Aralık - Ocak Transfer olacaklar

canm saolasn.ağrın yoksa kullan cnm herkeste aynı etkiyi yapmıyor kimisinin fena ağrıyr kimisi hafif atlatıyr ben bacagımı kaldıramıyrdm agrıdan.iyi geldıyse ona devam et;

Tabiki cnm her şeyde vardır bir hayır napalımKalınlasmada sıkıntı yok sıkıntı tekrar incelmesi sanırım ilaçlar ters tepio bakalm yrn görüşcez drla neye karar vercez yazarım

Bu progesteron iğneyi ne zaman veriyor bu doktorlar bacılar yaa, ben sadece estrofem kullanıyorum günde 3 tane, haftaya cumartesi kontrol var o zaman mı verir ki
Transfer öncesi olan kontrolde veriliyor birdaha gittiğimde verirler seninde guzelim

İndirim de bu mu 4tl yuh.yani 177tl ama 150ye felan verenler vrmıs.telden ararsn bir kaç eczane sorarsn fiyat vs konus uyarsa kargoyla gönderirler nerdeysen
Evet canım indirim bu yani 134 dese alamazdim 130 deyince aldıkaraştıracağım bakalım beybim

Senin transferinde hayırlı olsun canım dün oldun demi inşallah en önde başladın devaminida hamileyim diye söylersin inşallah arkandan geliyoruz
Hooopps en onde ben varim bir kere gecen cmt oldum transfer.Ama cok sinirlrrim bozuk ne stresli bu surec yaa hergun ağlıyorum.Psikoloji denen bisey kalmadi bende.Cok korkuyorum.

Hooopps en onde ben varim bir kere gecen cmt oldum transfer.Ama cok sinirlrrim bozuk ne stresli bu surec yaa hergun ağlıyorum.Psikoloji denen bisey kalmadi bende.Cok korkuyorum.
Ayh pardon canım sen degilmiydin ümidim yok falan diyen ne yaptın test yaptinmi çok zor aynen

Yok bugun 8.gunum benim.evde bir tane gebelik testi vardi ama baktim tarihi geçmiş.Direk kan vericem artik ama bilmiyorum nasil olcak bu korkuyla.
Aslında çıkıyormuş 8.hundede cesaretini toplaman lazım en iyisi kanda olan sabredebilirsen ama ben şahsen sabredemem

Kızlar bu ilaçlarda indirim genelde doktor ve eczane arasında bir anlaşma varsa falan oluyor. Yani doktorunuz şu eczaneden alabilirsiniz onlar indirim yapıyor falan diyebilir. Genelde hastane doktorlarının civar eczanelerle oluyor anlaşması değişik ilaçlarda.

Kızlar acile gittim bebeğin kalp atışlarını karından duyduk çok şükür .Diğer kese hâlâ boş.Ama devlet hastanesi olduğu için çok kötüydü cihazları.Kanama alanı felan söylemedi yok demek ki.iğnemi yaptırdım sonra yatış yapıldı kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak Doktora söyleyince hemen yapmak lazım onu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…