Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Neye gore ağır iş yapmicaz herkez dikkat et kndini kolla diyor. Bn yaklaşık 1 aydır hicbir iş yapmıyorum =// Eee haliyle erkek işi de nasıl olur bilirsiniz ev bni yıka diyor ve bn ufak tefek rahatcana hangi isleri yapabilirim fikir verin.....
Yoksa miskin miskin yatmaya dewammi edeyim

Hayırlı olsun canım ben de cumartesi oldum benden önce olcak senşn test günün inşallah mutlu haberlerini alırsın

Az kalmis sagliklica yavruna kavusmani dilerim Rabbim daha fazla ugrastirmasin kimseleri herkezin kucaklari dolsun bebelerle
Amin tatlım amin hiç bitmiyor kaygılar pozitif sonrası lekemi gelecek kalp atışı kese diye uzayıp gidecek rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin

Amin tatlım amin hiç bitmiyor kaygılar pozitif sonrası lekemi gelecek kalp atışı kese diye uzayıp gidecek rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin
Hic bitmiyor o kaygilar annelik kolay dglmis heleki tup bebek annesi olmakbende hala yasiyormu? endisesi icindeyim... Allah yardimcimiz olsun hepimizin icini ferahlatsin olacak olacak insh ve sonrasinda da guzel seyler goreceksin

Hic bitmiyor o kaygilar annelik kolay dglmis heleki tup bebek annesi olmakbende hala yasiyormu? endisesi icindeyim... Allah yardimcimiz olsun hepimizin icini ferahlatsin olacak olacak insh ve sonrasinda da guzel seyler goreceksin
Sen şuan ne kadarlık sin? Evet canım benim zor ama olsun sonu güzel olacakninsallah

Bnde vücut temizligime atıldım anca yarın

Bn geçen pazartesi öğrendim tuttuğunu yarın ultrosona gitcem kese için inşallah herşey yolundadır tutunca Da bi muddet bkliosun anlican =)
Hadi inşallah en güzel şekilde gör valla bu beklemeler 9 ay boyunca bitmicekki hiç Allah hepimize sabır versin

Ben bu ağrıdan niyeyse hep korkuyorum. Gerçi adet tarihi de yaklaşınca olması normal ama adet tarihim 27 sinde daha 2. Gündeyim neden var bu ağrı çözemedşm
Ben de endişe ediyordum ama regl ağrısı hamilelik belirtilerinden de sayılıyıormuş ve de hamile kalan arkadaşlardan da bu ağrıyı çektiklerini duydukça biraz rahatlıyorum açıkçası

Ben de endişe ediyordum ama regl ağrısı hamilelik belirtilerinden de sayılıyıormuş ve de hamile kalan arkadaşlardan da bu ağrıyı çektiklerini duydukça biraz rahatlıyorum açıkçası
Valla hep öyle diyorlar ama nedense hiç inanasım gelmiyor inşallah öyledir ben ne zaman bu ağrıyı yaşasam hep uğursuz geldi bana. Benim diğeri kimyasaldı başlangıçta artıyordu değerim ama yine adet ağrısı olmuştu. Ne kasık batması ne bişey hiç bişey hissedememiştim. Açıkcası bu kasık batması nedir çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…