- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.907
- 88
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.961
Gözün aydınKızlar acile gittim bebeğin kalp atışlarını karından duyduk çok şükür .Diğer kese hâlâ boş.Ama devlet hastanesi olduğu için çok kötüydü cihazları.Kanama alanı felan söylemedi yok demek ki.iğnemi yaptırdım sonra yatış yapıldı kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak Doktora söyleyince hemen yapmak lazım onu dedi
Göbeğim de yer kalmadı artık habire morariyoNe bileyim anacim ya kevgire döndük
Ben fitil kullaniyorum progestan bı iğne daha kaldıramaz artık göbeğim ekstraHalleyyy hayirli olsun canim insallah.Gec olsun ama sonu guzel olsun insallah.
Kızlar bende progestan igne kullanıyorum oteki pahali diye.Deneyim cok agriliysa olmadi prolutexe geçerim dedim.Eczaci 1 lira bile indirmedi sinirlerim bozuldu.htta esim kizdi bosver pahali olsun alalim dedi.inat etttim almadim.ama benim agri yok o kalçadan igenelrden.hafif oluyor ertesi gun geçiyor cok sukur.o da elimle bstirdigimda.
Evet canım öyle daha ben başlamadım gobektende geçen tedavinden biliyom oksaparda fena.Progestandanmi oksaparmi senin?Göbeğim de yer kalmadı artık habire morariyo
Oksapar günlük çok yakiyo yaparken ya göbeğimi bide kırmızı kırmızı oluyo igneyi yaptığımız yer nedense bı sure progestan fitil estrofem folik prolutan haftada 1 iğne Allah'tan kalça o 2 ilaç da bitti kullanımı eksilttik şükürEvet canım öyle daha ben başlamadım gobektende geçen tedavinden biliyom oksaparda fena.Progestandanmi oksaparmi senin?
Hadi inşallah yaa gün sayıyorum valla heyecanlaBu sefer kat kat artarak çıkacak inşallah tatlım, gün geçtikçe koyulaşacak, sonra da kanda çok güzel bir değer çıkacak
Hadi bakalım hayırlı haberlerle bekliyoruz haber ver mutlaka aklımdasınTabiki cnm her şeyde vardır bir hayır napalımKalınlasmada sıkıntı yok sıkıntı tekrar incelmesi sanırım ilaçlar ters tepio bakalm yrn görüşcez drla neye karar vercez yazarım
Benimde transfer 13 Ocak 2021 3.gun embriyo 2 tane
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
@Meleqimmelek7890 31
Aralık5.gün
Embryo-
Bende 13unde transfer oldum test gününüz 25i mi?Benimde transfer 13 Ocak 2021 3.gun embriyo 2 tane
Bir yolunu bulmuş demek kiAyrılık sonrası o zaman tutmuş bebiş
Adam da uzmanlaşmış tabii insanın zorunu gözünden anlıyorAhaha alemsin valla sen çaycilarin başkanı...
Adam ustası yavrum akşama kadar o işle muhattap.aman hiçte zoruma gitmez olsada hoş olmasadaAdam da uzmanlaşmış tabii insanın zorunu gözünden anlıyor
Aynen 25 i canımBende 13unde transfer oldum test gününüz 25i mi?
Kızlar bu progestan iğne çok kötü valla yürümeyi bile engelliyor.Ben göbekten kullanıyordum doktor ikiye çıkarınca çok pahalıya geldi ve bulmakta zorlanıyordum o yüzden kalçadan olana geçtim ama çok fena ilk yapılırken birşey Yok sonra fena yapıyor.Ama kalçadan olan daha etkili dedi bir kaç eczacı da.Mecbur dayanacağız.12. haftaya kadar kullanacağım herhalde.
İnşallah canım çok pahalı oda ya bende progestan dex kullanıyordum bakalım bu ağrılara dayanabilecek miyimSifa olsun inşallah ya evet maalesef kalçadan olan maalesef çok acıtıyormuş.
Bende prolutex kullanıyorum az kaldı bitince ne yapicam bilmem inşallah bulurum
Kızlar bu progestan iğne çok kötü valla yürümeyi bile engelliyor.Ben göbekten kullanıyordum doktor ikiye çıkarınca çok pahalıya geldi ve bulmakta zorlanıyordum o yüzden kalçadan olana geçtim ama çok fena ilk yapılırken birşey Yok sonra fena yapıyor.Ama kalçadan olan daha etkili dedi bir kaç eczacı da.Mecbur dayanacağız.12. haftaya kadar kullanacağım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?