- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.941
canm saolasn.ağrın yoksa kullan cnm herkeste aynı etkiyi yapmıyor kimisinin fena ağrıyr kimisi hafif atlatıyr ben bacagımı kaldıramıyrdm agrıdan.iyi geldıyse ona devam et;Halleyyy hayirli olsun canim insallah.Gec olsun ama sonu guzel olsun insallah.
Kızlar bende progestan igne kullanıyorum oteki pahali diye.Deneyim cok agriliysa olmadi prolutexe geçerim dedim.Eczaci 1 lira bile indirmedi sinirlerim bozuldu.htta esim kizdi bosver pahali olsun alalim dedi.inat etttim almadim.ama benim agri yok o kalçadan igenelrden.hafif oluyor ertesi gun geçiyor cok sukur.o da elimle bstirdigimda.
Tabiki cnm her şeyde vardır bir hayır napalımBacım benim bu durumu detaylı konuşup daha doğal yol ile kalınlaştırsan işe yarar belki avakado nar falan bunlar hep iyi gelen şeylermişdualarım seninle ya valla bş yanım eksik kaldı birlikteydi transferimiz ama vardır Bi hayır bak gör
Transfer öncesi olan kontrolde veriliyor birdaha gittiğimde verirler seninde guzelimBu progesteron iğneyi ne zaman veriyor bu doktorlar bacılar yaa, ben sadece estrofem kullanıyorum günde 3 tane, haftaya cumartesi kontrol var o zaman mı verir ki
Evet canım indirim bu yani 134 dese alamazdim 130 deyince aldıkİndirim de bu mu 4tl yuh.yani 177tl ama 150ye felan verenler vrmıs.telden ararsn bir kaç eczane sorarsn fiyat vs konus uyarsa kargoyla gönderirler nerdeysen
İnşallah canım benimSağolasın canım benim dün oldum evet. gelin ardımdan başı ben çektiminşallah pozitif haberini de verebilirim sizi bekliyor olacağım kızçeler
Hooopps en onde ben varim bir kere gecen cmt oldum transfer.Ama cok sinirlrrim bozuk ne stresli bu surec yaa hergun ağlıyorum.Psikoloji denen bisey kalmadi bende.Cok korkuyorum.Senin transferinde hayırlı olsun canım dün oldun demi inşallah en önde başladın devaminida hamileyim diye söylersin inşallah arkandan geliyoruz
Ben sadece 1 eczande buldum o da bir kurus indirim yapmadı.Evet canım indirim bu yani 134 dese alamazdim 130 deyince aldıkaraştıracağım bakalım beybim
Ayh pardon canım sen degilmiydin ümidim yok falan diyen ne yaptın test yaptinmi çok zor aynenHooopps en onde ben varim bir kere gecen cmt oldum transfer.Ama cok sinirlrrim bozuk ne stresli bu surec yaa hergun ağlıyorum.Psikoloji denen bisey kalmadi bende.Cok korkuyorum.
Yapmıyorlar canım yapmiyorlar dedimya 134 ten 130a indirdiBen sadece 1 eczande buldum o da bir kurus indirim yapmadı.
177 tl degilmi o igne .Yapmıyorlar canım yapmiyorlar dedimya 134 ten 130a indirdi
Kaça veriyor canım oKizlar proluteks arayan varsa bnde satis mumessilinin teli var yardimci oluyor hangi eczanede var.Isterseniz verebilirim.
Yok bugun 8.gunum benim.evde bir tane gebelik testi vardi ama baktim tarihi geçmiş.Direk kan vericem artik ama bilmiyorum nasil olcak bu korkuyla.Ayh pardon canım sen degilmiydin ümidim yok falan diyen ne yaptın test yaptinmi çok zor aynen
Canim bana bir eczanenin telini verdi aradim 177 tl dedi.acibaemde bir eczane.konustum telde hic indirim yapmadi bir lira bile.Zaten karimiz yok ayagi yapti.Kaça veriyor canım o
Aslında çıkıyormuş 8.hundede cesaretini toplaman lazım en iyisi kanda olan sabredebilirsen ama ben şahsen sabredememYok bugun 8.gunum benim.evde bir tane gebelik testi vardi ama baktim tarihi geçmiş.Direk kan vericem artik ama bilmiyorum nasil olcak bu korkuyla.
Öyle diyorlar tatlimCanim bana bir eczanenin telini verdi aradim 177 tl dedi.acibaemde bir eczane.konustum telde hic indirim yapmadi bir lira bile.Zaten karimiz yok ayagi yapti.
4tl yle baya bir kar ettin bu ayın mutfak masrafı çıkmışEvet canım indirim bu yani 134 dese alamazdim 130 deyince aldıkaraştıracağım bakalım beybim
Uçak bileti aldık işte ona4tl yle baya bir kar ettin bu ayın mutfak masrafı çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?