Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba hanımlar benim de perşembe 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Sadece günde 2 estradiol (estrofem) ve progesteron iğne vuruluyorum her gün akşam 5-7 arası yapılması gerek dedi doktorum.
Eşim yapıyor iğneyi, öyle aşırı bir ağrı yaşamadım ki bu ikinci transferimiz ilkinde de eşim yapıyordu iğneyi. Kendinizi kasıyor olabilirsiniz ya da hastane de yaptırıyorsanız progesteron iğnesi kalçanın az üstüne yapılıyor hemşireler doğru yere yapmıyor olabilir 🤔

Ayy bugün 3. Gün hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrun🥰 coraspirin verdi mi doktorun, ya da kan sulandırıcı iğne.

Ben de ilk transferimde progestan vuruluyordum ağrıyordu. Şimdi prolutex vuruluyorum daha rahatım zayıfım aslında ama acımıyor göbeğim biraz etli 🤣 ama iki doz verdi bana çabuk bitiyo böyle de iğne
Bende 2 doz vuruyorum prolutex rahatım acısı yok alıştım artık sanırım ondan 😍
Bu aralar depolarda bulmak çok zor prolutexi bulamazsam mecbur Progestan vurulucam😔

Bende 2 doz vuruyorum prolutex rahatım acısı yok alıştım artık sanırım ondan 😍
Bu aralar depolarda bulmak çok zor prolutexi bulamazsam mecbur Progestan vurulucam😔
Hadi ya bulunması zor mu isteyince hemen verdiler bakalım bulamazsam mecbur bende öyle yaparım inşallh bulunur ya diğer türlü hastaneye git gel yapcam :(

İntralipid serum diye geçiyormuş bağışıklık güçlendirici yemiş belkide cd56 için kullanılıyordur bilmem
Evet canım natural killer denilen kötü bağışıklık değeri yüksek olan anne adaylarına veriliyor, tutunan embriyoyu zararlı görüp saldıran bağışıklığı baskılıyor. Benim bu nedenle tutunan embriyom kimyasalla sonuçlandı. Şimdi yeniden yumurta topladık dün. Beşinci güne ulaşıp genetikten sağlıklı sonuç alırsak bu kez bana da serum vereceğini söyledi doktorum. Çok çok iyi yapmışsınız önden alarak. Güzel haberler ver inşallah :KK200: :KK200:

Evet canım natural killer denilen kötü bağışıklık değeri yüksek olan anne adaylarına veriliyor, tutunan embriyoyu zararlı görüp saldıran bağışıklığı baskılıyor. Benim bu nedenle tutunan embriyom kimyasalla sonuçlandı. Şimdi yeniden yumurta topladık dün. Beşinci güne ulaşıp genetikten sağlıklı sonuç alırsak bu kez bana da serum vereceğini söyledi doktorum. Çok çok iyi yapmışsınız önden alarak. Güzel haberler ver inşallah :KK200: :KK200:
Ne olduğunu da sorgulamadik verdiler aldık adam kendisini sağlama oluyor bütün ihtimalleri düşünüp bizde koşulsuz şartsız tamam diyoruz aslında ben ne düşünüyorum biliyormusun herşeyi uygulamak en iyisi bütün olanakları kullanan olmuyorsa ya sunuda yapsamiydik demeyeceksin.senin durum nedir şuan

Kızlar.3. Gün embryo transferinin transfer gününü de sayarsak 4. günü.3. Gün embryo transferi olup pozitif sonuç alan arkadaşlar ne zaman test yaptınız?Ve belirtileriniz nelerdi?

Back