- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.121
Maşallah nasıl dayandin 10 gun evde test yapmadan vallahi helal olsunKizlar yarin 10.gunum hic test yapmadim idrar falan almadim bile.Cok korkuyorim sanirm hic bisey yapmaya cesaretim yok...
Regli olcakmisim gibi kasiklarima kramp giriyo sadece.
Hoşbuldum canım, herşey yolunda gider sizin içinde umarım sizin nerde tedaviniz kaçıncı gün embriyosu kalitesi falan nasıl? yok bu 3. Tüp bebek denemem ama 2 tanesi novaartta 3. Gün taze transferdi tutmadı merkezi değiştirmeye karar verdik eşimde y delasyonu var genetik yani sıkıntımız aralık ayında bahçeci de berfu hocada yaptık 3. Denemeyi işte 17 yumurta toplandı 6. Güne kadar beklettiler gelişimi geriden gelen 4bc kalite bi tane dondurdular şuan öyle kalınlaştırma falan bilgim yok ne olduguna dair adetinle beraber gel hormonların ve rahmin normalse transfer edelim dediler.Hoşgeldin canım, ben de 2 haftaya transfer olacam, herşey yolunda giderse ocak sonu sanırım transferim. İlk transferin mi olacak senin, rahim kalınlaştırma mı yapılıyor şu anda ne aşamadasın
Çok sabırlısin tatlım ya ben şimdiden hangi gün yaparım diye planliyorumKizlar yarin 10.gunum hic test yapmadim idrar falan almadim bile.Cok korkuyorim sanirm hic bisey yapmaya cesaretim yok...
Regli olcakmisim gibi kasiklarima kramp giriyo sadece.
Kaç tane kaldı 5.yada 6.guneHoşbuldum canım, herşey yolunda gider sizin içinde umarım sizin nerde tedaviniz kaçıncı gün embriyosu kalitesi falan nasıl? yok bu 3. Tüp bebek denemem ama 2 tanesi novaartta 3. Gün taze transferdi tutmadı merkezi değiştirmeye karar verdik eşimde y delasyonu var genetik yani sıkıntımız aralık ayında bahçeci de berfu hocada yaptık 3. Denemeyi işte 17 yumurta toplandı 6. Güne kadar beklettiler gelişimi geriden gelen 4bc kalite bi tane dondurdular şuan öyle kalınlaştırma falan bilgim yok ne olduguna dair adetinle beraber gel hormonların ve rahmin normalse transfer edelim dediler.
İnşaAllah yaaa sevincim kursağımda kaldı bugün ölü gibiydim resmen yarın 8.günüm haklısınız Mutlu olursam idrar testindeki sonuçtan 10.gün veririm çünkü doktorum 12.günde isticek bidahaBana kalırsa 10. günü bekle kan testi için
8.gün tekrar idrar testi yap evde
Yavrun seninle zaten heyecanlı anne
Allah razı olsun hepimize inşaAllah48 saati doldurduktan sonra verebilirsiniz sağlıkla ilerlesin
Tek bir tane kaldı canımKaç tane kaldı 5.yada 6.gune
Nasil yani kac tane gonderdiniz? Bizimkinde 4 taneden 1 normal digerlerinde cesitli trizomiler bulunmus direk imha ettiler duser diye.. ozelden atiyorum benimkini bir bakOlmaz olmaz birşey sağlıklı gelmisya öyle düşün bizde ngs ye gönderdik sağlıksız dediler açıklama yok sizin raporda ne yaziyor
Mutlu olursun hic merak etme burayada yaz yarin yapinca zaten ikinci cizgi çıkmış daha ne olsunİnşaAllah yaaa sevincim kursağımda kaldı bugün ölü gibiydim resmen yarın 8.günüm haklısınız Mutlu olursam idrar testindeki sonuçtan 10.gün veririm çünkü doktorum 12.günde isticek bidaha
Yazacam mutlakaMutlu olursun hic merak etme burayada yaz yarin yapinca zaten ikinci cizgi çıkmış daha ne olsun
Evet 12. Gün tekrar isticek
Ah yavrum çok da varmış ama sayılı gün geçer yaBugün 2. Günüm kuzu ya cumartesi olmuştum. Geçmiyor günler yaaa
Yaaa işte bu kadaaaaarMerhabalaaar 1143 çıktı bugun test sonucum perşembe günü keseyi görmeye gidiyoruz allah izin verirse
Test gunum 12.gun aslinda 3.gun embriyosuydu.Yarin 10.gunum.Garanti olsun diye 11.gun veriyim diyorum.Saglik ocaginda vericem bana cok yakin.O da bir gün sonra cikiyomus ama olsun zaten ben sonucu ogrenmeye cok korkuyorumMaşallah nasıl dayandin 10 gun evde test yapmadan vallahi helal olsun
Belirti yaşayanda var hiç belirti yaşamayip pozitifı görende var hiç stres yapma yarin mi test günün hayırlı güzel pozitif haberler al inşallah
Sorma Koficim daha var artık sonuç neticeye bağlansın istiyorum olur veya olmaz çok rahatım şuan yani şu saat itibariyle heran hissiyatım değişebiliyor o nedenle kesin konuşamıyorumAh yavrum çok da varmış ama sayılı gün geçer ya
Amin çok teşekkür ederim cümlemizinUmarim hayirli haberler alirsiniz embryolarinizdan Allah tamamini erdirsin
10. canımKaçıncı denemen canım niye genetiği gondereceksiniz?
Güzel hisler bunlar canim benimYazacam mutlakakalbim ağzımda atıyor ne zaman geçer bu his ya
Rabbim hayirli güzel pozitif haberler almayı nasip etsin canimTest gunum 12.gun aslinda 3.gun embriyosuydu.Yarin 10.gunum.Garanti olsun diye 11.gun veriyim diyorum.Saglik ocaginda vericem bana cok yakin.O da bir gün sonra cikiyomus ama olsun zaten ben sonucu ogrenmeye cok korkuyorum
Ben yurtdışındayım ikisini de vermedi doktorum tüm kan testlerini yaptı kan pıhtılaşması için hepsi normal gelince boşuna kullanmaya gerek yok dedi kullanınca ters bir etkisi bile olabilir dedi. Burada herkesin kan sulandırıcı kullandığını görünce ben de şaşırıyorum yanlış mı yapıyorum diyeAyy bugün 3. Gün hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavruncoraspirin verdi mi doktorun, ya da kan sulandırıcı iğne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?