Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Gözün aydın İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın

Ben fitil kullaniyorum progestan bı iğne daha kaldıramaz artık göbeğim ekstra

Evet canım öyle daha ben başlamadım gobektende geçen tedavinden biliyom oksaparda fena.Progestandanmi oksaparmi senin?
Oksapar günlük çok yakiyo yaparken ya göbeğimi bide kırmızı kırmızı oluyo igneyi yaptığımız yer nedense bı sure progestan fitil estrofem folik prolutan haftada 1 iğne Allah'tan kalça o 2 ilaç da bitti kullanımı eksilttik şükür

Kizlar gerçekten kalçadan yapılan progesteron çok acıtıyor bende 3 günde bir onu yaptırıyorum hergün de prolutex yapıyorum sabah akşam göbeğimden yapmaya çok alıştım ama kalçadan yapılan çok yağlı olduğundan zor dağılıyor ilaç tabi herkesin bünyesine göre tedavisi farklıdır Rabbim çektiğimiz bu zorlukların mükâfatini verir inşallah

Kızlar bu progestan iğne çok kötü valla yürümeyi bile engelliyor.Ben göbekten kullanıyordum doktor ikiye çıkarınca çok pahalıya geldi ve bulmakta zorlanıyordum o yüzden kalçadan olana geçtim ama çok fena ilk yapılırken birşey Yok sonra fena yapıyor.Ama kalçadan olan daha etkili dedi bir kaç eczacı da.Mecbur dayanacağız.12. haftaya kadar kullanacağım herhalde.

Benimde transfer 13 Ocak 2021 3.gun embriyo 2 tane

Sifa olsun inşallah ya evet maalesef kalçadan olan maalesef çok acıtıyormuş.
Bende prolutex kullanıyorum az kaldı bitince ne yapicam bilmem inşallah bulurum

Sifa olsun inşallah ya evet maalesef kalçadan olan maalesef çok acıtıyormuş.
Bende prolutex kullanıyorum az kaldı bitince ne yapicam bilmem inşallah bulurum
İnşallah canım çok pahalı oda ya bende progestan dex kullanıyordum bakalım bu ağrılara dayanabilecek miyim

Kızlar ilk beta hcg 72 iydi ikinci 140 çıkmış 2 hafta sonra kontrole gideceğiz artış güzel değil mi doktor tekrar istemedi ama bir kere daha yaptırsam mı sağlık ocağında?

Çok şükür canım, iyi olmana sevindim valla biraz rahatlat zihnini artık, bebişler iyiler daha da iyi olacaklar inşallah bak ne güzel şeyler söylemiş doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…