Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet progesteron. Bende istemiyorum hastaneye gitmeyi ama eşim de vurabilir mi acaba yaa yapamazsa korkuyorum ama hem iğne fiyatı hem vurdurma çok pahalı oluyor

Evet progesteron. Bende istemiyorum hastaneye gitmeyi ama eşim de vurabilir mi acaba yaa yapamazsa korkuyorum ama hem iğne fiyatı hem vurdurma çok pahalı oluyor
bence yapar hic gozunuzu korkutmayin hatta progesteronu hemsirelerin dogru yere vurmadigini bile dusunuyorum. evde kendi rahatinizda yapin bence, bana doktor her aksam 5-7 arasi igneyi yapin dedi bilmiyorum neden.

Canim hep hormonlardan ben de esime gore cok atarliyim bu ara Allahtan kendisi cok alttan aliyor kavga etmedik henuz. Bisey olmaz Allahin izniyle. benim de 5. gun bugun, ilk trasnferimde de hissetmemistim simdi de ektra bi farklilik hissetmiyorum. Testi de 3. gun embriyosunda 7. gunde cizgi gormustum , simdi 5. gun embriyosu test yapsam mi yarin beklesem mi dusuncelerdeyim

çok teşekkür ederim, amin inşallahh isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hastaneye acile mi gitmem gerekiyor peki?
Acil de de olsa reçete istiyorlar ben haftalık prolutan da acil e gidiyorum 2 haftadır ecz nin verdiği reçete gösteriyorum vuruyo sağlık ocağı da yapar galiba aile doktorunun hemşiresi evde olsam sağlık ocağına giderim ama annemlerdeyim acil daha garanti geldi sağlık ocağı misafirim diye yapmazsa

Yok ben ciddi ciddi sinirlendirildim hormon mormon değil sağolsun alttan alan da olmadı bişey diyemiyorum Allah herkese akıl fikir versin bize de versin. Bence bekle daha erken yaa ilk transferim kimyasaldı onda 5. Gün embriyo 7. Günde anca çıkmıştı 6. Günde çıkmamıştı. Bence 7. Günde falan yap sabredebilirsen

Kızlar merhaba.. Çoğunuz biliyorsunuz 2. Tüp bebek tedavimi beklerden doğal yoldan gebe kalmıştım . Bugün çok şükür ki kalp atışlarını da duydum
Elimde 17 flakon prolutex 25 mg var. Gerçekten ihtiyacı olan birine ücret talep etmeden sadece kargo karşılığı göndermek isterim. Varsa almak isteyen özelden yazabilir bana ❤

amin cumlemize zaten zor zamanlardan geciyoruz biraz anlayis hakkimiz bence evet en iyisi beklemek sanirim. persembe transferi oldum bu persembe sabah testi yapayim bi bakalim nasip. Psikopat gibi de bilimsel makaleleri okuyorum. 12. gun kan testi 85 ustu cikanlarin dusuk yapma ihtimalleri cok daha dusuk oluyormus. Benim ilkinde 75ti.

Sizin ilki düşük müydü benim ilki kimyasaldı. 10. Gün 64 Dü 12. Gün 85di

Kızlar bişey sorucam yanlış mı okudum ya da nerde okudum bilmiyorum ama. Acaba hurma yemek sakıncalı mı transferden sonra. bu trabzon hurma meyvesinden.

Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışacağım. Tedavilerinizden arta kalan iğneleri ne yapıyorsunuz birilerine mi veriyorsunuz acaba? Elimde sadece 5 şırınga gonapeptyl iğne kaldı 30 ekim tarihinde almıştım ziyan olsun istemiyorum soğuk zincir hiç bozulmadı ve hep 2 derecede saklandı. Ne yapmalıyım?

Sizin ilki düşük müydü benim ilki kimyasaldı. 10. Gün 64 Dü 12. Gün 85di
dusuktu 6.haftadan sonra gelisimi durdu. okudugum makale 85den dusuk olunca ilk 3 ayda buyuk ihtimal duser yaziyordu ama 12. gun testi 300un ustunde cikarsa dusuk ihtimali sadece %9 oluyormud baya dusuk ihtimal yani

Kızlar bişey sorucam yanlış mı okudum ya da nerde okudum bilmiyorum ama. Acaba hurma yemek sakıncalı mı transferden sonra. bu trabzon hurma meyvesinden.
hic duymadim canim ama meyveler de o kadar buyuk sakinca yok cogunlugu su ve seker zaten. bi taneden de bisey olmaz. ama korkuyorsan onlem icin bol su ic su cabucak sindirilip vucuttan atilmasini saglar. demet demet maydanoz yemenin haricinde yiyecekler az miktarla direkt dusuge sebep olmaz.

yurtdisindayim burada facebook uzerinden insanlar birbirine veriyor/satiyor. sahsen kendim eger bu defa tutarsa elimdeki ilaclari doktoruma vermeyi dusunuyorum kendisi bi hastasina versin. ama doktorum benim sinif arkadasim ve soguk zinciri bozmayacagimi biliyor ve kabul eder. yasak da olsa ara ara burada da insanlarin birbirinden aldigini okudum.

Şurada sabretmen gereken 10 gün var. Niye zorluyorsun kendini bişey olacağını sanmıyorum ama stresi at kenara. Bebek için sağlıksız bir durum. Kocan da ayıp etmiş yani azcık alttan alıcak bugünlerde seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…