- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.721
Sorma valla transfer öncesinden bıraktık 25 gün oldu daha ne yapak 2 ay da öyle geçer bize göre hava hoşta onlar nasıl sabreder bilemem2 ay Didi bana dabide tüp bebek zamanı var bizim hızlı oldu herşey 1 ayda öyle oldu toplam 3 ayı geçmiş oluyo kardeş olduk artık
Yaaa kıyamamYaa valla boyle kaydediyorum hep instagramda yada biyerde bisi gordugumde falan ayy cok heycanli yaa
Hahhaha sorma ya bizimkide oyle boyna oruyo hevesli diyede biseyde diyemiyorum bende hic sevmem yaYaaa kıyamamgerçi benim kaynana bir sürü şey örmüş şimdi gene başlar örmeye örme şeylerde ben hiç sevmem
Azık ya heves ediyorlar ama ne gerek var boşuna yoruluyolar çünkü biz gene kafamıza göre alacazHahhaha sorma ya bizimkide oyle boyna oruyo hevesli diyede biseyde diyemiyorum bende hic sevmem yasimdi hersey var satiliyo cok modern ne guzel seyler bende arada begendiklerimi atiyorumda bare o tarz bisi yapsin diye
İyi dedin canım sorayım gerçektenCanım öncelikle çok geçmiş olsun
Ama yerinde olsam bu durumu bir hematoloji uzmanına danışırdım
Hahhaha mantikliY
Azık ya heves ediyorlar ama ne gerek var boşuna yoruluyolar çünkü biz gene kafamıza göre alacazaynen beğendiklerini at bari öyle yapsın boşa gitmesin. Benimde düşündüğüm bişey var böyle bazen yerde yatırmaya müsait yatak gibi bişey oluyo hani bazen Bi yere gittiğinde yanında götürebiliirsin çocuk içinde yatar modern bişey. Ondan atıcam yaparsa bari onu yapsın zaten anca örülür o Başka bişey pek yapamaz
ayy salıya kadar sabretmek nasıl heyecanlı olur allah sabrın sonunu güzel eylesin deBelirtiler hala aynı canım, göğüs hassasiyetim azdı zaten, şimdi hiç kalmadı, kasıkta sızlama ve belimde biraz ağrı var ara sıra, başka bişey yok. En son dün (5.gün) yaptım işte, daha da yapmam eşime söz verdim kanı beklicem salı günü artık. Sen hiç test yapmadın yarın 6. Günün yapabilirsin aslında, hem 2 embriyo transferi olunca daha net çıkar, benim yanımda test yap diyen birileri olsa her tuvalette yapardım
bu arada benzer belirtilerimiz varBelirtiler hala aynı canım, göğüs hassasiyetim azdı zaten, şimdi hiç kalmadı, kasıkta sızlama ve belimde biraz ağrı var ara sıra, başka bişey yok. En son dün (5.gün) yaptım işte, daha da yapmam eşime söz verdim kanı beklicem salı günü artık. Sen hiç test yapmadın yarın 6. Günün yapabilirsin aslında, hem 2 embriyo transferi olunca daha net çıkar, benim yanımda test yap diyen birileri olsa her tuvalette yapardım
Çok şükür iyiyiz tatlım, takılıyoruz kocişimleNaptin canim sende yoktun epeydir goremedim nezaman baslicaksiniz tekrar umarim hersey yolundadir
Iyi olmana sevindim canim merak ettim seni.. evet normalde ayniydi hemen hemende.. olsun Rabbim inshaAllah birdahaki sefere nasib etsin guzelce dinlenmissindir bol bol yumurtan olur ve insh bu ay baslarsinizÇok şükür iyiyiz tatlım, takılıyoruz kocişimle
Aralık ortalarında olmuştum. İlk adetimi gördüm, diğerine bir hafta var. Eşim bu ay başlayalım diyor. Bende diğer ay istiyorum bilmiyorum şimdilik. Yumurta durumuma bu ay bakacağım. Sende durumlar iyi çok şükür. Senin takviminle aynı olacaktık. O yüzden gelişmelerini takip ediyorum
Ne yaptın yaptın mıayy salıya kadar sabretmek nasıl heyecanlı olur allah sabrın sonunu güzel eylesin deevet hiç yapmadım benim eşim şuan askerde yanımda annem var o da sağolsun utanmasa transfer günü bile yap dicekti testi tam destek testçi yani o yüzden sabaha yapmak fikrindeyim ilk idrar ile ,, 5 günlük embriyo içerde de 6. gününde erken gebelikte az da olsa bi şey olabilir gibi geliyor inşşallah güzel haberlerle gelebilirim sabah nolur gören dua etsin
Merhaba ben de yazılanların hepsini okuyorum. Sizinle ayni durumdayiz. Ben de 29 unda transfer oldum. carsamba ve persembe test yaptim. Cift cizgiyi gordum cok şükür.Bi aceleci de ben çıktım galiba @Karasbaby den sonra 29 unda 5.gün çift embriyo transferi oldum günlerdir yazılarınızı okuyorum yazmak bugüne kismetmiş biraz önce yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı dualarım hepinizle inşallah sağlıkla devam etsinler negatif alanlara en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin dualarım sizlerle şimdilik bu kervana bende katıldım eğer aranıza almak isterseniz
Haha aynı valla kafalarımız seni çok iyi anlıyorumHahhaha mantiklisenle kafalarimiz ayni direk ilgisini degistorcek seyler yapiyorum ben karambole geliyo o istedigini yapiyo saniyor ama benim istedigim oluyor ya valla simdi cok guzel seyler var yine diyorum yani cok modern seyler orgu falan nblm ya simdide bana atiyor iki tane ayni yeni dogan yelegi yapmis evdeki herkes ikiz olacagina inaniyoda begenmedim ama iste napim
Merhaba benim de son adet tarihim 31 Aralık . 15 ocakta taze transfer oldum.Dr a gittiniz mi? Ben keseyi çarşamba günü gördüm çok şükür. Şimdi kalp atışı için haftaya olan randevumu bekliyorum.A o zaman sende 5+3ya 4 . Bende 31aralık. 5hafta bugün oldu
Olumlu düşün olumlu olsunKızlar test günüm yarın bugün adet sancısı gibi sancım var korkmalı mıyım
İnşallah canım günler geçti son gün geçmiyor, yarın ki kandan sonra ki süreci düşünemiyorum bileOlumlu düşün olumlu olsunbir de adet belirtilerinin olması normalmiş sonuçta bu rutini her ay yaşıyorsun. Şimdi gebelik olsa da vücut alışmaya çalışıyor diye düşün. Güzel haberi hemencecik alın ve Sağlıkla kucağınıza alın inş
Adet sancısı korkulacak birşey değil canım. Çok normal. Güzel haberler al yarın inşallahİnşallah canım günler geçti son gün geçmiyor, yarın ki kandan sonra ki süreci düşünemiyorum bile
Evet canım benim yapacağız aynı saatlerde vereyim diye bekliyorum Çarşamba 1.30 da vermiştim bugünde 1.30 da vereceğim inşallah güzelce katlanir hep içimde bir korku ya hapsuracagim korkuyorum kasıklarıma vuruyo direk hapsurunca çok stresliUmut_bebek bugün test yapacakmısın tekrar canım?