- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.401
Hayırlı olsun bak boşuna üzüldün, test günü pozitifi görmekle bitmiyor canım çilemiz, kucağımıza almak nasip olsun inşallah, o yüzden mottomuz şu, kaliteli olsun rahme tutunsun 9 ay sonra da kucağımıza alalım inşallahAradılar şimdi 3 yumurtadan birisinin yapısı bozukmuş ikisini almışlar işleme ikisi de döllenmiş bi aksilik olmazsa perşembe saat iki de transfer olacak inşallah sende hepimiz de kavuşuruz
hayırlısı olsun kuzum .sen nasıl oldun ? gecti mi enfeksiyonun ?Evet canım karantinadaymış
Bebişkom zaten ince uçla yapçan sadece şırıngayı büyük al bende öle yapıom zatenHahah bende aynıyım. Gonalf in ucu daha küçük diye onu seçtim ama olmadı o un başını takcam diğerine
Demek ki şekli değil de yumurtanın içi ile ilgili bozukluk vardı işleme almadı embiryolog. Benimki şekil bozukluğu vardı biraz ama ona da işlem yaptık sorun olmadı demişti.Aradılar şimdi 3 yumurtadan birisinin yapısı bozukmuş ikisini almışlar işleme ikisi de döllenmiş bi aksilik olmazsa perşembe saat iki de transfer olacak inşallah sende hepimiz de kavuşuruz
Yok ya aşılamada ve gayet normal iğne ile yapmıştım diye hatırlıyorumBebişkom zaten ince uçla yapçan sadece şırıngayı büyük al bende öle yapıom zatenkalın ucu nasıl sokalm zaten göbemize ayyy düşüncesi bile tırsınç şimdi yaptm bende iğne ama artık yaparken acımıyr sadece küçük şişlikler vr
oh maşallh bak ne güzel yumoş olmuşlarAradılar şimdi 3 yumurtadan birisinin yapısı bozukmuş ikisini almışlar işleme ikisi de döllenmiş bi aksilik olmazsa perşembe saat iki de transfer olacak inşallah sende hepimiz de kavuşuruz
yanlış birşey yapmayasın . iğnelerin belli bir yere kadar girmesi gerekiyorsa biri kısa biri uzun . yerlerini değiştirdiğinde uzun olup ( atıyorum) kasa denk gelmesi gerekiyorsa sen kısa ucu takarak ilacın görevini yapmasına engel olma daHahah bende aynıyım. Gonalf in ucu daha küçük diye onu seçtim ama olmadı o un başını takcam diğerine
nasl ya normal büyük uçlamı abowwwYok ya aşılamada ve gayet normal iğne ile yapmıştım diye hatırlıyorum
Üzüldüm canım yaaakızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldutam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım
Ay valla tam hatırlamıyorum ama şu gonalf kadar da kısa değildi az daha uzunu idi ovitrelle kullanmıştım bu diğerleri neden daha uzun diye saydırmıştımnasl ya normal büyük uçlamı abowwwkahve rengi ince uç diğerini düşünemiyom bile
Yok kuzum bu iğneyle yapma bunun ucunu kullancan vururken şırınga benm sana demn attıgım gibi olacak yeşil baslıkla çekicen kahve baslıgı takıp vurucan.bu şırınganın kapasitesi yetmio ilacaAy valla tam hatırlamıyorum ama şu gonalf kadar da kısa değildi az daha uzunu idi ovitrelle kullanmıştım bu diğerleri neden daha uzun diye saydırmıştımşimdi de şunu verdi eczacıEki Görüntüle 2740461
İnşallah çok korkuyorum bel ağrısı dışında ilk 2 gün kasıklarımda ince batmalar oldum şimdi belirti bulamadıkca üzülüyorummaşşallahh kuzuma inşlhda hamiş olursunda pozitifide yazarız
Yok kuzum bu iğneyle yapma bunun ucunu kullancan vururken şırınga benm sana demn attıgım gibi olacak yeşil baslıkla çekicen kahve baslıgı takıp vurucan.bu şırınganın kapasitesi yetmio ilaca
eczacının versidiği yanlış şırınga ilk gun eczacı banada yanlış verdi ertesi gün gidip değiştirttim benm sana attıgım resımdekınden allll canoo duy beni duyEki Görüntüle 2740462 dün bu gonalef in iğnesine çektim ilaç fazla geldi akşama eczacının verdiği yeniyle yapcam
ahada böleAghA
Nie belırtı arıon cnm ben ıkı gebelk yasadm 0belırtıİnşallah çok korkuyorum bel ağrısı dışında ilk 2 gün kasıklarımda ince batmalar oldum şimdi belirti bulamadıkca üzülüyorum
İçimi rahatlattın göğüslerimde de sadece top gibi şekil alma var hafif sertlik uçları falan hasass değil korktumNie belırtı arıon cnm ben ıkı gebelk yasadm 0belırtıkorkma bence sürekli belırtı olcak die arama kendınde 2ay dolmadan cok aman aman belırtı olmuo zaten kısıye görede değişip
Ya kuzum hijyenık olmaz havayla temas edıo kullanıp at ama benı dellendırme o iğneyı kullanma ilacyı verene kdr anan ağlar değiltr onları benı dınleyeşil uçlu olan birkaç defa kullanılabilir mi . nasıl olsa ilacı çekiyoruz