- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.181
Kesinlikle yapan kişiyle alakalı benim esim vuruyor iğnelerimi tek bir gün hemşire vurdu artık nasil vurdu bilmiyorum tas gibi kitle var sanki orda;(Evet çok ağır bi iğne gece acısına uyanıyordum ilk başlarda sağımdan soluma döneniyordum. Yapan kişiye söyle çok ama çok yavaş versin ilacı
Merhaba. Hayırlısı olsun, sağlıkla tutunsun. Reçeten varsa herhangi bir hastane veya sağlık ocağında vurdurabilirsin. Reçetesiz vurmazlar.Kızlar merhaba, dün transferim yapıldı. Bu kalçadan verilen iğneleri ücretsiz nerede vurdurabiliriz? Yakınımda oturan arkadaşımın annesi vardı hemşire o vuruyordu fakat iğne başı 50TL ve bu iğnelerde uzun sürecek gibi. yardımcı olur musunuz?
Katılıyorum. Benim de annem vuruyor hiç ağrı sızı yok. Çok yavaş verilmeli ilaç, sonrasında da pamukla bastırarak dağıtılmalı.Kesinlikle yapan kişiyle alakalı benim esim vuruyor iğnelerimi tek bir gün hemşire vurdu artık nasil vurdu bilmiyorum tas gibi kitle var sanki orda;(
çok teşekkür ederim, amin inşallahh isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba. Hayırlısı olsun, sağlıkla tutunsun. Reçeten varsa herhangi bir hastane veya sağlık ocağında vurdurabilirsin. Reçetesiz vurmazlar.
Hayırlı olsun, kaliteli embriyoların olsun inşallahMerhaba kızlar ben yumurta toplama operasyonun dan ciktim 17 tane toplandı bakalım inşallah sağlıkla gelisirler
Hadi geçmiş olsun sağlıklı kaliteli olsunlar inşallahMerhaba kızlar ben yumurta toplama operasyonun dan ciktim 17 tane toplandı bakalım inşallah sağlıkla gelisirler
Evet acilde reçeteyle vurdurabilirsin.çok teşekkür ederim, amin inşallahh isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhastaneye acile mi gitmem gerekiyor peki?
TeşekkürlerEvet acilde reçeteyle vurdurabilirsin.
Dediğiniz gibi olduuuMutlu olursun hic merak etme burayada yaz yarin yapinca zaten ikinci cizgi çıkmış daha ne olsun
Evet 12. Gün tekrar isticek
Gözün aydın canım, kaç çıktı sonucunDediğiniz gibi olduuu
Bu pgt fiyatları nasıl? Tek embriyo üzerinden mi fiyatlandırılıyor?Nasil yani kac tane gonderdiniz? Bizimkinde 4 taneden 1 normal digerlerinde cesitli trizomiler bulunmus direk imha ettiler duser diye.. ozelden atiyorum benimkini bir bak
Insallah canim simdi bekleme sureci kotu birde doktor yurt disine dna incelemeye gönderebiliriz dediHadi geçmiş olsun sağlıklı kaliteli olsunlar inşallah
Açıkçası hastanede yaptırmadım hiç ama acilden yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Enjeksiyon odası diye bir şey vardı acillerde, iğne yaptıranlar için.çok teşekkür ederim, amin inşallahh isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhastaneye acile mi gitmem gerekiyor peki?
Bu iğne eğer progesteronsa benim eşim yapıyor iğneyi. Bu pandemi de hastaneye gitmeyi riske atamazdım zaten. İnternette bi sürü yardımcı video var bence eşin ya da bir yakının vursun. İğne öncesi buz tutuyorum hatta hiç ağrı sızı olmuyor. Ben amerikadayım zaten burada hemşireler de kendiniz vurun diye yönlendirdi bizi. İlla hemşirenin vurması gereken bir iğne değil.Kızlar merhaba, dün transferim yapıldı. Bu kalçadan verilen iğneleri ücretsiz nerede vurdurabiliriz? Yakınımda oturan arkadaşımın annesi vardı hemşire o vuruyordu fakat iğne başı 50TL ve bu iğnelerde uzun sürecek gibi. yardımcı olur musunuz?
Ben daha erkenden yaparım gibi me geliyoSen erken yaparsın5.gün erken tutuyor, sanki 3.gün embriyosu koymuşlar.
Aynen az kaldı cnm bakalım hayırlısı artıkÖyle oluyor ya bir var bir yok. Ama az kaldı ha gayret. Son düzlüktesin
Canım var mı ağrı sızı batma yanma gibi bişeyler, nasıl geçiyor ayaklandın mı yavaş yavaş 3. Gün bugünAynen az kaldı cnm bakalım hayırlısı artık
Yok kuzum ağrı sızı yok sadece adet ağrısı oluyor arada ama batma falan yok hiç. Az önce gruba da yazdım 2 gündür falan sinirliyim ya sıkıntılarım vardı. Ayaklandım kalkıp yürüyorum oturuyorum pek dikkat etmiyorum. Yani birşey kaldırıp kondurmadım da ama ne bilim sanki tutmasını engelledim gibi hissediyorum. Ayrıca teşekkür ederim sorduğun içinCanım var mı ağrı sızı batma yanma gibi bişeyler, nasıl geçiyor ayaklandın mı yavaş yavaş 3. Gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?