Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aslinda kendin yapsan daha dayanirsin sanki bende baska biri esim dahi olsa yaptıramıyorum kendim daha iyi esim ise vs gidiyor mecbur yapiyorum yani.. iste o siskinlik doku her zaman olusmuyo igne zor girdiginde yaktiginda olusuyor normal kolay oldugunda o siskinlik olmuyo daha rahat oluyo.. arada da bende oluyo oyle siskinlik ama dedigim gibi igneyi zorladigimda yada yandiginda olusuyo
Aynen benimde öyle oluyor bazen doku şişkinliği oluyor bazen hiç olmuyor 🤭

hoşbulduk kofim . sen de olmasan bana kim tosbiğim der :)

ben de diyorum bunlar nerdeler. bakıyom bakıyom tanıdık kimse yazmıyor diğer topiğe :)
Hayatım ordakiler kalp atışını bile duydu. Ayni dönemde değiliz. O yüzden burda takılıyorum daha çok. Burda ya adet bekliyoruz, ya transfer ya sonuç öyle. Arada bakiyorum diğer tarafta herkes iyi mi diye 🤓

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 tane embriyom pgt ye gitti cuma günü ellerine ulasmis işleme başlamışlar. Insallah Ordan iyi haberler gelirse transferim olacak. Tahminen ocak ayı sonlarına olur transferim. Ama çok korkuyorum pgt sonucundan😔 inşallah sağlıklıdırlar. Kaliteleri de 5ab ve 5bb. Sizce nasıl kaliteleri ? Bana düşük gibi geliyo.

Benim yaştan (40 yas ) dolayi rezervim az. 6 yumurta toplandı 5 i olgun çıktı 4 u döllendi. 5. Güne 3 embriyo kaldı ama birinin kalitesi iyi değilmiş bu yüzden o embriyi icin pgt ye gerek gormediler.

Hayatım ordakiler kalp atışını bile duydu. Ayni dönemde değiliz. O yüzden burda takılıyorum daha çok. Burda ya adet bekliyoruz, ya transfer ya sonuç öyle. Arada bakiyorum diğer tarafta herkes iyi mi diye 🤓
orası öyle de bu şekilde olduğunu bilmiyordum. ben de ara verdim aama her yerde takılıyorum :) o yüzden sordum canım
Allaha emanet ol .

ne biliyim alışmışım kasım-aralık topiğine bakıp bakıp çıkıyom :) dur bakiyim sayfanın geneline deyince anaaaaa bir baktım ki sen ve topiğin :) beni de çağırın gardaşlar
hoşgelmişsen safalar getirmişennn hele dur yoldan gelmişsen sana bi ayran çalkalayam iki gözümün çiçeeee 🥤😂

Perşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
Kaç tane transfer edecek canım, 3 yumurta gayet iyi, önemli olan kaliteli olması, çok yumurta olulunca kalite düşüyor diyorlar, kaliteli olsun 2 3 olsun, onlardan biri de bebiş olsun inşallah🥰🤗

PlutonMerkez PlutonMerkez kanki prolutex i ilkkez yaptım bu sabaha ancak nasip oldu ve abow o nasıl iğne 😅 yunurta geliştirici iğne şırıngasına sığmadı 🤣az bi arttı ilk sefer acemiliği oldu ama varya bi türlü bitmedi bekle bekle artık nefes tutmaktan nefessiz kaldım 🥺😭😪 içten ilerlerken ki acısı da cabası 🤪😥
Ahah yavv bebem gonlf iğnesiyle yapma büyük şırınga kullan 😅ay kıamam bebeme yaa ben burda kaç gündür dötümü yırttım göbem acıo die o ne zalım o ne hayın iğne iğne saati gelince rengim benzim atıo hala😅😂🤣

Kaç tane transfer edecek canım, 3 yumurta gayet iyi, önemli olan kaliteli olması, çok yumurta olulunca kalite düşüyor diyorlar, kaliteli olsun 2 3 olsun, onlardan biri de bebiş olsun inşallah🥰🤗
Kaç döllenirse yapacak üç olursa üç iki olursa iki tek olursa tek öyle bişey var mo gerçekten ya çok olunca kalite düşüyo diye

X