-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.381
Bende opudan sonra pozitif oldum simdi adeti bekliyorum o da gelmiyor yokTransfer iptal mi oldu şimdi senin denedir bu covidden çektiğimiz arkadaş
Afiyet olsun hesap ödemiceni zannetme burda ayran 20tlhoş bulmuşam sefa bulmuşam :) sagolasın ellerin dert görmesin kuzum ellerine sağlık :)
abowww hele türk büküne mi geldik :)Afiyet olsun hesap ödemiceni zannetme burda ayran 20tl
Canım inşallah 3 u de mükemmel kalite olur da kavusursun evladınaBenim yaş 27 rezervim iyi ama çıkan 3 yumurta
KOCAELİDE CANIM ERAY ÇALIŞKANOoo hayırlısı olsun da o işi yapacka başka doktor yok mu yani senin gibi bir sürü hasta vardır yazık. Nerde yaptırıyordun?
Çok fazla yumurta uyarılırsa ve çok fazla yumurta oluşursa tabi ki düşüyor kaliteleri, içleri boş çıkabiliyor, kalitesiz olabiliyor. Sonuçta kadın olarak bir kapaitemiz var, vücudundaki vitaminler enzimler ne kadar çok yumurtaya paylaştırılırsa, yumurtanın kalitesi o kadar çok etkileniyor. Evet çok yumurta olması ve bunların embriyoya dönüşmesi avantajlı bişey ama kalitesi çok çok daha önemli canımKaç döllenirse yapacak üç olursa üç iki olursa iki tek olursa tek öyle bişey var mo gerçekten ya çok olunca kalite düşüyo diye
Cvp 1-evt benmde bu reglm geç gelmişti aldığımız ilaçlardan halince biraz dengesiLeşio reglabowww hele türk büküne mi geldik :)
Evet canım karantinadaymışyaa eray hoca covid temaslı mıymış ?
Bacısı transfer yarın mı inşallahAhah yavv bebem gonlf iğnesiyle yapma büyük şırınga kullanay kıamam bebeme yaa ben burda kaç gündür dötümü yırttım göbem acıo die o ne zalım o ne hayın iğne iğne saati gelince rengim benzim atıo hala
evet kuzu ya banada dolaylı yoldan vurduYaaa pempişimm sendeni kovit gazisi oldun
halebükü güzelmiş :))Cvp 1-evt benmde bu reglm geç gelmişti aldığımız ilaçlardan halince biraz dengesiLeşio regl
Cvp 2-burası halebükü
he bizde ondan kaçtık zaten ordanO hh valla cok ıyı oldu burası kasım aralık ayında tranfer olablar bolumunde kasımdakıler pozıtf cıkınca gebelık konusulmaya baslandı. ama aralık tranferleri bizler transferle alakalı bısey okumak ıcn cabalyorduk. yarın transfer guu almaya gıdecem ınsallah yenı mekan burası benım
evet kuzu ya banada dolaylı yoldan vurduumarım doktorumda yoktur, sadece temaslıdır
He ya yarın dıBacısı transfer yarın mı inşallahalıyor musun bebeni gözün aydın, hayırlarla gelsin küccük guzu
Ay gerçekten çok mantıklı bu valla sağol içim rahatladıÇok fazla yumurta uyarılırsa ve çok fazla yumurta oluşursa tabi ki düşüyor kaliteleri, içleri boş çıkabiliyor, kalitesiz olabiliyor. Sonuçta kadın olarak bir kapaitemiz var, vücudundaki vitaminler enzimler ne kadar çok yumurtaya paylaştırılırsa, yumurtanın kalitesi o kadar çok etkileniyor. Evet çok yumurta olması ve bunların embriyoya dönüşmesi avantajlı bişey ama kalitesi çok çok daha önemli canım
Aradılar şimdi 3 yumurtadan birisinin yapısı bozukmuş ikisini almışlar işleme ikisi de döllenmiş bi aksilik olmazsa perşembe saat iki de transfer olacak inşallah sende hepimiz de kavuşuruzCanım inşallah 3 u de mükemmel kalite olur da kavusursun evladına
Ah nerde inşallah olsa Allah’ın elinde herseyHadi hayırlısı. İnşallah sağlıkla bölünüp gelişimleri devam eder. Belli mi olur belki de ikiz annesi olursun
Hahah bende aynıyım. Gonalf in ucu daha küçük diye onu seçtim ama olmadı o un başını takcam diğerineAhah yavv bebem gonlf iğnesiyle yapma büyük şırınga kullanay kıamam bebeme yaa ben burda kaç gündür dötümü yırttım göbem acıo die o ne zalım o ne hayın iğne iğne saati gelince rengim benzim atıo hala