Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar acile gittim bebeğin kalp atışlarını karından duyduk çok şükür .Diğer kese hâlâ boş.Ama devlet hastanesi olduğu için çok kötüydü cihazları.Kanama alanı felan söylemedi yok demek ki.iğnemi yaptırdım sonra yatış yapıldı kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak Doktora söyleyince hemen yapmak lazım onu dedi
Gözün aydın 😊İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın 🙏🏻

Halleyyy hayirli olsun canim insallah.Gec olsun ama sonu guzel olsun insallah.
Kızlar bende progestan igne kullanıyorum oteki pahali diye.Deneyim cok agriliysa olmadi prolutexe geçerim dedim.Eczaci 1 lira bile indirmedi sinirlerim bozuldu.htta esim kizdi bosver pahali olsun alalim dedi.inat etttim almadim.ama benim agri yok o kalçadan igenelrden.hafif oluyor ertesi gun geçiyor cok sukur.o da elimle bstirdigimda.
Ben fitil kullaniyorum progestan bı iğne daha kaldıramaz artık göbeğim ekstra 😂😂

Evet canım öyle daha ben başlamadım gobektende geçen tedavinden biliyom oksaparda fena.Progestandanmi oksaparmi senin?
Oksapar günlük çok yakiyo yaparken ya göbeğimi bide kırmızı kırmızı oluyo igneyi yaptığımız yer nedense bı sure progestan fitil estrofem folik prolutan haftada 1 iğne Allah'tan kalça o 2 ilaç da bitti kullanımı eksilttik şükür

Kizlar gerçekten kalçadan yapılan progesteron çok acıtıyor bende 3 günde bir onu yaptırıyorum hergün de prolutex yapıyorum sabah akşam 🤦🏼‍♀️ göbeğimden yapmaya çok alıştım ama kalçadan yapılan çok yağlı olduğundan zor dağılıyor ilaç tabi herkesin bünyesine göre tedavisi farklıdır Rabbim çektiğimiz bu zorlukların mükâfatini verir inşallah 😍

Kızlar bu progestan iğne çok kötü valla yürümeyi bile engelliyor.Ben göbekten kullanıyordum doktor ikiye çıkarınca çok pahalıya geldi ve bulmakta zorlanıyordum o yüzden kalçadan olana geçtim ama çok fena ilk yapılırken birşey Yok sonra fena yapıyor.Ama kalçadan olan daha etkili dedi bir kaç eczacı da.Mecbur dayanacağız.12. haftaya kadar kullanacağım herhalde.

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez belirsiz:KK66:5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
-:anneadayı:
Ssevincli Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
@Bade_badee 14
Aralık
5.gün
Embryo
- :anneadayı:
@ayseeeserkannn

17
Aralık
3gün
Embryo
-
@AaGg19
Aralık
5.gün
Embryo
@Snmdndr 15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@efuulimm 11
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Boncukboncuk33 8
Aralık
5.gün
Embryo
@Oaktree 12
Aralık
3.gün embryo-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nursevim03 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Mukuu2004 21
Aralık
3.gün
Embryo
@DuruDur 18
Aralık
5.gün
Embryo
-
@afrartis 14
Aralık
5.gün
Embryo
@Yellewangel23 21
Aralık
3.gün
Embryo
@EylulAdaArs 18
Aralık
3.gün
Embryo
-
@karrtanesiii 17
Aralık
5.gün
Embryo
@Khkh 21
Aralık
5.gün
Embryo
-
@dilek3829 24
Aralık
3.gün
Embryo
-
@elif5 23
Aralık
4.gün
Embryo
-
@wenebe 2
Ocak
5.gün
Embryo
-
@mumiscoming ocakembryo-
@Ayfer arslan 25
Aralık
3.gün
Embryo
-
@zzazu 25
Aralık
5.gün
Embryo
@Meleqimmelek7890 31
Aralık
5.gün
Embryo
-
Benimde transfer 13 Ocak 2021 3.gun embriyo 2 tane

Kızlar bu progestan iğne çok kötü valla yürümeyi bile engelliyor.Ben göbekten kullanıyordum doktor ikiye çıkarınca çok pahalıya geldi ve bulmakta zorlanıyordum o yüzden kalçadan olana geçtim ama çok fena ilk yapılırken birşey Yok sonra fena yapıyor.Ama kalçadan olan daha etkili dedi bir kaç eczacı da.Mecbur dayanacağız.12. haftaya kadar kullanacağım herhalde.

Sifa olsun inşallah ya evet maalesef kalçadan olan maalesef çok acıtıyormuş.
Bende prolutex kullanıyorum az kaldı bitince ne yapicam bilmem inşallah bulurum 🤲

Sifa olsun inşallah ya evet maalesef kalçadan olan maalesef çok acıtıyormuş.
Bende prolutex kullanıyorum az kaldı bitince ne yapicam bilmem inşallah bulurum 🤲
İnşallah canım çok pahalı oda ya bende progestan dex kullanıyordum bakalım bu ağrılara dayanabilecek miyim

Kızlar ilk beta hcg 72 iydi ikinci 140 çıkmış 2 hafta sonra kontrole gideceğiz artış güzel değil mi doktor tekrar istemedi ama bir kere daha yaptırsam mı sağlık ocağında?

Çok şükür canım, iyi olmana sevindim valla🥰 biraz rahatlat zihnini artık, bebişler iyiler daha da iyi olacaklar inşallah💕🧿 bak ne güzel şeyler söylemiş doktorun🧿🧿🧿

Back