- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.041
Hayırlı olsun canım ben de cumartesi oldum benden önce olcak senşn test günün inşallah mutlu haberlerini alırsınMerhaba hanımlar benim de perşembe 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Sadece günde 2 estradiol (estrofem) ve progesteron iğne vuruluyorum her gün akşam 5-7 arası yapılması gerek dedi doktorum.
Eşim yapıyor iğneyi, öyle aşırı bir ağrı yaşamadım ki bu ikinci transferimiz ilkinde de eşim yapıyordu iğneyi. Kendinizi kasıyor olabilirsiniz ya da hastane de yaptırıyorsanız progesteron iğnesi kalçanın az üstüne yapılıyor hemşireler doğru yere yapmıyor olabilir
Şuan bunu yazacaktım ben de bugün transferin 2. Günü adet ağrım oluyor ilkinde de olmuştu ama kimyasaldıPozitifi alan arkadaslarim test sonucunu beklrken adet olacakmis gibi kasik agrisi cektinizmi?
Benim bildiğin adet olacakmış gibi ağrım var çok değil hafif. 2. Gündeyim dahaBel ağrısı ve kasık batması oluyordu bn 12.gün test yaptım idrarda çıktı
Evet ilaçlarda aynı dewam edioz Bnm 1 ay oluyo progestan estrofem günde 3 er defa prolutex günde 2 kere dewam.Benim bildiğin adet olacakmış gibi ağrım var çok değil hafif. 2. Gündeyim daha
Benim de transferimin 7. Günü ve bende de aynı şekilde adet ağrıları var.Benim bildiğin adet olacakmış gibi ağrım var çok değil hafif. 2. Gündeyim daha
Az kalmis sagliklica yavruna kavusmani dilerimDaha olmadım canim transfer cuma gün olacağım inşallah güzel dileklerin için çok sağolbu son olur inşallah bebegime kavusurum
Amin tatlım amin hiç bitmiyor kaygılar pozitif sonrası lekemi gelecek kalp atışı kese diye uzayıp gidecek rabbim sağlıklı hayırlı evlat versinAz kalmis sagliklica yavruna kavusmani dilerimRabbim daha fazla ugrastirmasin kimseleri herkezin kucaklari dolsun bebelerle
Hic bitmiyor o kaygilar annelik kolay dglmis heleki tup bebek annesi olmakAmin tatlım amin hiç bitmiyor kaygılar pozitif sonrası lekemi gelecek kalp atışı kese diye uzayıp gidecek rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin
Sen şuan ne kadarlık sin? Evet canım benim zor ama olsun sonu güzel olacakninsallahHic bitmiyor o kaygilar annelik kolay dglmis heleki tup bebek annesi olmakbende hala yasiyormu? endisesi icindeyim... Allah yardimcimiz olsun hepimizin icini ferahlatsin olacak olacak insh ve sonrasinda da guzel seyler goreceksin
Neye gore ağır iş yapmicaz herkez dikkat et kndini kolla diyor. Bn yaklaşık 1 aydır hicbir iş yapmıyorum =// Eee haliyle erkek işi de nasıl olur bilirsiniz ev bni yıka diyor ve bn ufak tefek rahatcana hangi isleri yapabilirim fikir verin.....
Yoksa miskin miskin yatmaya dewammi edeyim
[/QUOTE
Kizzz yat bırakk vallahi isterse ev yürüsün umrumda değil senden ve bebeğinden kıymetli değil temiz olsa nolcak 2gune kalmaz aynı bosverrrrr
InshaAllah canim 11+2 yimSen şuan ne kadarlık sin? Evet canım benim zor ama olsun sonu güzel olacakninsallah
Benim de aynı. Ama 1 ay olmadı yani siz şuan hamilesiniz o zamanEvet ilaçlarda aynı dewam edioz Bnm 1 ay oluyo progestan estrofem günde 3 er defa prolutex günde 2 kere dewam.
Ben bu ağrıdan niyeyse hep korkuyorum. Gerçi adet tarihi de yaklaşınca olması normal ama adet tarihim 27 sinde daha 2. Gündeyim neden var bu ağrı çözemedşmBenim de transferimin 7. Günü ve bende de aynı şekilde adet ağrıları var.
Bn geçen pazartesi öğrendim tuttuğunu yarın ultrosona gitcem kese için inşallah herşey yolundadır tutunca Da bi muddet bkliosun anlican =)Benim de aynı. Ama 1 ay olmadı yani siz şuan hamilesiniz o zaman
Hadi inşallah en güzel şekilde görBnde vücut temizligime atıldım anca yarın
Bn geçen pazartesi öğrendim tuttuğunu yarın ultrosona gitcem kese için inşallah herşey yolundadır tutunca Da bi muddet bkliosun anlican =)
Aynen öyle âmin inşallahHadi inşallah en güzel şekilde görvalla bu beklemeler 9 ay boyunca bitmicekki hiç Allah hepimize sabır versin
Ben de endişe ediyordum ama regl ağrısı hamilelik belirtilerinden de sayılıyıormuş ve de hamile kalan arkadaşlardan da bu ağrıyı çektiklerini duydukça biraz rahatlıyorum açıkçasıBen bu ağrıdan niyeyse hep korkuyorum. Gerçi adet tarihi de yaklaşınca olması normal ama adet tarihim 27 sinde daha 2. Gündeyim neden var bu ağrı çözemedşm
Valla hep öyle diyorlar ama nedense hiç inanasım gelmiyor inşallah öyledir ben ne zaman bu ağrıyı yaşasam hep uğursuz geldi bana. Benim diğeri kimyasaldı başlangıçta artıyordu değerim ama yine adet ağrısı olmuştu. Ne kasık batması ne bişey hiç bişey hissedememiştim. Açıkcası bu kasık batması nedir çok merak ediyorumBen de endişe ediyordum ama regl ağrısı hamilelik belirtilerinden de sayılıyıormuş ve de hamile kalan arkadaşlardan da bu ağrıyı çektiklerini duydukça biraz rahatlıyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?