- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.301
yok cnmTemaslı olarak adını vermedi inşaallah
Sürüntü testi pozitiftir. Benim de ciğerlerim temizdi çok şükür inmemişti ciğereyok cnm iptal degil şukur ben iyiyim annmlerdyim zaten ben ama butun tahliller iyiyken nasl pozitif cikiyr
Allah şifa versin canım ya bu illet çok gıcık bişeyyok cnm
o kadarda dikkat ederdiSürüntü testi pozitiftir. Benim de ciğerlerim temizdi çok şükür inmemişti ciğere
insallah bu beni ve transfer surecimi etkilemez psikolojik olarak düşüş yasiyrumAllah şifa versin canım ya bu illet çok gıcık bişey
Ya biz? Ben hala inanamıyorum covid olup atlattığıma. Hiç dışarı çıkmıyodum transfer öncesi başıma iş açılmasın diye. Eşim desen bendem beter sakındı. Yatakları bile ayırdık riske atmamak için ama geldi buldu benio kadarda dikkat ederdi
Ay hayatım ciğerlerine inmemiş işte ne güzel. 2 öksürür bi kaç gün ağzının tadı gider, sonra geçer gider güle güle covidinsallah bu beni ve transfer surecimi etkilemez psikolojik olarak düşüş yasiyrum
Bende transferimi oldum 10 aralıkta 5. Gün ebiriyosu tek
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
16
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
Efenin_Annesi 21
Aralık5.gün
Embryo-
S smiley face 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
Çok geçmiş olsun canım eşin inşallah tez zamanda atlatırda işleriniz yolunda giderinsallah bu beni ve transfer surecimi etkilemez psikolojik olarak düşüş yasiyrum
Sanırım dondurulmuş olacaksın bu sorunun cevabını hiç bilmiyorum benim ki hep taze embriyoyduBal kızlar adet bitince kaç gün sonra transfer oldunuz. Bende varım adetimin ilk günü
Evet dondurulmuş olacakSanırım dondurulmuş olacaksın bu sorunun cevabını hiç bilmiyorum benim ki hep taze embriyoydu
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum oğluşunla sende birşey olmamasınada sevindm.bu nedir ya zaten zorla uğraşıoz bide bu illetten kaçmakla uğraşıyoz;(annenlere geçmen iyi olmuş ne kdrda dikkat etsek gelio biyerlerden pofffgecen hafta sali günü ise gitti ise basladigi günler temasli olmuyoruz persembe gecesi grip olcak gbiyim dedi odalari ayrdik oglumu bilenler bilir genetik rahatszligi oldugu icin esim cok dikkat eeder bise olur diye bugun ciger filmi cekildi antikor testi kan tahlili yapildi negatif demisti doktr simdi mesaj gelmis pozitif diye allah sukür bende oglumda bi belirti yok annmlere geldim zaten
Aynı bebegm benden de istendi opuda sımdı transfer için dün verdim bendeBenim tedavi gordugum hastanede covid testleri isteniliyorduda ondan sordumbi opuda bide transfer oncesi
maşşallahh kuzuma inşlhda hamiş olursunda pozitifide yazarızBende transferimi oldum 10 aralıkta 5. Gün ebiriyosu tek
Bebegm bende transfer beklıom çarsamba olcam 20.gün oluoBal kızlar adet bitince kaç gün sonra transfer oldunuz. Bende varım adetimin ilk günü
Adetimin 20.günü transfer oldum canım benBal kızlar adet bitince kaç gün sonra transfer oldunuz. Bende varım adetimin ilk günü
Adetin 18/22günleri arası dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar canım benim adetin 15.günü muayeneye cağırdı rahim kalınlığına baktı 21gün transfer yapacakBal kızlar adet bitince kaç gün sonra transfer oldunuz. Bende varım adetimin ilk günü