Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Arkadaşlar progestan igne aynı anda ikidoz yazıyor reçetede 1siringays ikitup cekip 1popodanmi vurulacak yoksa iki siringayla tek tek iki smpul iki popodanmi?umarım anlatabilmişimdir

Hayırlı olsun inşlh bebegım cumaya ne kaldı snrası pozitif haberini alalım artık

yani bebeğim drun yaptıgı yumurtayı takıp edip onun salgıladıgı progesteronu değerlendrmek doğal gebelk gibi yapmak.yumurta baskılayarakta yapıyormus söyledi.ben ilaçsız istiyorum artık.2aydır yordu bedenımı

ha günlk 50 yerıne gün asırı 100 popon daha az acır işte ikisini tek enjektörde yapıoalr Semaknc de ikili oluyor
Öyle düşündüler sanırsam asistan agrili bı iğne dedi bende dedim göbekten yapılan varmış prolutex onu alayım dedim o çok pahalıya mal olur sana dedi bı yapmada 4tane yapman gerek zaten içinde 7var sağolsun ilk defa maddi anlamda düşündüler

Kalinlasmaz diyorsun yani dedinmi Dr birdahakine doğal deneyelim diye kankitos
kalınlassada iğneler(progestan)a başlayınca tekrar incelıyor. Pzt konuscam drla ilaç alımı bana yaramıyor ve cok bithap düştüm 2aydr.doğal süreç istediğimi sölücem onun kafasında diğer ay yumurta baskılamak vardı

Ne bi yapmada 4 malmı bunlar gün aşırı 100mg günluk 50mg oluyr prolutex 25mg gunde 2defa yapıosn hergün

Doğal denesen bile progestan igne yine kullanman gerekmiyormu transfer öncesi?e bana dün estroferm yumurtani baskiliyor dediler zaten iğne sana ne verdilerdi

Doğal denesen bile progestan igne yine kullanman gerekmiyormu transfer öncesi?e bana dün estroferm yumurtani baskiliyor dediler zaten iğne sana ne verdilerdi
Benim ilk denemem doğal oldu.
femara ile yumurta oluştu. 4 gün boyunca bir antibiyotik bir de bağışıklık baskılayıcı kortizon kullandım. Sonra çatlatma iğnesi yaptırdı. Peşine de transfer oldu.

Transferden sonra da progestan fitil kullandım. Çok rahat bir süreç gerçekten.

Ben onu hiç bmiyorum canım PlutonMerkez arkadaşımız o şekilde deneyecekmis

Vuruluyoruz bana 2 tane çatlama iğnesi verdi bugün gece saat 12 de vurucam pazartesi hiç birsey kullanmayacağım sali sabah opu
Ay ne güzel darısı bana inşallah artık 1 sonraki işleme geçmek istiyorum. Benim dozu az başlattı Dr. Önce 150 ydi son 1 haftadır falan 225. İşte bide dün hafif lekekenme olunca korktum çatladı mı yoksa diye inşallah öyle bişey olamamıştır. Yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…