- 7 Aralık 2020
- 321
- 375
- 18
- 40
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.201
Evet progesteron. Bende istemiyorum hastaneye gitmeyi ama eşim de vurabilir mi acaba yaa yapamazsa korkuyorumBu iğne eğer progesteronsa benim eşim yapıyor iğneyi. Bu pandemi de hastaneye gitmeyi riske atamazdım zaten. İnternette bi sürü yardımcı video var bence eşin ya da bir yakının vursun. İğne öncesi buz tutuyorum hatta hiç ağrı sızı olmuyor. Ben amerikadayım zaten burada hemşireler de kendiniz vurun diye yönlendirdi bizi. İlla hemşirenin vurması gereken bir iğne değil.
Daha kan vermedim idrar testim silik çıkmıştı dün bugün baya belirgin çıktı aynı markayla tekrarladımGözün aydın canım, kaç çıktı sonucun
bence yapar hic gozunuzu korkutmayin hatta progesteronu hemsirelerin dogru yere vurmadigini bile dusunuyorum. evde kendi rahatinizda yapin bence, bana doktor her aksam 5-7 arasi igneyi yapin dedi bilmiyorum neden.Evet progesteron. Bende istemiyorum hastaneye gitmeyi ama eşim de vurabilir mi acaba yaa yapamazsa korkuyorumama hem iğne fiyatı hem vurdurma çok pahalı oluyor
Canim hep hormonlardan ben de esime gore cok atarliyim bu ara Allahtan kendisi cok alttan aliyor kavga etmedik henuz. Bisey olmaz Allahin izniyle. benim de 5. gun bugun, ilk trasnferimde de hissetmemistim simdi de ektra bi farklilik hissetmiyorum. Testi de 3. gun embriyosunda 7. gunde cizgi gormustum , simdi 5. gun embriyosu test yapsam mi yarin beklesem mi dusuncelerdeyimKızlar yaa bugün transferin 3. Günü. Sizinle paylaşmak istedim bu aralar biraz sıkıntılı zamanımdayım. Ben 2-3 gündür hep stresliyim sinirlendim falan eşimle de tartıştım sinirlenip kalktığımda yürümeme falan dikkat etmedim ağladım zorladım paso sinirlendim sanki bu tutmadı ya hem de benim yüzümden. Offf birşey olmuş mudur acaba
Nasılsın canım iyi geçti mi toplama inşallah güzel sonuçlar alirsinMerhaba kızlar günaydın ben birazdan evden çıkmam yumurta toplama işlemi için bana dua edin lütfen
Cok şükür iyi geçti canim suan hafif ağrım var 17 tane toplandı insallah sağlık buyur güzel emriyolar gelişirNasılsın canım iyi geçti mi toplama inşallah güzel sonuçlar alirsin
Acil de de olsa reçete istiyorlar ben haftalık prolutan da acil e gidiyorum 2 haftadır ecz nin verdiği reçete gösteriyorum vuruyo sağlık ocağı da yapar galiba aile doktorunun hemşiresi evde olsam sağlık ocağına giderim ama annemlerdeyim acil daha garanti geldi sağlık ocağı misafirim diye yapmazsaçok teşekkür ederim, amin inşallahh isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhastaneye acile mi gitmem gerekiyor peki?
İnşallah canım tüm dualarım seninle inşallah güzel gelişir büyür ve tutunurCok şükür iyi geçti canim suan hafif ağrım var 17 tane toplandı insallah sağlık buyur güzel emriyolar gelişir
Insallah canim benimde dualarim hepimiz için hepimizin yuzu güler inşallahİnşallah canım tüm dualarım seninle inşallah güzel gelişir büyür ve tutunur
Yok ben ciddi ciddi sinirlendirildim hormon mormon değilCanim hep hormonlardan ben de esime gore cok atarliyim bu ara Allahtan kendisi cok alttan aliyor kavga etmedik henuz. Bisey olmaz Allahin izniyle. benim de 5. gun bugun, ilk trasnferimde de hissetmemistim simdi de ektra bi farklilik hissetmiyorum. Testi de 3. gun embriyosunda 7. gunde cizgi gormustum , simdi 5. gun embriyosu test yapsam mi yarin beklesem mi dusuncelerdeyim
amin cumlemize zaten zor zamanlardan geciyoruz biraz anlayis hakkimiz benceYok ben ciddi ciddi sinirlendirildim hormon mormon değilsağolsun alttan alan da olmadı bişey diyemiyorum Allah herkese akıl fikir versin bize de versin. Bence bekle daha erken yaa ilk transferim kimyasaldı onda 5. Gün embriyo 7. Günde anca çıkmıştı 6. Günde çıkmamıştı. Bence 7. Günde falan yap sabredebilirsen
Sizin ilki düşük müydü benim ilki kimyasaldı. 10. Gün 64 Dü 12. Gün 85diamin cumlemize zaten zor zamanlardan geciyoruz biraz anlayis hakkimiz benceevet en iyisi beklemek sanirim. persembe transferi oldum bu persembe sabah testi yapayim bi bakalim nasip. Psikopat gibi de bilimsel makaleleri okuyorum. 12. gun kan testi 85 ustu cikanlarin dusuk yapma ihtimalleri cok daha dusuk oluyormus. Benim ilkinde 75ti.
dusuktu 6.haftadan sonra gelisimi durdu. okudugum makale 85den dusuk olunca ilk 3 ayda buyuk ihtimal duser yaziyordu ama 12. gun testi 300un ustunde cikarsa dusuk ihtimali sadece %9 oluyormud baya dusuk ihtimal yaniSizin ilki düşük müydü benim ilki kimyasaldı. 10. Gün 64 Dü 12. Gün 85di
hic duymadim canim ama meyveler de o kadar buyuk sakinca yok cogunlugu su ve seker zaten. bi taneden de bisey olmaz. ama korkuyorsan onlem icin bol su ic su cabucak sindirilip vucuttan atilmasini saglar. demet demet maydanoz yemenin haricinde yiyecekler az miktarla direkt dusuge sebep olmaz.Kızlar bişey sorucam yanlış mı okudum ya da nerde okudum bilmiyorum ama. Acaba hurma yemek sakıncalı mı transferden sonra. bu trabzon hurma meyvesinden.
yurtdisindayim burada facebook uzerinden insanlar birbirine veriyor/satiyor. sahsen kendim eger bu defa tutarsa elimdeki ilaclari doktoruma vermeyi dusunuyorum kendisi bi hastasina versin. ama doktorum benim sinif arkadasim ve soguk zinciri bozmayacagimi biliyor ve kabul eder. yasak da olsa ara ara burada da insanlarin birbirinden aldigini okudum.Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışacağım. Tedavilerinizden arta kalan iğneleri ne yapıyorsunuz birilerine mi veriyorsunuz acaba? Elimde sadece 5 şırınga gonapeptyl iğne kaldı 30 ekim tarihinde almıştım ziyan olsun istemiyorum soğuk zincir hiç bozulmadı ve hep 2 derecede saklandı. Ne yapmalıyım?
Şurada sabretmen gereken 10 gün var. Niye zorluyorsun kendiniKızlar yaa bugün transferin 3. Günü. Sizinle paylaşmak istedim bu aralar biraz sıkıntılı zamanımdayım. Ben 2-3 gündür hep stresliyim sinirlendim falan eşimle de tartıştım sinirlenip kalktığımda yürümeme falan dikkat etmedim ağladım zorladım paso sinirlendim sanki bu tutmadı ya hem de benim yüzümden. Offf birşey olmuş mudur acaba
Progestan iğnesimi?Kesinlikle yapan kişiyle alakalı benim esim vuruyor iğnelerimi tek bir gün hemşire vurdu artık nasil vurdu bilmiyorum tas gibi kitle var sanki orda;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?