- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 30
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.361
Perşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan berihayrılı olsun yarın tarnsferınız var sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan berihayrılı olsun yarın tarnsferınız var sanırım
Aynen benimde öyle oluyor bazen doku şişkinliği oluyor bazen hiç olmuyorAslinda kendin yapsan daha dayanirsin sanki bende baska biri esim dahi olsa yaptıramıyorum kendim daha iyi esim ise vs gidiyor mecbur yapiyorum yani.. iste o siskinlik doku her zaman olusmuyo igne zor girdiginde yaktiginda olusuyor normal kolay oldugunda o siskinlik olmuyo daha rahat oluyo.. arada da bende oluyo oyle siskinlik ama dedigim gibi igneyi zorladigimda yada yandiginda olusuyo
Hayırlısı olsun canım stres yapma hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah 3 yumurtada gayet iyi tek yumurtayla umut bekleyenler varPerşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
Canım benimde 3 yumurtaydı 3 ü de 5. Güne gştti den dua et güzel düşün bozma moraliniPerşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
Tabi ki orası öyle de büyük bi bilinmezdeyiz ilk deneyim stres var biraz illaHayırlısı olsun canım stres yapma hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah 3 yumurtada gayet iyi tek yumurtayla umut bekleyenler var
Hayatım ordakiler kalp atışını bile duydu. Ayni dönemde değiliz. O yüzden burda takılıyorum daha çok. Burda ya adet bekliyoruz, ya transfer ya sonuç öyle. Arada bakiyorum diğer tarafta herkes iyi mi diyehoşbulduk kofim . sen de olmasan bana kim tosbiğim der :)
ben de diyorum bunlar nerdeler. bakıyom bakıyom tanıdık kimse yazmıyor diğer topiğe :)
hayırlısı olsun canım .Kızlar bende merkeze geldim beklemedeyim
orası öyle de bu şekilde olduğunu bilmiyordum. ben de ara verdim aama her yerde takılıyorum :) o yüzden sordum canımHayatım ordakiler kalp atışını bile duydu. Ayni dönemde değiliz. O yüzden burda takılıyorum daha çok. Burda ya adet bekliyoruz, ya transfer ya sonuç öyle. Arada bakiyorum diğer tarafta herkes iyi mi diye
hoşgelmişsen safalar getirmişennn hele dur yoldan gelmişsen sana bi ayran çalkalayam iki gözümün çiçeeeene biliyim alışmışım kasım-aralık topiğine bakıp bakıp çıkıyom :) dur bakiyim sayfanın geneline deyince anaaaaa bir baktım ki sen ve topiğin :) beni de çağırın gardaşlar
Kaç tane transfer edecek canım, 3 yumurta gayet iyi, önemli olan kaliteli olması, çok yumurta olulunca kalite düşüyor diyorlar, kaliteli olsun 2 3 olsun, onlardan biri de bebiş olsun inşallahPerşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
hayırlı haberlerle ınşallahPerşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
Ahah yavv bebem gonlf iğnesiyle yapma büyük şırınga kullan ay kıamam bebeme yaa ben burda kaç gündür dötümü yırttım göbem acıo die o ne zalım o ne hayın iğne iğne saati gelince rengim benzim atıo halaPlutonMerkez kanki prolutex i ilkkez yaptım bu sabaha ancak nasip oldu ve abow o nasıl iğne yunurta geliştirici iğne şırıngasına sığmadı az bi arttı ilk sefer acemiliği oldu ama varya bi türlü bitmedi bekle bekle artık nefes tutmaktan nefessiz kaldım içten ilerlerken ki acısı da cabası
Kaç döllenirse yapacak üç olursa üç iki olursa iki tek olursa tek öyle bişey var mo gerçekten ya çok olunca kalite düşüyo diyeKaç tane transfer edecek canım, 3 yumurta gayet iyi, önemli olan kaliteli olması, çok yumurta olulunca kalite düşüyor diyorlar, kaliteli olsun 2 3 olsun, onlardan biri de bebiş olsun inşallah
hoş bulmuşam sefa bulmuşam :) sagolasın ellerin dert görmesin kuzum ellerine sağlık :)hoşgelmişsen safalar getirmişennn hele dur yoldan gelmişsen sana bi ayran çalkalayam iki gözümün çiçeeee
Benim yaş 27 rezervim iyi ama çıkan 3 yumurtaBenim yaştan (40 yas ) dolayi rezervim az. 6 yumurta toplandı 5 i olgun çıktı 4 u döllendi. 5. Güne 3 embriyo kaldı ama birinin kalitesi iyi değilmiş bu yüzden o embriyi icin pgt ye gerek gormediler.
Yaaa pempişimm sendeni kovit gazisi oldunkızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldu tam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım
Benim yaş 27 rezervim iyi ama çıkan 3 yumurtaBenim yaştan (40 yas ) dolayi rezervim az. 6 yumurta toplandı 5 i olgun çıktı 4 u döllendi. 5. Güne 3 embriyo kaldı ama birinin kalitesi iyi değilmiş bu yüzden o embriyi icin pgt ye gerek gormediler.