- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.001
Merhaba hanımlar benim de perşembe 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Sadece günde 2 estradiol (estrofem) ve progesteron iğne vuruluyorum her gün akşam 5-7 arası yapılması gerek dedi doktorum.
Eşim yapıyor iğneyi, öyle aşırı bir ağrı yaşamadım ki bu ikinci transferimiz ilkinde de eşim yapıyordu iğneyi. Kendinizi kasıyor olabilirsiniz ya da hastane de yaptırıyorsanız progesteron iğnesi kalçanın az üstüne yapılıyor hemşireler doğru yere yapmıyor olabilir
SağolasınHayırlııı olsunn canımmm çok normalll şuan
Bende 2 doz vuruyorum prolutex rahatım acısı yok alıştım artık sanırım ondanBen de ilk transferimde progestan vuruluyordum ağrıyordu. Şimdi prolutex vuruluyorum daha rahatım zayıfım aslında ama acımıyor göbeğim biraz etliama iki doz verdi bana çabuk bitiyo böyle de iğne
Normal canim benimde öyleydi igne falanda vuruluyoruz ya ondandan kaynakli benceKızlar ya transferden sonra bende biraz şişkinlik ve gaz oldu devamlı kasık bölgem hareketli daha dün oldum transfer
Hadi ya bulunması zor mu isteyince hemen verdiler bakalım bulamazsam mecbur bende öyle yaparım inşallh bulunur ya diğer türlü hastaneye git gel yapcamBende 2 doz vuruyorum prolutex rahatım acısı yok alıştım artık sanırım ondan
Bu aralar depolarda bulmak çok zor prolutexi bulamazsam mecbur Progestan vurulucam
Normal o zaman haklısın hem iğneler hem ilaçlar off valla yat yat sıkıldımNormal canim benimde öyleydi igne falanda vuruluyoruz ya ondandan kaynakli bence
Insallah bulunur canim bu aralar depolarda yokmuşHadi ya bulunması zor mu isteyince hemen verdiler bakalım bulamazsam mecbur bende öyle yaparım inşallh bulunur ya diğer türlü hastaneye git gel yapcam
Dur kiz daha dün bir bugün iki ben 1 aydir evdeyim sıkıldım vallaNormal o zaman haklısın hem iğneler hem ilaçlar off valla yat yat sıkıldım
Hayırlısı inşallahAmin canım benim yani 2aylik koşuşturmanin sonucu cuma gün son buluyor 12 gün sonrada burdan hamileyim diye paylaşmak nasip olur insallah
İntralipid serum diye geçiyormuş bağışıklık güçlendirici yemiş belkide cd56 için kullanılıyordur bilmemHayırlısı inşallahPeki sana hangi serumu yazdılar? Bu cd56 için olan serumlardan biri mi?
Ahahhaa çok fena kaçarımVaaaaayyy ben kaçanım diyorsun yanihava alanında koşmandan belliydi
Evet canım natural killer denilen kötü bağışıklık değeri yüksek olan anne adaylarına veriliyor, tutunan embriyoyu zararlı görüp saldıran bağışıklığı baskılıyor. Benim bu nedenle tutunan embriyom kimyasalla sonuçlandı. Şimdi yeniden yumurta topladık dün. Beşinci güne ulaşıp genetikten sağlıklı sonuç alırsak bu kez bana da serum vereceğini söyledi doktorum. Çok çok iyi yapmışsınız önden alarak. Güzel haberler ver inşallahİntralipid serum diye geçiyormuş bağışıklık güçlendirici yemiş belkide cd56 için kullanılıyordur bilmem
Bu transferi ilk diye düşün hayatım diğerini unutt dinlen bol boll stresten uzakkkSağolasıninşallah normaldir gerçi ilk transferimde de böyle olmuştu ondan korktum acaba yine aynı şeyi mi yaşıcam diye
Evet ben yaşadım canım hatta lekelememoldu regl günümdü çok tedirgin olmustum yat dinlen ayaklarını sıcak tut kalın çorap giy üşümesen bile ayaklarin sıcak olsunPozitifi alan arkadaslarim test sonucunu beklrken adet olacakmis gibi kasik agrisi cektinizmi?
Ne olduğunu da sorgulamadik verdiler aldık adam kendisini sağlama oluyor bütün ihtimalleri düşünüp bizde koşulsuz şartsız tamam diyoruz aslında ben ne düşünüyorum biliyormusun herşeyi uygulamak en iyisi bütün olanakları kullanan olmuyorsa ya sunuda yapsamiydik demeyeceksin.senin durum nedir şuanEvet canım natural killer denilen kötü bağışıklık değeri yüksek olan anne adaylarına veriliyor, tutunan embriyoyu zararlı görüp saldıran bağışıklığı baskılıyor. Benim bu nedenle tutunan embriyom kimyasalla sonuçlandı. Şimdi yeniden yumurta topladık dün. Beşinci güne ulaşıp genetikten sağlıklı sonuç alırsak bu kez bana da serum vereceğini söyledi doktorum. Çok çok iyi yapmışsınız önden alarak. Güzel haberler ver inşallah
Yok kız evde durmaktan değil yavaş hareket edip uzanmamtan sıkıldım istediğim gibi yatamıyorum da sırt üstü daral geldiDur kiz daha dün bir bugün iki ben 1 aydir evdeyim sıkıldım valla
Bel ağrısı ve kasık batması oluyordu bn 12.gün test yaptım idrarda çıktıKızlar.3. Gün embryo transferinin transfer gününü de sayarsak 4. günü.3. Gün embryo transferi olup pozitif sonuç alan arkadaşlar ne zaman test yaptınız?Ve belirtileriniz nelerdi?
Istedigin gibi yatabilirisn canim bir sakincasi yok ki.Yok kız evde durmaktan değil yavaş hareket edip uzanmamtan sıkıldım istediğim gibi yatamıyorum da sırt üstü daral geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?