Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Doğal denesen bile progestan igne yine kullanman gerekmiyormu transfer öncesi?e bana dün estroferm yumurtani baskiliyor dediler zaten iğne sana ne verdilerdi
Doğalda iğne vermiolar ve ilaç asgari oluyr. Bana progestan her gün verdiler ama ben prolutex yazdırdm gunde 2defa göbekten yaptm sabah akşam.177tl fiyatı ama indirim yapan eczaneler oluyr .popodan olanına ben dayanamadm bebem acıyo o;)

Benim ilk denemem doğal oldu.
femara ile yumurta oluştu. 4 gün boyunca bir antibiyotik bir de bağışıklık baskılayıcı kortizon kullandım. Sonra çatlatma iğnesi yaptırdı. Peşine de transfer oldu.

Transferden sonra da progestan fitil kullandım. Çok rahat bir süreç gerçekten.
Evt bende artık böle denemek iatiyorum 2dir ilaçlı denioz olmuyor.

Doğalda iğne vermiolar ve ilaç asgari oluyr. Bana progestan her gün verdiler ama ben prolutex yazdırdm gunde 2defa göbekten yaptm sabah akşam.177tl fiyatı ama indirim yapan eczaneler oluyr .popodan olanına ben dayanamadm bebem acıyo o:KK66:
Bugün bende bakacağım tadına o meşhur ignenin dayanilmayacak agriysa prolutex alırız bizde eşim varsa madem öyle olanı niye bununla acı çekeceksin diye kızıyor zaten ama belli etmemeye çalışacağım maddi açıdan eksideyiz ama baktım dayanamadım bende diğerinden alırım popomdan önemli değil ya😉

Bugün bende bakacağım tadına o meşhur ignenin dayanilmayacak agriysa prolutex alırız bizde eşim varsa madem öyle olanı niye bununla acı çekeceksin diye kızıyor zaten ama belli etmemeye çalışacağım maddi açıdan eksideyiz ama baktım dayanamadım bende diğerinden alırım popomdan önemli değil ya😉
Asko hepimz maddi olarak yıprandk gerçekten ama acısına katlanamassanda yapacak bir şey yok mecbur alıyrz.;( hepsi acayip pahalı ilaçlarn. Alırsanızda indirim yaptırın mutlaka bir kaç yere sormadan almayın bebitom

Asko hepimz maddi olarak yıprandk gerçekten ama acısına katlanamassanda yapacak bir şey yok mecbur alıyrz.;( hepsi acayip pahalı ilaçlarn. Alırsanızda indirim yaptırın mutlaka bir kaç yere sormadan almayın bebitom
Tabiki canım açısına dayanamassam alırız eziyet çekmeye gerek yok Bildiğim biryer yokki İstanbul'da ilaçlarımı aldığım eczane var ona bir sorayım bakalım o az indirim yapıyor dün serumun tanesi 134 Muş indirim yaparmisiniz dedim 130 olsun dedi düşün yani

Halleyyy hayirli olsun canim insallah.Gec olsun ama sonu guzel olsun insallah.
Kızlar bende progestan igne kullanıyorum oteki pahali diye.Deneyim cok agriliysa olmadi prolutexe geçerim dedim.Eczaci 1 lira bile indirmedi sinirlerim bozuldu.htta esim kizdi bosver pahali olsun alalim dedi.inat etttim almadim.ama benim agri yok o kalçadan igenelrden.hafif oluyor ertesi gun geçiyor cok sukur.o da elimle bstirdigimda.

6. gün çaktırmadan çıkar idrar testlerini gün yüzüne:21: ikinci çizgilerin her gün koyulaşmasını izleriz burda birlikte:emir_bebek::KK200:
Ay aynen 6. Gün veya 7. Gün beliriyor. Diğer transferimde 6. Gün yoktu 7. Gün çıkmıştı çok silikti hatta 8. Gün de yapmıştım ama koyulaşma yoktu. Şimdi çift embriyo konulduya belki diyorum 6. Gün çıkar ama bilemedim çok korkuyorum test yapmaya. Şimdi oturdum belirti ararım 🤣🤣🤣

Kızlar bende progestan igne kullanıyorum oteki pahali diye.Deneyim cok agriliysa olmadi prolutexe geçerim dedim.Eczaci 1 lira bile indirmedi sinirlerim bozuldu.htta esim kizdi bosver pahali olsun alalim dedi.inat etttim almadim.ama benim agri yok o kalçadan igenelrden.hafif oluyor ertesi gun geçiyor cok sukur.o da elimle bstirdigimda.
Ben de ilk transferde progestan kalçadan yaptırıyodum. Ağrı oluyordu ama geçiyordu. Şimdi 2. Transferim de prolutex aldım göbekten hastaneye gitmekle uğraşmıyım diye sırf. Bu hiç acıtmıyor

Ay ne güzel darısı bana inşallah artık 1 sonraki işleme geçmek istiyorum. Benim dozu az başlattı Dr. Önce 150 ydi son 1 haftadır falan 225. İşte bide dün hafif lekekenme olunca korktum çatladı mı yoksa diye inşallah öyle bişey olamamıştır. Yarın ola hayrola
Hakkımızda hayırlısı olsun canim benimde bugün son igne bakalim 300 merional bide cetrotain vurulucam gecede çatlama ignesi

Benim eşimde öle diyor varsa madem aynısı onu alalım diyor bakalım bugün tadına bakacağım inşallah seninki gibi az acılı olur ben alışkınım zaten çocukluğumdan beri penisilin olurum ayda 1oda çok ağrılı bir iğne indiriyorlar canım benim

Arkadaşlar progestan igne aynı anda ikidoz yazıyor reçetede 1siringays ikitup cekip 1popodanmi vurulacak yoksa iki siringayla tek tek iki smpul iki popodanmi?umarım anlatabilmişimdir🤭
Benim iğne de göbekten olan prolutex 2 doz dedi aynı şırıngaya çekip tek seferde vuruluyor. Sizinki de öyledir tek seferde vurulur 🤗

Ben de ilk transferde progestan kalçadan yaptırıyodum. Ağrı oluyordu ama geçiyordu. Şimdi 2. Transferim de prolutex aldım göbekten hastaneye gitmekle uğraşmıyım diye sırf. Bu hiç acıtmıyor
Senin transferinde hayırlı olsun canım dün oldun demi inşallah en önde başladın devaminida hamileyim diye söylersin inşallah arkandan geliyoruz🙋

kalınlassada iğneler(progestan)a başlayınca tekrar incelıyor. Pzt konuscam drla ilaç alımı bana yaramıyor ve cok bithap düştüm 2aydr.doğal süreç istediğimi sölücem:KK66: onun kafasında diğer ay yumurta baskılamak vardı
Bacım benim bu durumu detaylı konuşup daha doğal yol ile kalınlaştırsan işe yarar belki avakado nar falan bunlar hep iyi gelen şeylermiş 🙏🏻🙏🏻 dualarım seninle ya valla bş yanım eksik kaldı birlikteydi transferimiz ama vardır Bi hayır bak gör 😊😊

Senin transferinde hayırlı olsun canım dün oldun demi inşallah en önde başladın devaminida hamileyim diye söylersin inşallah arkandan geliyoruz🙋
Sağolasın canım benim dün oldum evet. gelin ardımdan başı ben çektim 🙏🏻🤗 inşallah pozitif haberini de verebilirim sizi bekliyor olacağım kızçeler ❣️

Benim eşimde öle diyor varsa madem aynısı onu alalım diyor bakalım bugün tadına bakacağım inşallah seninki gibi az acılı olur ben alışkınım zaten çocukluğumdan beri penisilin olurum ayda 1oda çok ağrılı bir iğne indiriyorlar canım benim

Bu progesteron iğneyi ne zaman veriyor bu doktorlar bacılar yaa, ben sadece estrofem kullanıyorum günde 3 tane, haftaya cumartesi kontrol var o zaman mı verir ki🙄

Ay aynen 6. Gün veya 7. Gün beliriyor. Diğer transferimde 6. Gün yoktu 7. Gün çıkmıştı çok silikti hatta 8. Gün de yapmıştım ama koyulaşma yoktu. Şimdi çift embriyo konulduya belki diyorum 6. Gün çıkar ama bilemedim çok korkuyorum test yapmaya. Şimdi oturdum belirti ararım 🤣🤣🤣

Bu sefer kat kat artarak çıkacak inşallah tatlım, gün geçtikçe koyulaşacak, sonra da kanda çok güzel bir değer çıkacak🥰🎉🎊

Tabiki canım açısına dayanamassam alırız eziyet çekmeye gerek yok Bildiğim biryer yokki İstanbul'da ilaçlarımı aldığım eczane var ona bir sorayım bakalım o az indirim yapıyor dün serumun tanesi 134 Muş indirim yaparmisiniz dedim 130 olsun dedi düşün yani
İndirim de bu mu 4tl yuh.yani 177tl ama 150ye felan verenler vrmıs.telden ararsn bir kaç eczane sorarsn fiyat vs konus uyarsa kargoyla gönderirler nerdeysen

Back