Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlısıyla inşallah canım 2de randevum , sen nasılsın ağrın falan oldu mu transfer sonrası ilave ilaç vermişlermiydi sana canım
Hadi hayırlısı inşallah Rabbim kolaylık versin sana 🤲♥️
Hiç agrım olmadi dün ama bugün hafif kasık agrım var 2 ilaç daha ilave etti şimdilik herşey yolunda bakalım 😍

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez 16
aralık
5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
-
Ssevincli Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
-
B Bade_badee 14
Aralık
5.gün
Embryo
-
@ayseeeserkannn

16
Aralık
3gün
Embryo
-
AghA AghA 19
Aralık
5.gün
Embryo
-

@Umutlu_anne
21
Aralık
5.gün
Embryo
-
S smiley face 15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
Benim 24 Aralık İnş 5 gün dondurulmuş embriyo İnş tutunur hepimizin

Gunaydin canlarrrr. Biri bana 5AA embriyo ne dmk soyleyebilirmi
Kalitesi gayet güzel aa kalite gebelik getirebilecek kalite hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲
Bana dün 4 ab blast transfer edildi. Bende pek anlamam PlutonMerkez PlutonMerkez ile konuştu sağolsun o biliyo herşeyi aydınlattı benide 🙈🙈

PlutonMerkez PlutonMerkez kanki prolutex i ilkkez yaptım bu sabaha ancak nasip oldu ve abow o nasıl iğne 😅 yunurta geliştirici iğne şırıngasına sığmadı 🤣az bi arttı ilk sefer acemiliği oldu ama varya bi türlü bitmedi bekle bekle artık nefes tutmaktan nefessiz kaldım 🥺😭😪 içten ilerlerken ki acısı da cabası 🤪😥

Hadi hayırlısı inşallah Rabbim kolaylık versin sana 🤲♥️
Hiç agrım olmadi dün ama bugün hafif kasık agrım var 2 ilaç daha ilave etti şimdilik herşey yolunda bakalım 😍
Ay çok heyecanlı, benim ikinci transferim olacak, bi yandan korkuyorum bi yandan heyecanlıyım, içindeki mucize hep seninle olsun canımmm🥰

kızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldu :KK43: tam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım :KK43:
Ooo hayırlısı olsun da o işi yapacka başka doktor yok mu yani senin gibi bir sürü hasta vardır yazık. Nerde yaptırıyordun?

X