kendini canım yaa hapşururken öksürürken bişey olmaz.sıkı sıkı tutunmuş sana bugün de çok çok güzel çıkacak betan inşallahhadi dualarım seninle

Selam.Teyzoslar. Bir tane kese görüldü
Selaaam beybiii maşallah canım demek sende de tek kese hani fotosu nerde bebikin kız sordun mu niye beta bu kadar yüksekmiş tek kese için diğerlerinin de piyasaya çıkma ihtimali var mıymış. Kese ölçtü mü kaç haftalıkmış kalp için ne zaman çağırdı ne çok soru sordumm yahu

Aynen ya interntte ki battaniyeler falan cok guzel yada digwr hersey
Aslinda dediginde dogru bi 4. Ayida atlatalim sonrasi zaten hazirlamak daha mantikli ya bide bilmiyorum seninkiler nasil ama bizim iki tarafta cok baskin beni bunaltacaklar gibike geliyi ama insalalh yanilirim esimle anlastik zaten eger oyle bisi yaparlarsa herkes kendi ailesine konuscak bunaltmayon falan diye
Simdi sey modu olabilir ilkkez anne olucaz ya ben simdiden diyorum iste ben buyutcem herseyiyle ben ilhilencem fakan alttan allattan

Yaaa sana inanmıyorum resmen aynıyız heee bizim de iki taraf aynı iki tarafında ilk torunu kısmetse ben verecem düşün artık yani. Annem de örgü sevmiyor anneme dedim yapmıyor ama kaynanayı durdurabilene aşk olsun aynısını bende konuşuyorum Bi çocuğu anne büyütür eğitimini ailesi verir büyükler sever falan diyorum sende bende daha çok bunalırız gibi görünüyo Bi de şey var bizde Bi tarafa götürünce öteki taraf küsecek gibi potansiyeli var

Al iste bizimkilerde oyle kaynananm yemin ederim durmuyondedigin gibi ama annem oyle degil ya herzaman insanim öz annesi ne olursa olsun tamam cok iyi kaynanam ama ana gibi yar olmaz valla bide bizde teyzeler vae kendi teyzelerim onlarda evlenmedi ailede ilk torun bizdede ya vallahi istemsiz dert oluyor icimde heleki o ilk dogdugnda hepsi gelmek istiycek 40 gunu ciksin bilmemne muhabbetine valla o bolumu nasil asicam acaba onu dusunuyom bazen kaynanm sey diyo ayy ben torunumu kimselere birakmam falan bende cvp vermiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…