- 27 Ekim 2020
- 118
- 147
- 18
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #12.021
Senin de 3. Gün embryosu muydu peki?Ne zaman başlamıştı belirtilerin?Bel ağrısı ve kasık batması oluyordu bn 12.gün test yaptım idrarda çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de 3. Gün embryosu muydu peki?Ne zaman başlamıştı belirtilerin?Bel ağrısı ve kasık batması oluyordu bn 12.gün test yaptım idrarda çıktı
Istedigin gibi yatabilirsin sıkıntı yok yatmaktanda sirtlari agriyo insanin ben hatta oturdum hep uzattım ayaklarimiYok kız evde durmaktan değil yavaş hareket edip uzanmamtan sıkıldım istediğim gibi yatamıyorum da sırt üstü daral geldi![]()
Aynen bazen çok rahat oluyorum olursa olur olmazsa boşver yapıyorum amaaaan karmakarışık duygular içindeyimBu transferi ilk diye düşün hayatım diğerini unutt dinlen bol boll stresten uzakkk![]()
Ya ne bilim sanki yan yatınca zarar veriyomuşum gibi hissediyorum. Dediğim iyi oldu valla sırt üstü yatmak çok zor çünküIstedigin gibi yatabilirisn canim bir sakincasi yok ki.
Ay sorma valla bende yatmayı sevmedim oturuyorum biraz biraz ilk 3 gün bitsinde sonra daha iyi hareket ederimIstedigin gibi yatabilirsin sıkıntı yok yatmaktanda sirtlari agriyo insanin ben hatta oturdum hep uzattım ayaklarimi
Aynen dikkat et dinlen kendini yorma sonu güzel olsun inşallahAy sorma valla bende yatmayı sevmedim oturuyorum biraz biraz ilk 3 gün bitsinde sonra daha iyi hareket ederim
Maşallah canım ne güzelBen su an nerdeyse amuda kalkicam o derece rahat hareket ediyorim.
İnşallh arkadaşım cümlemiz içinAynen dikkat et dinlen kendini yorma sonu güzel olsun inşallah![]()
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Biz dün yumurta toplama işlemine girdik. Bugün 1. gün 7 yumurta döllenmiş. Beşinci güne ulaşanları genetiğe gönderip bekleyeceğiz.Ne olduğunu da sorgulamadik verdiler aldık adam kendisini sağlama oluyor bütün ihtimalleri düşünüp bizde koşulsuz şartsız tamam diyoruz aslında ben ne düşünüyorum biliyormusun herşeyi uygulamak en iyisi bütün olanakları kullanan olmuyorsa ya sunuda yapsamiydik demeyeceksin.senin durum nedir şuan
Hayirli olsun canim Rabbim cift cizgiler yuksek hcg li kocaman keseler gostermeyi nasib etsin sana@Nosking canımcımmm geldim transferden aldım minikleri uzanıyorum şimdikofiye de yazdım az evvel şansıma kendi doktorumla merkezdeki diğer doktorda katıldı transferime ikisi yaptılar çok mutlu oldum. Doktor güzel Bi transfer oldu dedi
![]()
Canim Allah tamamini da erdirsin yavrun sana simsiki tutunsun inshaAllahAmin canım benim yani 2aylik koşuşturmanin sonucu cuma gün son buluyor 12 gün sonrada burdan hamileyim diye paylaşmak nasip olur insallah![]()
Bendede olmustu canim normaldir usumeyle birlikte agrilar oluyorduPozitifi alan arkadaslarim test sonucunu beklrken adet olacakmis gibi kasik agrisi cektinizmi?
Umarim hayirli haberler alirsiniz embryolarinizdan Allah tamamini erdirsinKesinlikle aynı fikirdeyim. Biz dün yumurta toplama işlemine girdik. Bugün 1. gün 7 yumurta döllenmiş. Beşinci güne ulaşanları genetiğe gönderip bekleyeceğiz.
Niye kız yat istediğin gibiYok kız evde durmaktan değil yavaş hareket edip uzanmamtan sıkıldım istediğim gibi yatamıyorum da sırt üstü daral geldi![]()
Evet 3. Gün embryosuydu basından beri aynı bide baş ağrısı vardı bnm 2. Deneme idi birinciden farklı olduğu ortada idi yattım surekliSenin de 3. Gün embryosu muydu peki?Ne zaman başlamıştı belirtilerin?
Amin canım benim inşallah cümlemize gösterirHayirli olsun canim Rabbim cift cizgiler yuksek hcg li kocaman keseler gostermeyi nasib etsin sana![]()
![]()
Ne bilim kız ruhum sıkılıyorNiye kız yat istediğin gibi![]()
Kaçıncı denemen canım niye genetiği gondereceksiniz?Kesinlikle aynı fikirdeyim. Biz dün yumurta toplama işlemine girdik. Bugün 1. gün 7 yumurta döllenmiş. Beşinci güne ulaşanları genetiğe gönderip bekleyeceğiz.
Daha olmadım canim transfer cuma gün olacağım inşallah güzel dileklerin için çok sağolCanim Allah tamamini da erdirsin yavrun sana simsiki tutunsun inshaAllahguzelce istiraat et bundan sonra kosusturmaca yok Allah izin verirse
![]()