Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen benimde öyle oluyor bazen doku şişkinliği oluyor bazen hiç olmuyor

hoşbulduk kofim . sen de olmasan bana kim tosbiğim der :)

ben de diyorum bunlar nerdeler. bakıyom bakıyom tanıdık kimse yazmıyor diğer topiğe :)
Hayatım ordakiler kalp atışını bile duydu. Ayni dönemde değiliz. O yüzden burda takılıyorum daha çok. Burda ya adet bekliyoruz, ya transfer ya sonuç öyle. Arada bakiyorum diğer tarafta herkes iyi mi diye

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 tane embriyom pgt ye gitti cuma günü ellerine ulasmis işleme başlamışlar. Insallah Ordan iyi haberler gelirse transferim olacak. Tahminen ocak ayı sonlarına olur transferim. Ama çok korkuyorum pgt sonucundan inşallah sağlıklıdırlar. Kaliteleri de 5ab ve 5bb. Sizce nasıl kaliteleri ? Bana düşük gibi geliyo.

Benim yaştan (40 yas ) dolayi rezervim az. 6 yumurta toplandı 5 i olgun çıktı 4 u döllendi. 5. Güne 3 embriyo kaldı ama birinin kalitesi iyi değilmiş bu yüzden o embriyi icin pgt ye gerek gormediler.

Hayatım ordakiler kalp atışını bile duydu. Ayni dönemde değiliz. O yüzden burda takılıyorum daha çok. Burda ya adet bekliyoruz, ya transfer ya sonuç öyle. Arada bakiyorum diğer tarafta herkes iyi mi diye
orası öyle de bu şekilde olduğunu bilmiyordum. ben de ara verdim aama her yerde takılıyorum :) o yüzden sordum canım
Allaha emanet ol .

ne biliyim alışmışım kasım-aralık topiğine bakıp bakıp çıkıyom :) dur bakiyim sayfanın geneline deyince anaaaaa bir baktım ki sen ve topiğin :) beni de çağırın gardaşlar
hoşgelmişsen safalar getirmişennn hele dur yoldan gelmişsen sana bi ayran çalkalayam iki gözümün çiçeeee

Perşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
Kaç tane transfer edecek canım, 3 yumurta gayet iyi, önemli olan kaliteli olması, çok yumurta olulunca kalite düşüyor diyorlar, kaliteli olsun 2 3 olsun, onlardan biri de bebiş olsun inşallah

Ahah yavv bebem gonlf iğnesiyle yapma büyük şırınga kullan ay kıamam bebeme yaa ben burda kaç gündür dötümü yırttım göbem acıo die o ne zalım o ne hayın iğne iğne saati gelince rengim benzim atıo hala

Kaç tane transfer edecek canım, 3 yumurta gayet iyi, önemli olan kaliteli olması, çok yumurta olulunca kalite düşüyor diyorlar, kaliteli olsun 2 3 olsun, onlardan biri de bebiş olsun inşallah
Kaç döllenirse yapacak üç olursa üç iki olursa iki tek olursa tek öyle bişey var mo gerçekten ya çok olunca kalite düşüyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…