Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İçimi rahatlattın göğüslerimde de sadece top gibi şekil alma var hafif sertlik uçları falan hasass değil korktum
yani çok erken belirti aramak dgru degıl inan belırtı görsende brz psıkolojk oluo.tabikide için rahat olsn toplu iğne bası kdr bebe ne belırtı verecek bize) 2.ay sonunda zaten yeternce belırtı görürsün bıkarsın hatta bebemmm

evt hallet akşama resmini istiyorum ona göre bu artık benm için hayat mamat meselesi olduo şırınga değişecek o kadar
Elimde vardı eski usul şırınga bakayım ini durıyordur yoksa adamı şimdi göndermem dışarı. Ben biraz dağ başındayım öyle yürüme mesafesinde eczane yok maşum araba da yok

Elimde vardı eski usul şırınga bakayım ini durıyordur yoksa adamı şimdi göndermem dışarı. Ben biraz dağ başındayım öyle yürüme mesafesinde eczane yok maşum araba da yok
bak bak vardır eskilerde diğer iğneyle sana eziyet olur bebeğim senün içün diyürüm anliyürmüsün benükankitella

Bende 8 aralıkta çift 5.gün embriyo transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…