Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ne olduğunu da sorgulamadik verdiler aldık adam kendisini sağlama oluyor bütün ihtimalleri düşünüp bizde koşulsuz şartsız tamam diyoruz aslında ben ne düşünüyorum biliyormusun herşeyi uygulamak en iyisi bütün olanakları kullanan olmuyorsa ya sunuda yapsamiydik demeyeceksin.senin durum nedir şuan
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Biz dün yumurta toplama işlemine girdik. Bugün 1. gün 7 yumurta döllenmiş. Beşinci güne ulaşanları genetiğe gönderip bekleyeceğiz.

@Nosking canımcımmm geldim transferden aldım minikleri uzanıyorum şimdi 🥰🥰 kofiye de yazdım az evvel şansıma kendi doktorumla merkezdeki diğer doktorda katıldı transferime ikisi yaptılar çok mutlu oldum. Doktor güzel Bi transfer oldu dedi 😊
Hayirli olsun canim Rabbim cift cizgiler yuksek hcg li kocaman keseler gostermeyi nasib etsin sana😍❤️ ✨

Canim Allah tamamini da erdirsin yavrun sana simsiki tutunsun inshaAllah ❤️🥰 guzelce istiraat et bundan sonra kosusturmaca yok Allah izin verirse🙏🏻
Daha olmadım canim transfer cuma gün olacağım inşallah güzel dileklerin için çok sağol😍😘😘😘bu son olur inşallah bebegime kavusurum

Back