- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.701
He valla süreci birlikte yaşıyoruz ya her birinniz için en az kendimiz kadar heyecanla bekliyor oluyoruzAntrenmanli olcaz bizUkaderU le geçirmiş oluruz bu evreleri sen yetisirsin arkadan artık seni bekleriz meraktan catlariz
İnşAllah canım dualarımız seninle inşallah yakında güzel haberlerini duyacağız4.'yu acibademde denedim giderleri başka klinikte.daha önce laparoskopi olmuştum zaten.bu ikincisi oldu.rabbim hayırlısını versin üzülmemek elde değil.en kısa zamanda kendimi toplayım yine denerim insallah
Aynen cnm sağlık olsunEdiyorum cunku senin hain doktor acele etmis birazsaglik olsun canim
amin inşallah canımİnşAllah canım dualarımız seninle inşallah yakında güzel haberlerini duyacağız
Uhhhh ilk 3 ay miYok canım ne yanlış anlaması zaten kendisi dedi kusura bakmayın transfere yetişcem diye ama sonuçta benim en heyecanlı halim aslında kendisini çok severim çok da memnunum ama bu olmadı belki 2 hafta sonra detaylı bakarsoramadım da tekse neden beta çok yüksek bi anormallik mi var acaba diye de diyemedim. ilaçlara aynen devam dedi tabi bi ton iğne ilaç aldım bitmişlerdi ve ilk 3 ay ilişki önermiyoruz dedi
Mrb bende semra hanima tedavi olucam nasil olumlu sonuc aldinizmiCanım Ben bahçecide tedavi görmedim şişli memorial semra kahraman da yaptık tedavimizi. Ekip doktorum yücel şahin di kendisi yaptı transferimi
Aynen canım 3 ay çay içmek yokUhhhh ilk 3 ay mi
Aa extra ignemi verdi acaba banada verir mi ya ben suan igne kullanmiyorum ama
Ya evet iste belli degilmi ama istedigi kadar kusira bakma desin yani senin en mutlu gunun heycanlisin dedigin gibi nblm ya bide seni erken cagirmis bana gore beni resmen 6. Haftada cagiriyo yuksek ihtimalle bisi olmazsa eger dememki banada sey diycek 1 hafta sonra gelin kalp atisini dinleyelim falan
Hahahah 3 ay cay heAynen canım 3 ay çay içmek yok
Extra iğne vermedi zaten kullanıyordum onlara devam etmem söylendi benim bitmişti tekrardan aldım. Genelde 5. Hafta civarı çağırıyorlar belki sende kalbi de duyarız diye 6. Haftada çağırabilir belki duyulur duyulmaz sa da 1 hafta sonra gel dicek. Bana da 2 hafta sonra dedi aynı hesap oluyor işte
Canim çok geçmiş olsun çok üzüldümbüyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...
Cok gecmis olsun canim rabbim saglik sihat versin once sonrada hayirlisiylan tez vakitte hamile kalmayi saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahhhbüyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...
Aynen daha güzel düşünmüşsünHahahah 3 ay cay he
Valla aslinda daha iyi oldu simdi gitseydim 2 hafta uzun gelirdi kiz banaen azindan beynimi simdi kandiririm saliya endexliyim ya simdi bisi kalmadi falan diyom iste
Ya insan korkuyorda ya bi soyle 3 ayi atlatsak hayirlisylan sorunsuz soyle ayy kiz alizveris falan yapmak istiyom milletin cocuklarinin odasini yasarladim hep simdide kendi yavrumunkini tasarlamak istiyom yaaAynen daha güzel düşünmüşsünbi şekilde geçecek de zaan5 sadece biz sabırsızız
2 ay Didi bana daYok canım ne yanlış anlaması zaten kendisi dedi kusura bakmayın transfere yetişcem diye ama sonuçta benim en heyecanlı halim aslında kendisini çok severim çok da memnunum ama bu olmadı belki 2 hafta sonra detaylı bakarsoramadım da tekse neden beta çok yüksek bi anormallik mi var acaba diye de diyemedim. ilaçlara aynen devam dedi tabi bi ton iğne ilaç aldım bitmişlerdi ve ilk 3 ay ilişki önermiyoruz dedi
Ya yine siz iyisiniz biz eylulden beri kankayiz aralarda iste tranfer tutmayinca ilkinde falan2 ay Didi bana dabide tüp bebek zamanı var bizim hızlı oldu herşey 1 ayda öyle oldu toplam 3 ayı geçmiş oluyo kardeş olduk artık
Aslında Amerika da başka ülkelerde bu 2 ay sınırını pek onemsemiyolar dedi doktorum biz Türk milleti olarak pimpirikli koruyucu olduğumuzdan önlem almakta fayda var şu 2 ayı atlatalim yine konuşuruz dediYa yine siz iyisiniz biz eylulden beri kankayiz aralarda iste tranfer tutmayinca ilkinde falan
HhahhaahaAslında Amerika da başka ülkelerde bu 2 ay sınırını pek onemsemiyolar dedi doktorum biz Türk milleti olarak pimpirikli koruyucu olduğumuzdan önlem almakta fayda var şu 2 ayı atlatalim yine konuşuruz dedi
amin çok saol canimCanim çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Sabırlar diliyorum rabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip etsin dualarım seninle
amin inşallah canımCok gecmis olsun canim rabbim saglik sihat versin once sonrada hayirlisiylan tez vakitte hamile kalmayi saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
İstenez misin tabi istersin ben de o anları istiyorum en heyecanlı zamanlarYa insan korkuyorda ya bi soyle 3 ayi atlatsak hayirlisylan sorunsuz soyle ayy kiz alizveris falan yapmak istiyom milletin cocuklarinin odasini yasarladim hep simdide kendi yavrumunkini tasarlamak istiyom yaa
Yaa valla boyle kaydediyorum hep instagramda yada biyerde bisi gordugumde falan ayy cok heycanli yaaİstenez misin tabi istersin ben de o anları istiyorum en heyecanlı zamanlar