- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.981
Allah allah kizlar benin gobegim daha cok aciyo kalcamdan.kalcadan igne beni etkilemedi cok sukur.sizinde inslalah vurdukca azalır acisi.
Çok sağol canım evet artık sakinleşmeye çalışıyorumÇok şükür canım, iyi olmana sevindim vallabiraz rahatlat zihnini artık, bebişler iyiler daha da iyi olacaklar inşallah bak ne güzel şeyler söylemiş doktorun
Yaa bunu bilmiyordum yağlı olunca daha mi az acıtıyormuşGöbeğin zayıfsa yani yağ yoksa ondan çok acıyor olabilir, ben de iğneleri kalçadan vurulduğumda daha rahat ediyorum hep, kalçam daha yağlı, göbeğim dümdüz
Yaa bunu bilmiyordum yağlı olunca daha mi az acıtıyormuş
Az önce oldum ignemi bir problem yok şimdilik az bir topaklanma var bakalım gerisi nasıl olacak?öncesinde elimizde az isittikKızlar bu progestan iğne çok kötü valla yürümeyi bile engelliyor.Ben göbekten kullanıyordum doktor ikiye çıkarınca çok pahalıya geldi ve bulmakta zorlanıyordum o yüzden kalçadan olana geçtim ama çok fena ilk yapılırken birşey Yok sonra fena yapıyor.Ama kalçadan olan daha etkili dedi bir kaç eczacı da.Mecbur dayanacağız.12. haftaya kadar kullanacağım herhalde.
Aaa benim yağlar bir işe yarayacakİğne yapan hemşire öyle demişti, çok zayıfsın göbekten canın yanar kalçadan daha rahat edersin dedi, gerçekten de öyle, kalçadan vurulunca daha rahat ediyorum
Bana da estrofem verdi doktorum ve adetin 3. Günü kesti. Aynı gün gonal f ve diğer iki iğneye başladım. Bir yanlislik mi var acabaEstrofem niye verdi o zamangidince sorar mısın? Ilk kez duydun böyle bişey. Tedavi öncesi estrofem
Progestan iğne neden verdi doktorunuz ben kullanmıyorum,herşey çok karışıkAz önce oldum ignemi bir problem yok şimdilik az bir topaklanma var bakalım gerisi nasıl olacak?öncesinde elimizde az isittik
Canım dr istemediyse hiç kafani bulandirma.. 2 hafta sonra direkt randevuna git ve geçen zamanın tadını çıkar.. Değerin gayet güzel artmış, tebrik ediyorum seniKızlar ilk beta hcg 72 iydi ikinci 140 çıkmış 2 hafta sonra kontrole gideceğiz artış güzel değil mi doktor tekrar istemedi ama bir kere daha yaptırsam mı sağlık ocağında?
Bende sevindim benim yağlarda ise yarar o zaman ama cesaret edemiyorum yaAaa benim yağlar bir işe yarayacak
Yarar yarar yağ iyidir iyiBende sevindim benim yağlarda ise yarar o zaman ama cesaret edemiyorum ya
5 günde 1 vurulduğum proluton depot bile bi kac gün ağrıyo diğerini düşünemiyorum hiç cesaret edemiyorum
Kesinlikle başka şansımız yok prolutex bulamazsam mecbur vurulacam yapacak bise yok şifa olsun inşallah hepimizeYarar yarar yağ iyidir iyiNe kadar acılı olsada başka şansımız yok bizim mecburuz
Ben de ilk transferimde progestan vuruluyordum ağrıyordu. Şimdi prolutex vuruluyorum daha rahatım zayıfım aslında ama acımıyor göbeğim biraz etliKesinlikle başka şansımız yok prolutex bulamazsam mecbur vurulacam yapacak bise yok şifa olsun inşallah hepimize
Herkesin tedavisine göre değişiyor canım şuan biz transfer aşamasındayız transferden 5gun önce veriliyorProgestan iğne neden verdi doktorunuz ben kullanmıyorum,herşey çok karışık
Vaaaaayyy ben kaçanım diyorsun yaniAdam ustası yavrum akşama kadar o işle muhattap.aman hiçte zoruma gitmez olsada hoş olmasada
Hayırlııı olsunn canımmm çok normalll şuanKızlar ya transferden sonra bende biraz şişkinlik ve gaz oldu devamlı kasık bölgem hareketli daha dün oldum transfer
Arkadaş sonradan yazmıştı. Rahim ağzını geliştiriyormuş. Bide rahmi gerideymiş ve bi önceki sefer rahmi kalınlaşmamış. Ona tedavi amaçli vermişti. Yanlışlık yok yaniBana da estrofem verdi doktorum ve adetin 3. Günü kesti. Aynı gün gonal f ve diğer iki iğneye başladım. Bir yanlislik mi var acaba
Tamamdir şimdi olduHerkesin tedavisine göre değişiyor canım şuan biz transfer aşamasındayız transferden 5gun önce veriliyor
Herkesin tedavisine göre değişiyor canım şuan biz transfer aşamasındayız transferden 5gun önce veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?