Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet çok ağır bi iğne gece acısına uyanıyordum ilk başlarda sağımdan soluma döneniyordum. Yapan kişiye söyle çok ama çok yavaş versin ilacı
Kesinlikle yapan kişiyle alakalı benim esim vuruyor iğnelerimi tek bir gün hemşire vurdu artık nasil vurdu bilmiyorum tas gibi kitle var sanki orda;(

Kızlar merhaba, dün transferim yapıldı. Bu kalçadan verilen iğneleri ücretsiz nerede vurdurabiliriz? Yakınımda oturan arkadaşımın annesi vardı hemşire o vuruyordu fakat iğne başı 50TL ve bu iğnelerde uzun sürecek gibi. yardımcı olur musunuz?

Kızlar merhaba, dün transferim yapıldı. Bu kalçadan verilen iğneleri ücretsiz nerede vurdurabiliriz? Yakınımda oturan arkadaşımın annesi vardı hemşire o vuruyordu fakat iğne başı 50TL ve bu iğnelerde uzun sürecek gibi. yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Hayırlısı olsun, sağlıkla tutunsun. Reçeten varsa herhangi bir hastane veya sağlık ocağında vurdurabilirsin. Reçetesiz vurmazlar.

Kesinlikle yapan kişiyle alakalı benim esim vuruyor iğnelerimi tek bir gün hemşire vurdu artık nasil vurdu bilmiyorum tas gibi kitle var sanki orda;(
Katılıyorum. Benim de annem vuruyor hiç ağrı sızı yok. Çok yavaş verilmeli ilaç, sonrasında da pamukla bastırarak dağıtılmalı.

Merhaba. Hayırlısı olsun, sağlıkla tutunsun. Reçeten varsa herhangi bir hastane veya sağlık ocağında vurdurabilirsin. Reçetesiz vurmazlar.
çok teşekkür ederim, amin inşallahh isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200: hastaneye acile mi gitmem gerekiyor peki?

Nasil yani kac tane gonderdiniz? Bizimkinde 4 taneden 1 normal digerlerinde cesitli trizomiler bulunmus direk imha ettiler duser diye.. ozelden atiyorum benimkini bir bak
Bu pgt fiyatları nasıl? Tek embriyo üzerinden mi fiyatlandırılıyor?
Çok pahalı demişlerdi de hazırlıklı olmak istiyorum :KK17: Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

çok teşekkür ederim, amin inşallahh isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200: hastaneye acile mi gitmem gerekiyor peki?
Açıkçası hastanede yaptırmadım hiç ama acilden yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Enjeksiyon odası diye bir şey vardı acillerde, iğne yaptıranlar için.

Bu iğne eğer progesteronsa benim eşim yapıyor iğneyi. Bu pandemi de hastaneye gitmeyi riske atamazdım zaten. İnternette bi sürü yardımcı video var bence eşin ya da bir yakının vursun. İğne öncesi buz tutuyorum hatta hiç ağrı sızı olmuyor. Ben amerikadayım zaten burada hemşireler de kendiniz vurun diye yönlendirdi bizi. İlla hemşirenin vurması gereken bir iğne değil.

Kızlar yaa bugün transferin 3. Günü. Sizinle paylaşmak istedim bu aralar biraz sıkıntılı zamanımdayım. Ben 2-3 gündür hep stresliyim sinirlendim falan eşimle de tartıştım sinirlenip kalktığımda yürümeme falan dikkat etmedim ağladım zorladım paso sinirlendim sanki bu tutmadı ya hem de benim yüzümden. Offf birşey olmuş mudur acaba :(

Canım var mı ağrı sızı batma yanma gibi bişeyler, nasıl geçiyor ayaklandın mı yavaş yavaş 3. Gün bugün 🥰🧿🎉🎊🍀
Yok kuzum ağrı sızı yok sadece adet ağrısı oluyor arada ama batma falan yok hiç. Az önce gruba da yazdım 2 gündür falan sinirliyim ya sıkıntılarım vardı. Ayaklandım kalkıp yürüyorum oturuyorum pek dikkat etmiyorum. Yani birşey kaldırıp kondurmadım da ama ne bilim sanki tutmasını engelledim gibi hissediyorum. Ayrıca teşekkür ederim sorduğun için 🥰🙏🏻

Back