Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aradılar şimdi 3 yumurtadan birisinin yapısı bozukmuş ikisini almışlar işleme ikisi de döllenmiş bi aksilik olmazsa perşembe saat iki de transfer olacak inşallah sende hepimiz de kavuşuruz
Hayırlı olsun bak boşuna üzüldün, test günü pozitifi görmekle bitmiyor canım çilemiz, kucağımıza almak nasip olsun inşallah, o yüzden mottomuz şu, kaliteli olsun rahme tutunsun 9 ay sonra da kucağımıza alalım inşallah🥰🧿🍀🤗💕🎊🎉

Hahah bende aynıyım. Gonalf in ucu daha küçük diye onu seçtim ama olmadı o un başını takcam diğerine 🧐🤪
Bebişkom zaten ince uçla yapçan sadece şırıngayı büyük al bende öle yapıom zaten:KK66:kalın ucu nasıl sokalm zaten göbemize ayyy düşüncesi bile tırsınç😅şimdi yaptm bende iğne ama artık yaparken acımıyr sadece küçük şişlikler vr 🙄

Aradılar şimdi 3 yumurtadan birisinin yapısı bozukmuş ikisini almışlar işleme ikisi de döllenmiş bi aksilik olmazsa perşembe saat iki de transfer olacak inşallah sende hepimiz de kavuşuruz
Demek ki şekli değil de yumurtanın içi ile ilgili bozukluk vardı işleme almadı embiryolog. Benimki şekil bozukluğu vardı biraz ama ona da işlem yaptık sorun olmadı demişti.

Bebişkom zaten ince uçla yapçan sadece şırıngayı büyük al bende öle yapıom zaten:KK66:kalın ucu nasıl sokalm zaten göbemize ayyy düşüncesi bile tırsınç😅şimdi yaptm bende iğne ama artık yaparken acımıyr sadece küçük şişlikler vr 🙄
Yok ya aşılamada ve gayet normal iğne ile yapmıştım diye hatırlıyorum

Hahah bende aynıyım. Gonalf in ucu daha küçük diye onu seçtim ama olmadı o un başını takcam diğerine 🧐🤪
yanlış birşey yapmayasın . iğnelerin belli bir yere kadar girmesi gerekiyorsa biri kısa biri uzun . yerlerini değiştirdiğinde uzun olup ( atıyorum) kasa denk gelmesi gerekiyorsa sen kısa ucu takarak ilacın görevini yapmasına engel olma da

inş anlatabildim :)

Eklentiler

• 026437C3-CA6D-48B2-9065-4EA3F8D1C2FE.jpeg
    026437C3-CA6D-48B2-9065-4EA3F8D1C2FE.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 25
nasl ya normal büyük uçlamı abowww🥶 kahve rengi ince uç diğerini düşünemiyom bile
Ay valla tam hatırlamıyorum ama şu gonalf kadar da kısa değildi az daha uzunu idi ovitrelle kullanmıştım bu diğerleri neden daha uzun diye saydırmıştım 🤪 şimdi de şunu verdi eczacı
IMG_20201215_134304.jpg

Ay valla tam hatırlamıyorum ama şu gonalf kadar da kısa değildi az daha uzunu idi ovitrelle kullanmıştım bu diğerleri neden daha uzun diye saydırmıştım 🤪 şimdi de şunu verdi eczacıEki Görüntüle 2740461
Yok kuzum bu iğneyle yapma bunun ucunu kullancan vururken şırınga benm sana demn attıgım gibi olacak yeşil baslıkla çekicen kahve baslıgı takıp vurucan.bu şırınganın kapasitesi yetmio ilaca

Yok kuzum bu iğneyle yapma bunun ucunu kullancan vururken şırınga benm sana demn attıgım gibi olacak yeşil baslıkla çekicen kahve baslıgı takıp vurucan.bu şırınganın kapasitesi yetmio ilaca
Eki Görüntüle 2740462 dün bu gonalef in iğnesine çektim ilaç fazla geldi akşama eczacının verdiği yeniyle yapcam
eczacının versidiği yanlış şırınga ilk gun eczacı banada yanlış verdi ertesi gün gidip değiştirttim benm sana attıgım resımdekınden allll canoo duy beni duy

İnşallah çok korkuyorum bel ağrısı dışında ilk 2 gün kasıklarımda ince batmalar oldum şimdi belirti bulamadıkca üzülüyorum
Nie belırtı arıon cnm ben ıkı gebelk yasadm 0belırtı 😅korkma bence sürekli belırtı olcak die arama kendınde 2ay dolmadan cok aman aman belırtı olmuo zaten kısıye görede değişip

Nie belırtı arıon cnm ben ıkı gebelk yasadm 0belırtı 😅korkma bence sürekli belırtı olcak die arama kendınde 2ay dolmadan cok aman aman belırtı olmuo zaten kısıye görede değişip
İçimi rahatlattın göğüslerimde de sadece top gibi şekil alma var hafif sertlik uçları falan hasass değil korktum

X