Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allah allah kizlar benin gobegim daha cok aciyo kalcamdan.kalcadan igne beni etkilemedi cok sukur.sizinde inslalah vurdukca azalır acisi.

Göbeğin zayıfsa yani yağ yoksa ondan çok acıyor olabilir, ben de iğneleri kalçadan vurulduğumda daha rahat ediyorum hep, kalçam daha yağlı, göbeğim dümdüz😂😂

Kızlar bu progestan iğne çok kötü valla yürümeyi bile engelliyor.Ben göbekten kullanıyordum doktor ikiye çıkarınca çok pahalıya geldi ve bulmakta zorlanıyordum o yüzden kalçadan olana geçtim ama çok fena ilk yapılırken birşey Yok sonra fena yapıyor.Ama kalçadan olan daha etkili dedi bir kaç eczacı da.Mecbur dayanacağız.12. haftaya kadar kullanacağım herhalde.
Az önce oldum ignemi bir problem yok şimdilik az bir topaklanma var bakalım gerisi nasıl olacak?öncesinde elimizde az isittik

Kızlar ilk beta hcg 72 iydi ikinci 140 çıkmış 2 hafta sonra kontrole gideceğiz artış güzel değil mi doktor tekrar istemedi ama bir kere daha yaptırsam mı sağlık ocağında?
Canım dr istemediyse hiç kafani bulandirma.. 2 hafta sonra direkt randevuna git ve geçen zamanın tadını çıkar.. Değerin gayet güzel artmış, tebrik ediyorum seni 🥰

Bende sevindim benim yağlarda ise yarar o zaman ama cesaret edemiyorum ya
5 günde 1 vurulduğum proluton depot bile bi kac gün ağrıyo diğerini düşünemiyorum hiç cesaret edemiyorum 🙈
Yarar yarar yağ iyidir iyi🙃Ne kadar acılı olsada başka şansımız yok bizim mecburuz

Kesinlikle başka şansımız yok prolutex bulamazsam mecbur vurulacam yapacak bise yok şifa olsun inşallah hepimize 🤲
Ben de ilk transferimde progestan vuruluyordum ağrıyordu. Şimdi prolutex vuruluyorum daha rahatım zayıfım aslında ama acımıyor göbeğim biraz etli 🤣 ama iki doz verdi bana çabuk bitiyo böyle de iğne

Merhaba hanımlar benim de perşembe 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Sadece günde 2 estradiol (estrofem) ve progesteron iğne vuruluyorum her gün akşam 5-7 arası yapılması gerek dedi doktorum.
Eşim yapıyor iğneyi, öyle aşırı bir ağrı yaşamadım ki bu ikinci transferimiz ilkinde de eşim yapıyordu iğneyi. Kendinizi kasıyor olabilirsiniz ya da hastane de yaptırıyorsanız progesteron iğnesi kalçanın az üstüne yapılıyor hemşireler doğru yere yapmıyor olabilir 🤔

Bana da estrofem verdi doktorum ve adetin 3. Günü kesti. Aynı gün gonal f ve diğer iki iğneye başladım. Bir yanlislik mi var acaba🥴
Arkadaş sonradan yazmıştı. Rahim ağzını geliştiriyormuş. Bide rahmi gerideymiş ve bi önceki sefer rahmi kalınlaşmamış. Ona tedavi amaçli vermişti. Yanlışlık yok yani 😊

Back