Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yaaa kıyamam 🤗🤗 gerçi benim kaynana bir sürü şey örmüş şimdi gene başlar örmeye 😅😅 örme şeylerde ben hiç sevmem 🤪
Hahhaha sorma ya bizimkide oyle boyna oruyo hevesli diyede biseyde diyemiyorum bende hic sevmem ya 😁😁 simdi hersey var satiliyo cok modern ne guzel seyler bende arada begendiklerimi atiyorumda bare o tarz bisi yapsin diye 😁😁😁

Y
Hahhaha sorma ya bizimkide oyle boyna oruyo hevesli diyede biseyde diyemiyorum bende hic sevmem ya 😁😁 simdi hersey var satiliyo cok modern ne guzel seyler bende arada begendiklerimi atiyorumda bare o tarz bisi yapsin diye 😁😁😁
Azık ya heves ediyorlar ama ne gerek var boşuna yoruluyolar çünkü biz gene kafamıza göre alacaz 😅😅 aynen beğendiklerini at bari öyle yapsın boşa gitmesin. Benimde düşündüğüm bişey var böyle bazen yerde yatırmaya müsait yatak gibi bişey oluyo hani bazen Bi yere gittiğinde yanında götürebiliirsin çocuk içinde yatar modern bişey. Ondan atıcam yaparsa bari onu yapsın zaten anca örülür o Başka bişey pek yapamaz 😅

Y

Azık ya heves ediyorlar ama ne gerek var boşuna yoruluyolar çünkü biz gene kafamıza göre alacaz 😅😅 aynen beğendiklerini at bari öyle yapsın boşa gitmesin. Benimde düşündüğüm bişey var böyle bazen yerde yatırmaya müsait yatak gibi bişey oluyo hani bazen Bi yere gittiğinde yanında götürebiliirsin çocuk içinde yatar modern bişey. Ondan atıcam yaparsa bari onu yapsın zaten anca örülür o Başka bişey pek yapamaz 😅
Hahhaha mantikli😁😁 senle kafalarimiz ayni 😁😁 direk ilgisini degistorcek seyler yapiyorum ben karambole geliyo o istedigini yapiyo saniyor ama benim istedigim oluyor 😁😁 ya valla simdi cok guzel seyler var yine diyorum yani cok modern seyler orgu falan nblm ya simdide bana atiyor iki tane ayni yeni dogan yelegi yapmis evdeki herkes ikiz olacagina inaniyoda 😁😁 begenmedim ama iste napim 😁😁

Belirtiler hala aynı canım, göğüs hassasiyetim azdı zaten, şimdi hiç kalmadı, kasıkta sızlama ve belimde biraz ağrı var ara sıra, başka bişey yok. En son dün (5.gün) yaptım işte, daha da yapmam eşime söz verdim kanı beklicem salı günü artık. Sen hiç test yapmadın yarın 6. Günün yapabilirsin aslında, hem 2 embriyo transferi olunca daha net çıkar, benim yanımda test yap diyen birileri olsa her tuvalette yapardım😂
ayy salıya kadar sabretmek nasıl heyecanlı olur allah sabrın sonunu güzel eylesin de😍 evet hiç yapmadım benim eşim şuan askerde😢 yanımda annem var o da sağolsun utanmasa transfer günü bile yap dicekti testi🤦😁 tam destek testçi yani o yüzden sabaha yapmak fikrindeyim ilk idrar ile ,,🥰 5 günlük embriyo içerde de 6. gününde erken gebelikte az da olsa bi şey olabilir gibi geliyor inşşallah güzel haberlerle gelebilirim sabah nolur gören dua etsin♥️

Belirtiler hala aynı canım, göğüs hassasiyetim azdı zaten, şimdi hiç kalmadı, kasıkta sızlama ve belimde biraz ağrı var ara sıra, başka bişey yok. En son dün (5.gün) yaptım işte, daha da yapmam eşime söz verdim kanı beklicem salı günü artık. Sen hiç test yapmadın yarın 6. Günün yapabilirsin aslında, hem 2 embriyo transferi olunca daha net çıkar, benim yanımda test yap diyen birileri olsa her tuvalette yapardım😂
bu arada benzer belirtilerimiz var🙏 benim de kasıkta sızlama yoğunlaştı biraz .. birazcık da göğüs ucu hassasiyeti.. hadi hayırlısı🥰

Naptin canim sende yoktun epeydir goremedim nezaman baslicaksiniz tekrar umarim hersey yolundadir 🙏🏻❤️
Çok şükür iyiyiz tatlım, takılıyoruz kocişimle😄
Aralık ortalarında olmuştum. İlk adetimi gördüm, diğerine bir hafta var. Eşim bu ay başlayalım diyor. Bende diğer ay istiyorum bilmiyorum şimdilik. Yumurta durumuma bu ay bakacağım. Sende durumlar iyi çok şükür. Senin takviminle aynı olacaktık. O yüzden gelişmelerini takip ediyorum 😘

Çok şükür iyiyiz tatlım, takılıyoruz kocişimle😄
Aralık ortalarında olmuştum. İlk adetimi gördüm, diğerine bir hafta var. Eşim bu ay başlayalım diyor. Bende diğer ay istiyorum bilmiyorum şimdilik. Yumurta durumuma bu ay bakacağım. Sende durumlar iyi çok şükür. Senin takviminle aynı olacaktık. O yüzden gelişmelerini takip ediyorum 😘
Iyi olmana sevindim canim merak ettim seni.. evet normalde ayniydi hemen hemende.. olsun Rabbim inshaAllah birdahaki sefere nasib etsin guzelce dinlenmissindir bol bol yumurtan olur ve insh bu ay baslarsiniz 🥳 esin hakli fazlada uzatmadan tekrar bekliyoruz senide aramizda❤️ Dualardasin🤲🏻

ayy salıya kadar sabretmek nasıl heyecanlı olur allah sabrın sonunu güzel eylesin de😍 evet hiç yapmadım benim eşim şuan askerde😢 yanımda annem var o da sağolsun utanmasa transfer günü bile yap dicekti testi🤦😁 tam destek testçi yani o yüzden sabaha yapmak fikrindeyim ilk idrar ile ,,🥰 5 günlük embriyo içerde de 6. gününde erken gebelikte az da olsa bi şey olabilir gibi geliyor inşşallah güzel haberlerle gelebilirim sabah nolur gören dua etsin♥️
Ne yaptın yaptın mı ☺️

Bi aceleci de ben çıktım galiba @Karasbaby den sonra 29 unda 5.gün çift embriyo transferi oldum günlerdir yazılarınızı okuyorum yazmak bugüne kismetmiş biraz önce yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı dualarım hepinizle inşallah sağlıkla devam etsinler negatif alanlara en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin dualarım sizlerle şimdilik bu kervana bende katıldım eğer aranıza almak isterseniz
Merhaba ben de yazılanların hepsini okuyorum. Sizinle ayni durumdayiz. Ben de 29 unda transfer oldum. carsamba ve persembe test yaptim. Cift cizgiyi gordum cok şükür. 😊 insallah herkesin istedigi gibi olur 🤲 ayni durumda olan insanlar gormek insana iyi geliyor 😊

Hahhaha mantikli😁😁 senle kafalarimiz ayni 😁😁 direk ilgisini degistorcek seyler yapiyorum ben karambole geliyo o istedigini yapiyo saniyor ama benim istedigim oluyor 😁😁 ya valla simdi cok guzel seyler var yine diyorum yani cok modern seyler orgu falan nblm ya simdide bana atiyor iki tane ayni yeni dogan yelegi yapmis evdeki herkes ikiz olacagina inaniyoda 😁😁 begenmedim ama iste napim 😁😁
Haha aynı valla kafalarımız seni çok iyi anlıyorum 😁😁 zaten senin istediğin olmalı yani bilmiyorum ben çok sert miyim bu konularda ama anne annedir kimse kusura bakmasın hem de o kadsr acıya katlanıyoruz biz burda 🙄 bizim de bebek battaniyesi 2 takım şimdiden var örülmüş ben hazır alacaktım yelekler patiklerde dolu. Aslında çok yanlış doğmamış çocuğa don biçmek Bi 5-6 aylık olmalı en azından. Ha seninkiler bş de ikiz olacak diye o şekilde yapmışlar yani vay canına😅 ben de beğenmedim zaten yapılanları. Herşeye o kadsr hevesliyimki internette çok güzel takımlar battiyeler var onlardan ançlmak istiyorum

Kızlar test günüm yarın bugün adet sancısı gibi sancım var korkmalı mıyım 😔
Olumlu düşün olumlu olsun :KK66: bir de adet belirtilerinin olması normalmiş sonuçta bu rutini her ay yaşıyorsun. Şimdi gebelik olsa da vücut alışmaya çalışıyor diye düşün. Güzel haberi hemencecik alın ve Sağlıkla kucağınıza alın inş

Olumlu düşün olumlu olsun :KK66: bir de adet belirtilerinin olması normalmiş sonuçta bu rutini her ay yaşıyorsun. Şimdi gebelik olsa da vücut alışmaya çalışıyor diye düşün. Güzel haberi hemencecik alın ve Sağlıkla kucağınıza alın inş
İnşallah canım günler geçti son gün geçmiyor, yarın ki kandan sonra ki süreci düşünemiyorum bile

Umut_bebek Umut_bebek bugün test yapacakmısın tekrar canım?
Evet canım benim yapacağız aynı saatlerde vereyim diye bekliyorum Çarşamba 1.30 da vermiştim bugünde 1.30 da vereceğim inşallah güzelce katlanir hep içimde bir korku ya hapsuracagim korkuyorum kasıklarıma vuruyo direk hapsurunca çok stresli🥺

X