- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.421
yani çok erken belirti aramak dgru degıl inan belırtı görsende brz psıkolojk oluo.tabikide için rahat olsn toplu iğne bası kdr bebe ne belırtı verecek bizeİçimi rahatlattın göğüslerimde de sadece top gibi şekil alma var hafif sertlik uçları falan hasass değil korktum
tamam yavrum kızma değiştiririm . ben biraz ara verdim zaten kızma :) burdakiler diyorlar ya rahim dinlendiriyorum ::) azcık havalı olam :)Ya kuzum hijyenık olmaz havayla temas edıo kullanıp at ama benı dellendırme o iğneyı kullanma ilacyı verene kdr anan ağlar değiltr onları benı dınle
Ahahahah atarlandırmayın beni dalarım baktamam yavrum kızma değiştiririm . ben biraz ara verdim zaten kızma :) burdakiler diyorlar ya rahim dinlendiriyorum ::) azcık havalı olam :)
Tmmdr cano nasılsa uç bol elimde tp kısmını halledeyimeczacının versidiği yanlış şırınga ilk gun eczacı banada yanlış verdi ertesi gün gidip değiştirttim benm sana attıgım resımdekınden allll canoo duy beni duy
evt hallet akşama resmini istiyorum ona göre bu artık benm için hayat mamat meselesi olduTmmdr cano nasılsa uç bol elimde tp kısmını halledeyim
Ahahahah atarlandırmayın beni dalarım bakhanfendiye bak hele rahim dinlendiriyormuş yastık ta koy altına bide
evt hallet akşama resmini istiyorum ona göre bu artık benm için hayat mamat meselesi olduo şırınga değişecek o kadar
üstünde ne oluyor acepvar var herşey var altında :) bazen üstünde de oluyor :)):
bak bak vardır eskilerde diğer iğneyle sana eziyet olur bebeğim senün içün diyürüm anliyürmüsün benüElimde vardı eski usul şırınga bakayım ini durıyordur yoksa adamı şimdi göndermem dışarı. Ben biraz dağ başındayım öyle yürüme mesafesinde eczane yok maşum araba da yok
Ah inşallah evet bu bi süreç uzun bi süreçHayırlı olsun bak boşuna üzüldün, test günü pozitifi görmekle bitmiyor canım çilemiz, kucağımıza almak nasip olsun inşallah, o yüzden mottomuz şu, kaliteli olsun rahme tutunsun 9 ay sonra da kucağımıza alalım inşallah
bak bak vardır eskilerde diğer iğneyle sana eziyet olur bebeğim senün içün diyürüm anliyürmüsün benükankitella
bu süreç bizi bizden alan süreç ahhh ahhhAh inşallah evet bu bi süreç uzun bi süreç
napalım gelmesini beklicez yoksa bana bugün uyku haram mrktan uyuyamam dahaHahaj onu bende anlamadım bende meraklardayım ama anlaşılan o uzaklardatosbaga
Bende 8 aralıkta çift 5.gün embriyo transfer oldu
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
A ayseeeserkannn
16
Aralık3gün
Embryo-
AghA 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
A ayseeeserkannn 17
Aralık3.gün
Embryo-
Hoş geldin bacı, kaç günün kaldı teste( doktorun söylediğine, senşn yapacağına değilAy ben de bir yandan buraya geleyim bari.sonuc için bekleme aşamasındayım sonuçta kriterlere uyuyorumçok güldüm bazı yazılanlara valla bana moral verdiniz kizlar Allah razı olsun