Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Nasil yani kac tane gonderdiniz? Bizimkinde 4 taneden 1 normal digerlerinde cesitli trizomiler bulunmus direk imha ettiler duser diye.. ozelden atiyorum benimkini bir bak
Birtane gonderebildik maddi açıdan uygun olmayınca oda Dr aradı sağlıksız dedi tamam İspanya'ya giymiş bizimki ordan sonuç geldi sonrada dedim şansa diye diğerini ngs yaptırmadan transfer ettirecegiz rabbim izin verirse tutar

İnşallah canim suan yatisim yapıldı bekliyorum dua edin bana lütfen
Opu çok kolay bir işlem belki daha önce yaptirmissindir sakın stres olma önemli olan güzel yumurtan çıkması ve yarın döllenme için ararlar rabbim kolaylık versin seninde yüzünü güldürsün

Opu çok kolay bir işlem belki daha önce yaptirmissindir sakın stres olma önemli olan güzel yumurtan çıkması ve yarın döllenme için ararlar rabbim kolaylık versin seninde yüzünü güldürsün
Bu 3 cu şükür stresli değilim ınsallah bol bol yumurta olmuştur ınsallah

BC kalite demiştiniz demi embriyolog ne dedi iyi orta diye birşey dedimi o birtane şans can olsun inşallah önceki tedavimde bizimde birtane kalmıştı çok üzülmüştüm.
Valla gebelik vadeden bir embriyo dedi ben sordum internetten araştırmıştım kalitesi ne acaba diye 4 bc dedi onun anlamını falan anlattı bakalım hayırlısı. Sizin önceki tedavinizdekinin kalitesi neydi acaba?

Anladim canim hayirlisi olsun cok pahali evet bizde zorlandik sigorta odedi Allahtan ki.. Umarim seninde tek embryo n mucizen olur canim simsiki tutunur sana Cuma hayirli bir gun gonlunu ferah tut

Valla gebelik vadeden bir embriyo dedi ben sordum internetten araştırmıştım kalitesi ne acaba diye 4 bc dedi onun anlamını falan anlattı bakalım hayırlısı. Sizin önceki tedavinizdekinin kalitesi neydi acaba?
Orda kalite belirtmemisler önceki tedavimde canım tabiki rabbim izin verirse hepsi olur

Anladim canim hayirlisi olsun cok pahali evet bizde zorlandik sigorta odedi Allahtan ki.. Umarim seninde tek embryo n mucizen olur canim simsiki tutunur sana Cuma hayirli bir gun gonlunu ferah tut
İnşallah canım benim elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi bizde sigorta falan yok

Yumurta toplandı bir adet geçti işte şimdi 2. Adetimi bekliyorum 2. Günü gel dediler sonrasınj bilmiyorum önceki tedavilerim hep 3. Gün taze transferdi novaartta bu dondurulmuş oldugu için tam bilmiyorum gerisini.
Hayırlisi olsun insallah

Ahh ahh transferle ilgili ağrım sızım yok çok şükür ama bu iğne yerlerim fenaa resmen oralarim ağrıyor benim çok kötü progestan iğne;(
Evet çok ağır bi iğne gece acısına uyanıyordum ilk başlarda sağımdan soluma döneniyordum. Yapan kişiye söyle çok ama çok yavaş versin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…