- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.881
ayy canım seninki de hayırlı olsun inşallah. test yapsan çıkar aslındaBence olumlu inşallah kan testinde de pozitifi görürüsünBenimde pazartesi günüydü transferim aynı şekilde 2 tane 5.gün embriyosu ,korktuğum için test yapamadım ama , hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ahh inşallahayy canım seninki de hayırlı olsun inşallah. test yapsan çıkar aslındahamilesindir inşallah
Koficim aldım geldim daha yeni geldim.Güzel geçti transfer şansıma kendi doktorumla birlikte merkezde ki diğer doktorda gelmek istedi o da katıldı çok mutlu oldum ikisi yaptılar transferimi
Doktor sali sabahi toplayacağız dedi bugün 375 merional 1 tane cetrotain yarin da 300 merional 1 tabi cetrotain vurulucam sonra gece 12 de çatlama iğneleri bakalım hakkımda hayırlısıGec olsun temiz olsun çok şükür ki yumoşların var ve gec olgunlaşiyor stres yapma canım çarşambaya ne kaldı ki hayırlı sonuçlar al inşallah
halleyyy hayırlısı olsun canım. Bu durumu tespit ettiniz en azından ilaçsız denemek gerçekten daha yararlı olabilir. En kısa sürede kavuşursun inşallah sen de canım bebeğine...canm kalınlaşıyor tamm diyrz transfer gunu belırlenıo iğnelere baslıyrm 5gun içinde tekrar incelıyor.progestan alımı başlayınca oluyr 2aydr aynı şey.pzt birdaha bakıcak bişe değişmez de laf olsn işte.pzt zaten konuscam ilaçsız isticem artık bıktm boş yere iğne haptan
Amin canım benim elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi bebeğimizin ismini bile bulduk bugün İstanbul soğuktu ayaz vardi erkek olursa ayaz şuanda konyadayiz felaket yağmur var kız olursa yağmur nasıl ama
İnşallah canm ya artık deneye deneye doğru yolu bulcazhalleyyy hayırlısı olsun canım. Bu durumu tespit ettiniz en azından ilaçsız denemek gerçekten daha yararlı olabilir. En kısa sürede kavuşursun inşallah sen de canım bebeğine...
Canmmmsınn kankitoş napalım kısmet değilmiş.drun az başlaması yumurtadan dolayıyısmıs onla eş zamnlı gidiomus.neyse olan oldu artık öbür ay frklı be yöntem denerz inşallah .kafam dagınıktı sen naptın bugünKankitosum canım olsun bundada vardır bir hayır bilmiyorum da senin Dr azdan baslayip sonra birden çoğaltıyor ilaçları buda ettkilermiymiski bende bugün merkezde seni düşündüm transferini olmuş evinde yatıyordum diye malesef olmamış neyse bı deval et bakalım pazartesi bakılsın
o günleri de görelim sağlıkla inşallah canım benim, hamile kalalım da bizim de isimler belli az çok. kayınbabama 2 sene önce sözünü verdim adını koyacam diyeadam hala bebek haberi bekliyor bizden, isimden falan vazgeçti,konuyu bile unuttu zaten
Amin kuzum aminnAllah devamını getirsin inşaallah
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin. Test günün ne zaman Kader, kaçıncı embriyoydu.Koficim aldım geldim daha yeni geldim.Güzel geçti transfer şansıma kendi doktorumla birlikte merkezde ki diğer doktorda gelmek istedi o da katıldı çok mutlu oldum ikisi yaptılar transferimi
Hay Allah ilaçlara tepki veriyorsun demek ki. Bu iki olducanm kalınlaşıyor tamm diyrz transfer gunu belırlenıo iğnelere baslıyrm 5gun içinde tekrar incelıyor.progestan alımı başlayınca oluyr 2aydr aynı şey.pzt birdaha bakıcak bişe değişmez de laf olsn işte.pzt zaten konuscam ilaçsız isticem artık bıktm boş yere iğne haptan
Canmmmsınn kankitoş napalım kısmet değilmiş.drun az başlaması yumurtadan dolayıyısmıs onla eş zamnlı gidiomus.neyse olan oldu artık öbür ay frklı be yöntem denerz inşallah .kafam dagınıktı sen naptın bugün
Bende şuan 225 merional vuruluyorum. Pazartesi gidicem Dr a bakalım ne diyecek. çatlatma iğnesi vuruluyor muyuz yoksa direk opu mu oluyor
Doktor sali sabahi toplayacağız dedi bugün 375 merional 1 tane cetrotain yarin da 300 merional 1 tabi cetrotain vurulucam sonra gece 12 de çatlama iğneleri bakalım hakkımda hayırlısı
Insallah canim cok yavaş buyudu insallah sonu güzel olur eğer 1 tane bilr blastokist emriyosu olmazsa emriyolarim yurt dışında incelenecek oda 1 embriyo 375 euro nasip Allahim yüzümüze baksin insallah hepimizinayavuz18 günün belirlenmesine çok sevindim inşallah bolca sağlıklı yumurtalar toplanır.
Vuruluyoruz bana 2 tane çatlama iğnesi verdi bugün gece saat 12 de vurucam pazartesi hiç birsey kullanmayacağım sali sabah opuBende şuan 225 merional vuruluyorum. Pazartesi gidicem Dr a bakalım ne diyecek. çatlatma iğnesi vuruluyor muyuz yoksa direk opu mu oluyor
Bizim yumurta falan kontrol edilmeden başlandı herkesin sistemi farklı olsun diğer ay olur rabbim geciktiriyor da güzelleştiriyordur dün kontrole 9.5mm çıktı endonetruyum cuma günü transfer dedi Dr estrofermi 4taneye çıkardı günlük serum yazdılar vitamin diğer ilaçlar yazdılar bugün itibariyle başladım işte bakalimCanmmmsınn kankitoş napalım kısmet değilmiş.drun az başlaması yumurtadan dolayıyısmıs onla eş zamnlı gidiomus.neyse olan oldu artık öbür ay frklı be yöntem denerz inşallah .kafam dagınıktı sen naptın bugün
Amin canım benim yani 2aylik koşuşturmanin sonucu cuma gün son buluyor 12 gün sonrada burdan hamileyim diye paylaşmak nasip olur insallah
Bitkisel hayatta olduğunu belli ettin yani çaysız
climara forte mi yapstrdin klasik mi cnmya kalınlasır belki sorun şu ki progestan alımına başlayınca incelıyor.bende iğneyi bıraktm sadece fıtıl atıom .valla ne tipik bşr vücudum varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?