- 8 Ocak 2021
- 218
- 332
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.761
Doktorum hastaydi yoktum..yardımcı doktorlari var onlar bakti. İnan o kadar heyecanlıydım hiç binsey sormadım.Bbiz rüyada başka ne görecektik rüyalar tersine çıkarmış sen hiç korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum hastaydi yoktum..yardımcı doktorlari var onlar bakti. İnan o kadar heyecanlıydım hiç binsey sormadım.Bbiz rüyada başka ne görecektik rüyalar tersine çıkarmış sen hiç korkma
Ayy resmen aynıyız bende de 2 tane teyze var kıpır kıpır onlarında birer tane torunu var ama biz hep bir arada olduğumuz için durum varketmez onlarda severler böyle şeyleri teyzemlerde gelmek istiyor falan seni çok iyi anlıyorum özellikle kaynana tarafına gitmezsem küsecek taraf o taraf zaten iyi hoş ama gerçekten anne gibi olmaz kimse. Benimki de seninki gibi diyo kimselere vermem diyor. Hatta Bi seferinde ben alcam sen bile göremicen sevmeye gelirsiniz kocamla dedi ya ben şok geçirdim geçen şey diyor anneme ikiz olursa birini sen birini ben büyütürüm bu ne demek ya ben çok takılıyorum bu laflara sinir oluyorum. Hayır alamaz zaten ama kuru laf sinirimi bozuyor ben de dedim ben burda çocuk esirgeme miyim evlat mı vericem dedim ben büyütürüm sizler seversiniz dedim napimAl iste bizimkilerde oyle kaynananm yemin ederim durmuyondedigin gibi ama annem oyle degil ya herzaman insanim öz annesi ne olursa olsun tamam cok iyi kaynanam ama ana gibi yar olmaz valla bide bizde teyzeler vae kendi teyzelerim onlarda evlenmedi ailede ilk torun bizdede ya vallahi istemsiz dert oluyor icimde heleki o ilk dogdugnda hepsi gelmek istiycek 40 gunu ciksin bilmemne muhabbetine valla o bolumu nasil asicam acaba onu dusunuyom bazen kaynanm sey diyo ayy ben torunumu kimselere birakmam falan bende cvp vermiyom
Hangimiz sorabildik ki ay maşallah teyzesi yesin onu yaaa hadi gözün aydınDoktorum hastaydi yoktum..yardımcı doktorlari var onlar bakti. İnan o kadar heyecanlıydım hiç binsey sormadım.
Darısı başıma canım ne güzelKorkma canım ben dün kese gördüm hala var o ağrı. Doktora sordum hatta çok fazla yatma dedi
Amin canım endişe etme gayet normalDarısı başıma canım ne güzel
O kadar tedavi o kadar endişe istemsizce insanı kötü etkiliyor elimden geldikçe sakin kalmaya çalışıyorumAmin canım endişe etme gayet normal
O kadar haklısınki kaçıncı günün bugünO kadar tedavi o kadar endişe istemsizce insanı kötü etkiliyor elimden geldikçe sakin kalmaya çalışıyorum
Yok yavrum yapmadımevde test yap diyen biri olmayınca, bi de gizli saklı yapınca hiç tadı çıkmıyorsalı günü kan verecem inşallah bakalım kısmet artıkSen bugün yapmadın mı beybi?
Baciko özellikle gece yatarken kasıklarındaki ağrı artıyor mu, gün içinde iyiyim ama gece uykumdan uyandırdı resmen, bi rahatsızlık vardı kasıklarımdaO kadar haklısınki kaçıncı günün bugün
Maşallah canım, Allah devamını getirsin darısı kalp atışına cinsiyetine olsunDoktorum hastaydi yoktum..yardımcı doktorlari var onlar bakti. İnan o kadar heyecanlıydım hiç binsey sormadım.
Bazen oluyordu bende de gece daha çok huzursuz bacak oluştuBaciko özellikle gece yatarken kasıklarındaki ağrı artıyor mu, gün içinde iyiyim ama gece uykumdan uyandırdı resmen, bi rahatsızlık vardı kasıklarımda
Amin canım benim tabi attım fotomuzuTesekkür ederim Allahım her kese nasib etsin sağ salim kucağimıza alalım.
UkaderU seninultrason fotorafın varsa binzahmet paylaşirmısın
10. Gün yarın kanO kadar haklısınki kaçıncı günün bugün
Ay maşallah baya olmuş hiç test yaptın mı evde10. Gün yarın kan
canım sabah yaptım ama o kadar uyduruk bir test ki internette adını yazdığımda tek şey bulamadım.. heal point gebelik testi duyan var mı aranızda.. yani pek güvenemedim çok hafif bir çizgi belirdi kör eden cinsten ne sevinebildim ne üzülebildm atayım bakalım görecek misin sende.. yarın sabah predictor test yapıcam insallahBence de çıkması lazım, seninki çift embriyo diye daha net çıkacağını düşünüyorum beni de etiketle yaptığında, hadi hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haber vereceksin bugün
Hergün yaparim falan diyordun ya ondan sordum az kalmış ha gayretYok yavrum yapmadımevde test yap diyen biri olmayınca, bi de gizli saklı yapınca hiç tadı çıkmıyorsalı günü kan verecem inşallah bakalım kısmet artık
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ilk kontrolde anlaşılmıyor mu ki dış gebelik hemde kalp atımı varken. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda Allah çok büyük sevinçler yaşatsınbüyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...