Aralık - Ocak Transfer olacaklar

10
Aralık
5.gün
Embryo

O hh valla cok ıyı oldu burası kasım aralık ayında tranfer olablar bolumunde kasımdakıler pozıtf cıkınca gebelık konusulmaya baslandı. ama aralık tranferleri bizler transferle alakalı bısey okumak ıcn cabalyorduk. yarın transfer guu almaya gıdecem ınsallah yenı mekan burası benım

Kızlar bu prolutex i yapanlar özellikle yayılmasını kolaylaştırmak için yürüyüşü uzanma masaj vs yapan var mı yada ne yapıyorsunuz hele yardım edin

Kızlar bu prolutex i yapanlar özellikle yayılmasını kolaylaştırmak için yürüyüşü uzanma masaj vs yapan var mı yada ne yapıyorsunuz hele yardım edin
Hicbiesey yapmıyorum inanki sabah 8 de vurdum uykulu halde geri hemen yattim kendini sıkma ayakta vurmaya calis igne girmezse zorlama o zaman acir siser öncesinde kolonya ile sil orayı yavas yavas it bi 5 6 saniye tut sonra cikar ben zorluk cekmiyorum yakma vs olmuyo dedigim gibi alistim artik ilk gunler bendese aciyordu

kızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldu tam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım
Olsun canım hayırlısıyla gelsin bebişin, sıkma canını, bir zamanı var bebişler o zamanı bekliyor deriz ya hep, zamanını bekliyor bebişin, benim de kaç aydır erteleniyor, düşüktü hormondu derken ocak olacak, daha muayene olmadım belki de şubata kalacak, hayırlısı olsun, biz acele ettikçe hep bir sorun çıkıyor maalesef

Canımm, ben de yarın transfer günü almaya gidecem, bakalım kist falan yoksa ocakta olacak sanırım

hadi insallah güzel haberlerle bana estrofem verdı doktor bıde vıtamın 4 aralıktan berı kullanıyorum yanı adetın 3.gününden berı yarın bellı olacak bakalım neler dıyecek
Ayy senin baya geçmiş adetin üzerinden, benim adetten sonra ilk muayenem olacak adetin 3. Günü yarın, bu ay mı önümüzdeki ay mı onu söyleyecek yarın, tam tarih vermez sanırım. Hadi hayırlı uğurlu olsun sana bacım, karnına al bebişini hayırlısıyla, büyüsün orda akıllı uslu inşallahhhhhhh

inşallah canım bende rahım dinlendırme yapıldı ondan adet olunca tekrar çağırmadı kontrole telofonla gorustum sadece

O zaman ilerleyen zamanlarda orda böyle bi farklı şişkinlik bi doku oluşunca acısı azalacak inş. Ya ben yapamıyorum eşim yapıyor ç oturuyorum yoksa yapamam ben iğneden çok korkan biriyim de

Arakadaslar merhaba...ben dun lucrin ignesi tam doz vurdum ve 470 tl ucret verdim..normalmidir?fiyat bu kadar yuksek mi olur

hayırlı olsun saglıkla gelır ınsallah bebısın , ne ılacları verdı transfer sonrası benımde yakın transeferimde.
Allah razı olsun canım Rabbim sizede kolaylıklar nasip etsin
Valla epey ilaç kullanıyorum transfer sonra ilve 2 ilaç daha verdi resmen kevgire döndüm

Yok canım hiç ekstra bisey yapmıyorum kolonyalı pamukla silip iğneden vurduktan sonra kolonyali pamukla hafif bastırıyorum ayakta yada oturarak yapıyorum 2 kutu bitti alıştım artik heralde ağrı sancı malesef yine oluyo

O zaman ilerleyen zamanlarda orda böyle bi farklı şişkinlik bi doku oluşunca acısı azalacak inş. Ya ben yapamıyorum eşim yapıyor ç oturuyorum yoksa yapamam ben iğneden çok korkan biriyim de
Aslinda kendin yapsan daha dayanirsin sanki bende baska biri esim dahi olsa yaptıramıyorum kendim daha iyi esim ise vs gidiyor mecbur yapiyorum yani.. iste o siskinlik doku her zaman olusmuyo igne zor girdiginde yaktiginda olusuyor normal kolay oldugunda o siskinlik olmuyo daha rahat oluyo.. arada da bende oluyo oyle siskinlik ama dedigim gibi igneyi zorladigimda yada yandiginda olusuyo

Ya bizimki iyi denk geldi 15 gün evde dönüşümlü çalışıyor. Yoksa sağlık ocağına falan gidecektim. Yapamam ben yabakamam bile. Bu konuda siz güçlü kadınları alkışlıyorum

ayy insallah bol bol yesıl kalpler alınır. bende cem beyın hastasıyım buradan hamıleyim dıye duyırmak banada nasıp olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…