Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlısıyla inşallah canım 2de randevum , sen nasılsın ağrın falan oldu mu transfer sonrası ilave ilaç vermişlermiydi sana canım
Hadi hayırlısı inşallah Rabbim kolaylık versin sana
Hiç agrım olmadi dün ama bugün hafif kasık agrım var 2 ilaç daha ilave etti şimdilik herşey yolunda bakalım

Hiç agrım olmadi dün ama bugün hafif kasık agrım var 2 ilaç daha ilave etti şimdilik herşey yolunda bakalım
Teşekkür ederim çok sağol kasık ağrısı normal tabi kendine dikkat et sende ağır hareket et herşey güzel olacak inşallah

Benim 24 Aralık İnş 5 gün dondurulmuş embriyo İnş tutunur hepimizin

Gunaydin canlarrrr. Biri bana 5AA embriyo ne dmk soyleyebilirmi
Kalitesi gayet güzel aa kalite gebelik getirebilecek kalite hayırlısı olsun inşallah
Bana dün 4 ab blast transfer edildi. Bende pek anlamam PlutonMerkez ile konuştu sağolsun o biliyo herşeyi aydınlattı benide

PlutonMerkez kanki prolutex i ilkkez yaptım bu sabaha ancak nasip oldu ve abow o nasıl iğne yunurta geliştirici iğne şırıngasına sığmadı az bi arttı ilk sefer acemiliği oldu ama varya bi türlü bitmedi bekle bekle artık nefes tutmaktan nefessiz kaldım içten ilerlerken ki acısı da cabası

Ay çok heyecanlı, benim ikinci transferim olacak, bi yandan korkuyorum bi yandan heyecanlıyım, içindeki mucize hep seninle olsun canımmm

kızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldu tam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım
Ooo hayırlısı olsun da o işi yapacka başka doktor yok mu yani senin gibi bir sürü hasta vardır yazık. Nerde yaptırıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…