- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.861
Nasil yaaaCanm iptal gene rahmim gene geç ayki gibi inceldi.kalınlasıp incelıyor anlayamadm.
Idrar testi stoklasaydın eveAy dimi ama ya çok uzun sür eilk transferde de 14 gün demişti banabeklememiştim eşim bu sefer beklicem diyo beni kana götürmeyecekler anlaşıldı
Ağzından beslenemiyor imajı mı verdin adamaİntralipid serummu ne varya o yo ben istemedim bunları al dediler aldım hem bağışık güçlendiriyoruz hem başlıyormuş yoğun bakımdaki hastalara veriliyormuş cem baktı zaar benim tipime buda yoğun bakımlı gibi birşey dedi verdi
Çay çay dediniz, millette bana soruyo ne çayı ictin biz de içelim diyeYatakları ayirmissinizda kendinizi ayiramamissiniz beybi çayı fokurdatmis durmussun olsun olsun o bizim supriz bebeğimiz
Aşk çayı sevk çayı deÇay çay dediniz, millette bana soruyo ne çayı ictin biz de içelim diye
AhahahaAğzından beslenemiyor imajı mı verdin adamaiyi iyi olsun bağışıklık sağlam olsun iyidir
Öle işte badişim napalmNasil yaaa
o günleri de görelim sağlıkla inşallah canım benim, hamile kalalım da bizim de isimler belli az çok. kayınbabama 2 sene önce sözünü verdim adını koyacam diyeAmin canım benim elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi bebeğimizin ismini bile bulduk bugün İstanbul soğuktu ayaz vardi erkek olursa ayaz şuanda konyadayiz felaket yağmur var kız olursa yağmur nasıl ama
Sorma ya millete de rezil rüsvâ olduk, kovidli kovidli boş durmamışlar imajı yapıştı üstümüze
Aynen balım isim falan hiç önemli değil yeterki istediğimiz olsun anında bulunur koyulur ne olacak sankio günleri de görelim sağlıkla inşallah canım benim, hamile kalalım da bizim de isimler belli az çok. kayınbabama 2 sene önce sözünü verdim adını koyacam diyeadam hala bebek haberi bekliyor bizden, isimden falan vazgeçti,konuyu bile unuttu zaten
Biliyorum kuzum seni çok da iyi anlıyorum.. O kaygılı olduğum zamanlarda ne teselliler vermiştin banaInan ben de eşime dedim ki, ne yaptık da Rabbim bize böyle güzel bir ikramda bulundu? Hamdolsun inşaallah devami gelir. Biliyorsun bu iş keseyle bitmiyor malesef
Kankitosum canım olsun bundada vardır bir hayır bilmiyorum da senin Dr azdan baslayip sonra birden çoğaltıyor ilaçları buda ettkilermiymiski bende bugün merkezde seni düşündüm transferini olmuş evinde yatıyordum diye malesef olmamış neyse bı deval et bakalım pazartesi bakılsınÖle işte badişim napalmyine sn dk golü yedim
Canm herseyin hayrlisi. Ama bunun sebebi olmasi lazim ve dr bunu anlamasi lazim ust uste oldu cok uzuldumÖle işte badişim napalmyine sn dk golü yedim
Bitkisel hayatta olduğunu belli ettin yani çaysızAhahahaben fazla soru sormayinca demiştir zaar bunun ağzı yok ellam biz serum başlayalım.
Allah devamını getirsin inşaallahAy bosversene sıcacık yatağında gebe kaldın ya sen ona bak
Vaaaaayyyy canım Allah razı olsun gönlüme ferahlık verdin vallahiBiliyorum kuzum seni çok da iyi anlıyorum.. O kaygılı olduğum zamanlarda ne teselliler vermiştin banaama şunu düşün gebeliği bırak döllenme aşaması bile büyük bir mucize değil mii? Bu mucizeyi nasip eden Rabbim hayırlısıyla tamamlamani da nasip edecektir inşallah.. Hicbirimizin garantisi yok elbette dua etmekten başka yolumuz yok kuzum iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ayrılık sonrası o zaman tutmuş bebişÖyle de işte yatakları bile ayırdık diye fazla reklam yapmıştım
Bence olumlu inşallah kan testinde de pozitifi görürüsünMerhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
İnşallah senin de harika olur sonucun , ben sabredemedim hiç belirtim yoktu o yüzden test yaptımBence olumlu inşallah kan testinde de pozitifi görürüsünBenimde pazartesi günüydü transferim aynı şekilde 2 tane 5.gün embriyosu ,korktuğum için test yapamadım ama , hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?