- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.901
Hayırlı olsun inşlh bebegım cumaya ne kaldı snrası pozitif haberini alalım artıkBizim yumurta falan kontrol edilmeden başlandı herkesin sistemi farklı olsun diğer ay olur rabbim geciktiriyor da güzelleştiriyordur dün kontrole 9.5mm çıktı endonetruyum cuma günü transfer dedi Dr estrofermi 4taneye çıkardı günlük serum yazdılar vitamin diğer ilaçlar yazdılar bugün itibariyle başladım işte bakalim
Tek şırınga da 2doz yaparlar bebegm de neden 2doz??Arkadaşlar progestan igne aynı anda ikidoz yazıyor reçetede 1siringays ikitup cekip 1popodanmi vurulacak yoksa iki siringayla tek tek iki smpul iki popodanmi?umarım anlatabilmişimdir
İnşallah canım benim inşallah senin yarın yine kontrol var demi belki olur seninde transferinHayırlı olsun inşlh bebegım cumaya ne kaldı snrası pozitif haberini alalım artık
1 tesadüf 2 artık istikrar.deneye deneye anladk .evt 2aydr bosyerr ilaç alımından yrldm artık nasip hayrlısı diğer ayHay Allah ilaçlara tepki veriyorsun demek ki. Bu iki olduanlayamıyorlar mı. O kadar ilaç içtin perişan oldun. Vardır bunda da bir hayr ne diyelim.
yani bebeğim drun yaptıgı yumurtayı takıp edip onun salgıladıgı progesteronu değerlendrmek doğal gebelk gibi yapmak.yumurta baskılayarakta yapıyormus söyledi.ben ilaçsız istiyorum artık.2aydır yordu bedenımıHalleycim yumurtlamanı neden baskılamadılar senin, bana geçen reglimin 21. Günü lucrin iğne verdi doktor, bu ayki yumurtlamamı engelledi sanırım, yani buralarda okuduğum kadarıyla lucrinin yumurtlamayı baskıladığı yazıyordu, senin yumurtlamana niye izin verdi acaba, anladığımdan değil de işte yine de bi sorayım dedim sana. Hangisi doğru hangisi yanlış ben bilemem tabi
Evt yrn ama ben bel bağlamıyrm artık.hayrlısı neyse o olsunİnşallah canım benim inşallah senin yarın yine kontrol var demi belki olur seninde transferin
Bilmiyorum ki canım asistan günaşırı 2doz dedi 50 mglik yani 100Tek şırınga da 2doz yaparlar bebegm de neden 2doz??
Evt 4adet yapıstrdılarclimara forte mi yapstrdin klasik mi cnm
ha günlk 50 yerıne gün asırı 100 popon daha az acır işteBilmiyorum ki canım asistan günaşırı 2doz dedi 50 mglik yani 100
Kalinlasmaz diyorsun yani dedinmi Dr birdahakine doğal deneyelim diye kankitosEvt yrn ama ben bel bağlamıyrm artık.hayrlısı neyse o olsun)kanka
Öyle düşündüler sanırsam asistan agrili bı iğne dedi bende dedim göbekten yapılan varmış prolutex onu alayım dedim o çok pahalıya mal olur sana dedi bı yapmada 4tane yapman gerek zaten içinde 7var sağolsun ilk defa maddi anlamda düşündülerha günlk 50 yerıne gün asırı 100 popon daha az acır işteikisini tek enjektörde yapıoalr Semaknc de ikili oluyor
kalınlassada iğneler(progestan)a başlayınca tekrar incelıyor. Pzt konuscam drla ilaç alımı bana yaramıyor ve cok bithap düştüm 2aydr.doğal süreç istediğimi sölücemKalinlasmaz diyorsun yani dedinmi Dr birdahakine doğal deneyelim diye kankitos
Ne bi yapmada 4 malmı bunlarÖyle düşündüler sanırsam asistan agrili bı iğne dedi bende dedim göbekten yapılan varmış prolutex onu alayım dedim o çok pahalıya mal olur sana dedi bı yapmada 4tane yapman gerek zaten içinde 7var sağolsun ilk defa maddi anlamda düşündüler
Doğal denesen bile progestan igne yine kullanman gerekmiyormu transfer öncesi?e bana dün estroferm yumurtani baskiliyor dediler zaten iğne sana ne verdilerdikalınlassada iğneler(progestan)a başlayınca tekrar incelıyor. Pzt konuscam drla ilaç alımı bana yaramıyor ve cok bithap düştüm 2aydr.doğal süreç istediğimi sölücemonun kafasında diğer ay yumurta baskılamak vardı
Ne bileyim anacim ya kevgire döndükNe bi yapmada 4 malmı bunlargün aşırı 100mg günluk 50mg oluyr prolutex 25mg gunde 2defa yapıosn hergün
Benim ilk denemem doğal oldu.Doğal denesen bile progestan igne yine kullanman gerekmiyormu transfer öncesi?e bana dün estroferm yumurtani baskiliyor dediler zaten iğne sana ne verdilerdi
Ben onu hiç bmiyorum canımBenim ilk denemem doğal oldu.
femara ile yumurta oluştu. 4 gün boyunca bir antibiyotik bir de bağışıklık baskılayıcı kortizon kullandım. Sonra çatlatma iğnesi yaptırdı. Peşine de transfer oldu.
Transferden sonra da progestan fitil kullandım. Çok rahat bir süreç gerçekten.
Ay ne güzel darısı bana inşallah artık 1 sonraki işleme geçmek istiyorum. Benim dozu az başlattı Dr. Önce 150 ydi son 1 haftadır falan 225. İşte bide dün hafif lekekenme olunca korktum çatladı mı yoksa diye inşallah öyle bişey olamamıştır. Yarın ola hayrolaVuruluyoruz bana 2 tane çatlama iğnesi verdi bugün gece saat 12 de vurucam pazartesi hiç birsey kullanmayacağım sali sabah opu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?