• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bence olumlu inşallah kan testinde de pozitifi görürüsün ☺️☺️🙏🏻 Benimde pazartesi günüydü transferim aynı şekilde 2 tane 5.gün embriyosu ,korktuğum için test yapamadım ama , hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻☺️
ayy canım seninki de hayırlı olsun inşallah. test yapsan çıkar aslında :anneadayı: hamilesindir inşallah

:mad:
Gec olsun temiz olsun çok şükür ki yumoşların var ve gec olgunlaşiyor stres yapma canım çarşambaya ne kaldı ki hayırlı sonuçlar al inşallah 🤲
Doktor sali sabahi toplayacağız dedi bugün 375 merional 1 tane cetrotain yarin da 300 merional 1 tabi cetrotain vurulucam sonra gece 12 de çatlama iğneleri bakalım hakkımda hayırlısı

canm kalınlaşıyor tamm diyrz transfer gunu belırlenıo iğnelere baslıyrm 5gun içinde tekrar incelıyor.progestan alımı başlayınca oluyr 2aydr aynı şey.pzt birdaha bakıcak bişe değişmez de laf olsn işte.pzt zaten konuscam ilaçsız isticem artık bıktm boş yere iğne haptan
halleyyy hayırlısı olsun canım. Bu durumu tespit ettiniz en azından ilaçsız denemek gerçekten daha yararlı olabilir. En kısa sürede kavuşursun inşallah sen de canım bebeğine...

Kankitosum canım olsun bundada vardır bir hayır bilmiyorum da senin Dr azdan baslayip sonra birden çoğaltıyor ilaçları buda ettkilermiymiski bende bugün merkezde seni düşündüm transferini olmuş evinde yatıyordum diye malesef olmamış neyse bı deval et bakalım pazartesi bakılsın
Canmmmsınn kankitoş napalım kısmet değilmiş.drun az başlaması yumurtadan dolayıyısmıs onla eş zamnlı gidiomus.neyse olan oldu artık öbür ay frklı be yöntem denerz inşallah .kafam dagınıktı sen naptın bugün

o günleri de görelim sağlıkla inşallah canım benim, hamile kalalım da bizim de isimler belli az çok. kayınbabama 2 sene önce sözünü verdim adını koyacam diye:işsiz:adam hala bebek haberi bekliyor bizden, isimden falan vazgeçti,konuyu bile unuttu zaten:skandal:

Allah devamını getirsin inşaallah 🤲♥️
Amin kuzum aminn 🤲🌹

Koficim aldım geldim daha yeni geldim. 🤩🤩 Güzel geçti transfer şansıma kendi doktorumla birlikte merkezde ki diğer doktorda gelmek istedi o da katıldı çok mutlu oldum ikisi yaptılar transferimi 🙏🏻❣️🥰
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin. Test günün ne zaman Kader, kaçıncı embriyoydu.

canm kalınlaşıyor tamm diyrz transfer gunu belırlenıo iğnelere baslıyrm 5gun içinde tekrar incelıyor.progestan alımı başlayınca oluyr 2aydr aynı şey.pzt birdaha bakıcak bişe değişmez de laf olsn işte.pzt zaten konuscam ilaçsız isticem artık bıktm boş yere iğne haptan
Hay Allah ilaçlara tepki veriyorsun demek ki. Bu iki oldu 😒 anlayamıyorlar mı. O kadar ilaç içtin perişan oldun. Vardır bunda da bir hayr ne diyelim.

Canmmmsınn kankitoş napalım kısmet değilmiş.drun az başlaması yumurtadan dolayıyısmıs onla eş zamnlı gidiomus.neyse olan oldu artık öbür ay frklı be yöntem denerz inşallah .kafam dagınıktı sen naptın bugün

Halleycim yumurtlamanı neden baskılamadılar senin, bana geçen reglimin 21. Günü lucrin iğne verdi doktor, bu ayki yumurtlamamı engelledi sanırım, yani buralarda okuduğum kadarıyla lucrinin yumurtlamayı baskıladığı yazıyordu, senin yumurtlamana niye izin verdi acaba, anladığımdan değil de işte yine de bi sorayım dedim sana. Hangisi doğru hangisi yanlış ben bilemem tabi

:mad:

Doktor sali sabahi toplayacağız dedi bugün 375 merional 1 tane cetrotain yarin da 300 merional 1 tabi cetrotain vurulucam sonra gece 12 de çatlama iğneleri bakalım hakkımda hayırlısı
Bende şuan 225 merional vuruluyorum. Pazartesi gidicem Dr a bakalım ne diyecek. çatlatma iğnesi vuruluyor muyuz yoksa direk opu mu oluyor

ayavuz18 ayavuz18 günün belirlenmesine çok sevindim inşallah bolca sağlıklı yumurtalar toplanır.
Insallah canim cok yavaş buyudu insallah sonu güzel olur eğer 1 tane bilr blastokist emriyosu olmazsa emriyolarim yurt dışında incelenecek oda 1 embriyo 375 euro nasip Allahim yüzümüze baksin insallah hepimizin

Bizim yumurta falan kontrol edilmeden başlandı herkesin sistemi farklı olsun diğer ay olur rabbim geciktiriyor da güzelleştiriyordur dün kontrole 9.5mm çıktı endonetruyum cuma günü transfer dedi Dr estrofermi 4taneye çıkardı günlük serum yazdılar vitamin diğer ilaçlar yazdılar bugün itibariyle başladım işte bakalim

Back