- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.321
Günaydın canım bugün büyük gün nasılsın hayırlısıyla al gel yavrunu inşallah nasipse kaçta randevunGünaydıınnnnnlarr
Hayırlısıyla inşallah canım 2de randevum , sen nasılsın ağrın falan oldu mu transfer sonrası ilave ilaç vermişlermiydi sana canımGünaydın canım bugün büyük gün nasılsın hayırlısıyla al gel yavrunu inşallah nasipse kaçta randevun
Hadi hayırlısı inşallah Rabbim kolaylık versin sanaHayırlısıyla inşallah canım 2de randevum , sen nasılsın ağrın falan oldu mu transfer sonrası ilave ilaç vermişlermiydi sana canım
Teşekkür ederim çok sağolHadi hayırlısı inşallah Rabbim kolaylık versin sana
Hiç agrım olmadi dün ama bugün hafif kasık agrım var 2 ilaç daha ilave etti şimdilik herşey yolunda bakalım
Amin inşallah canım ya dikkat ediyorum yatıp dinleniyorum arada kalkıp yürüyorumTeşekkür ederim çok sağolkasık ağrısı normal tabi kendine dikkat et sende ağır hareket et herşey güzel olacak inşallah
Benim 24 Aralık İnş 5 gün dondurulmuş embriyo İnş tutunur hepimizin
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
B Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
16
Aralık3gün
Embryo-
AghA 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
S smiley face 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
hoşbulduk kofim . sen de olmasan bana kim tosbiğim der :)Tosbiğim hoşgeldiiiiin
ne biliyim alışmışım kasım-aralık topiğine bakıp bakıp çıkıyom :) dur bakiyim sayfanın geneline deyince anaaaaa bir baktım ki sen ve topiğin :) beni de çağırın gardaşlarAhah 1hafta felan oldu gıııı nerde kaldın illa davet beklionuz haa
Genelde 20.gün yapıyorlar. Benimde 20. Gün oluyorBal kızlar adet bitince kaç gün sonra transfer oldunuz. Bende varım adetimin ilk günü
Canim ben adetin 14.gunu oldum. Herkeste farkli oluyor sanirim. En fazla 20 diye biliyorumBal kızlar adet bitince kaç gün sonra transfer oldunuz. Bende varım adetimin ilk günü
Kalitesi gayet güzel aa kalite gebelik getirebilecek kalite hayırlısı olsun inşallahGunaydin canlarrrr. Biri bana 5AA embriyo ne dmk soyleyebilirmi
Insallah kuzum hepimiz icin hayirlisi olsunKalitesi gayet güzel aa kalite gebelik getirebilecek kalite hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun canım, sen bebişine odaklan, geçecek gidecek inşallah eşinin rahatsızlığı, ama bebiş hep seninle kalacakyok cnm iptal degil şukur ben iyiyim annmlerdyim zaten ben ama butun tahliller iyiyken nasl pozitif cikiyr
Ay çok heyecanlı, benim ikinci transferim olacak, bi yandan korkuyorum bi yandan heyecanlıyım, içindeki mucize hep seninle olsun canımmmHadi hayırlısı inşallah Rabbim kolaylık versin sana
Hiç agrım olmadi dün ama bugün hafif kasık agrım var 2 ilaç daha ilave etti şimdilik herşey yolunda bakalım
Ooo hayırlısı olsun da o işi yapacka başka doktor yok mu yani senin gibi bir sürü hasta vardır yazık. Nerde yaptırıyordun?kızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldutam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım